Cinsellikle ilgili büyük problemim var yardım edermisiniz lütfen

Cngz44

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
323
121
30
Öncelikle iyi geceler uykunu kaçıran bir gece daha yaşadım eşimle 2 aylık evliyiz 1haftada tanışıp evlendik bana değer veriyor üzerime titriyor seviyor yani sevdiğini hissediyorum ama gel gelelim ki cinsel ilşki sırasında üzerimdeyken biraz zaman geçiyor ve sönüyor sürekli aynı şeyi yaşıyoruz ve elile boşalıyor tam eliyle boşalmak üzereyken içime giriyor öyle boşalıyor ve sert değil doktora gitti kan sulandırıcı verdiler birde epimedyumlu macun önermişler ama ben bunun onunla değil benimla alakalı olduğunu düşünüyorum birde üzerimde sönüp eliyle boşaltırken kasılıyor kafasını başka yöne çeviriyor başkasını mı düşünüyor bu durumda acaba ben den mi zevk almıyor sürekli aynı şeyi yaşıyoruz ve ben çok sıkıldım bu durumdan

Konudan bağımsız,1 haftada nasıl evlendiniz ya?
Aynı iş yerinde tanıştık ben onun yanında işe başladım benim ikinci evliliğim onun ilk evliliği 7ekimde sevgili olduk 11kasımda nişan 11aralıkta düğün oldu değer veriyoruz birbirimize beni çok sevdiğini hep hissetmiyor ama bu cinsellik durumu çok korkutuyor beni

Aynı iş yerinde tanıştık ben onun yanında işe başladım benim ikinci evliliğim onun ilk evliliği 7ekimde sevgili olduk 11kasımda nişan 11aralıkta düğün oldu değer veriyoruz birbirimize beni çok sevdiğini hep hissetmiyor ama bu cinsellik durumu çok korkutuyor beni
İşte bu kadar acele etmeseydin evlenmeden önce fark ederdin belkide bu durumu :KK70:

Yok ya zannetmem beğenmemekle alakalı olduğunu. Onda bir sorun var tabikide.
İnternette araştırdım bunu erkekler hep demek ki zevk almıyor erkek zevk alsa elini kullanmaz başkasını düşünüyordur eliyle rahatlarken insan karısı varken eliyle neden boşalsın diye yazmışlar

İnternette araştırdım bunu erkekler hep demek ki zevk almıyor erkek zevk alsa elini kullanmaz başkasını düşünüyordur eliyle rahatlarken insan karısı varken eliyle neden boşalsın diye yazmışlar
Ne alakası var ya. Erekte sorunu yaşadığı için elini kullanıyor işte adam. Böyle bir durumda zevk almasa bile bir erkeğin elini kullanacağını sanmıyorum ben.

Ne alakası var ya. Erekte sorunu yaşadığı için elini kullanıyor işte adam. Böyle bir durumda zevk almasa bile bir erkeğin elini kullanacağını sanmıyorum ben.
Ama üzerimdeyken sadece öpüşüyor vücüdumu okşamıyor yada başka birşey yapmıyor 20 dk sonra sönüyor macun kullandığı zaman 40 dk sürüyor ama yine eliyle boşalıyor

Ama üzerimdeyken sadece öpüşüyor vücüdumu okşamıyor yada başka birşey yapmıyor 20 dk sonra sönüyor macun kullandığı zaman 40 dk sürüyor ama yine eliyle boşalıyor
Daha 2 aydır evlisiniz,1 hafta içinde de tanışıp evlenmişsiniz zaten yani her şey çok yeni. Hepi topu 2 aydır tanışıyosunuz. 2 ayda durup dururken bir anda neden seni beğenmemeye başlasın bir anda? Beğenmediğini düşündüren başka hareketleri mi var? Hoş genelde bu tarz problemlerin beğenmekle pek alakası olmuyor ama.

Daha 2 aydır evlisiniz,1 hafta içinde de tanışıp evlenmişsiniz zaten yani her şey çok yeni. Hepi topu 2 aydır tanışıyosunuz. 2 ayda durup dururken bir anda neden seni beğenmemeye başlasın bir anda? Beğenmediğini düşündüren başka hareketleri mi var? Hoş genelde bu tarz problemlerin beğenmekle pek alakası olmuyor ama.
Bizim tek problemimiz yatak odası gün içinde 10 defa arar ve üşenmez hep kapatacağı zaman seni çok seviyorum der evde yardımcım yormaz beni ev işi yapar elinden herşey gelir ben yorulurum masaj yapar dakika başı sever sarılır öper sokakta deli gibi güle oynaya gezeriz öpüşmeye başlıyoruz çok güzel odamıza gidiyoruz harika ilerliyor içime girdiğinde birşey yok güzel ama biraz zaman geçince sertliği gidiyor eliyle boşalıyor acaba benim vajinam mı büyük yani benden zevk mi almıyor yada çok ıslanıyorum bazen ben o yüzden mi hoşuma gitmiyor bir kaç defa güzelce konuştuk seviyorum seni sende değil bende sorun dedi ama sanki geçiştiriyor beni sürekli böyle eliyle boşalması beni korkutuyor kendimde bir sebep arıyorum beni mi beğenmiyor yada beni mi hissetmiyor zevk mi almıyor benden diyorum

Öncelikle kendinizi kesinlikle suçlamayın, benden zevk almıyor mu diye sormayın bile. Eşinizin sertleşme ve boşalma problemi var. Eşinizin yaşı kaç, sigara, alkol hikayesi var mı, şeker hastalığı, kalp damar hastalığı var mı, testesteron hormon düzeyi yeterli mi, sperm üretimi ve kalitesi nasıl, psikolojik mi, performansı mı yetmiyor gibi çok sayıda sorun sertleşme problemine yol açabilir. Eliyle boşalmaya çalıştığında yeterince kalkık oluyor mu, ön sevişme yeterli ve kaliteli mi, bütün bu durumları değerlendirmek lazım. Ürolog bir doktora tekrar gidin derim.

Öncelikle kendinizi kesinlikle suçlamayın, benden zevk almıyor mu diye sormayın bile. Eşinizin sertleşme ve boşalma problemi var. Eşinizin yaşı kaç, sigara, alkol hikayesi var mı, şeker hastalığı, kalp damar hastalığı var mı, testesteron hormon düzeyi yeterli mi, sperm üretimi ve kalitesi nasıl, psikolojik mi, performansı mı yetmiyor gibi çok sayıda sorun sertleşme problemine yol açabilir. Eliyle boşalmaya çalıştığında yeterince kalkık oluyor mu, ön sevişme yeterli ve kaliteli mi, bütün bu durumları değerlendirmek lazım. Ürolog bir doktora tekrar gidin derim.
Eliyle boşalırkende kalkık değil yumuşak durumda oluyor doktor kan sulandırıcı ve ve epimedyumlu macun önermiş sperm üretiminde bir sorun yokmuş sigara kullanıyor alkol şuan yok ama benden önce sürekli alkol alan biriymiş tanıştığımızdan beri hiç alkol almadı

Eliyle boşalırkende kalkık değil yumuşak durumda oluyor doktor kan sulandırıcı ve ve epimedyumlu macun önermiş sperm üretiminde bir sorun yokmuş sigara kullanıyor alkol şuan yok ama benden önce sürekli alkol alan biriymiş tanıştığımızdan beri hiç alkol almadı
Yaş, başka hastalık, ön sevişme, psikjolojisi...

X