- 30 Haziran 2024
- 87
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi sevgidemdt
Kızlar ikimizinde evlenmeyi düşündüğümüz bir ilişkim var. Cinsellik bir iki defa yaşadık .Bir senedir iliski yasamadik. Neyse bugün bana gelip dedi ki ben evlenince oral yapmak istemiyorum. Kizlar boyle demesi beni çok soğuttu çünkü resmen bu kendini düşünmek değil mi sadece? Bende dedim sen yapmiyorsan bende yapmam e zaten on sevismede cok bisey yok biz 60 yasinda dede nene miyiz sadece gir çık yasicaz dedim? Sende yapma diyor ama ben evleneceğim insanla bunlari yasamak istiyorum zaten biliyorsunuz ki cogumuz cinsel ilişkide orgazm olamiyoruz cogumuz klitoris oluyoruz e o da olmayinca ben bez bebek miyim sadece durucam cinsel ilişkide dedim ve ayrildim ve hic bisey söylemedi kendin bilirsin dedi. Ben mi yanlış düşünüyorum fikri olan dusuncesi olan yazabilir mi? cinsellik yasarken de kendisine yaptiriyordu bana gelince o kadar istemeyerek yapiyordu ki. ( bu arada temizdim yani titizlik hastasiyim zaten kendisi de genel sadece senin icin degil diyor bende dedim o zaman kendi kafana gore birini bul yani)
Son düzenleme: