Cinsellik

mirayeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
79
3
19
Merhaba Kızlar 1,5 Senelik Evliyim Ve Cinsel Yönden Tatminsizim Kocam 4 Dakika Sürmüyor Hemen İşini Görüyor Girişle Çıkışı Bir Oluyor Ve Öpmeyi Tutkulu Sevişmeyi Bilmiyor Direk Yapalım Bitsin Uyuyalım Kafasında Hep Ne Sevişmekten Anlıyor Nede Yaptığını Haksızlık Olmadan Yapması Gerektiğini Anlamıyor Yapamıyor Hiç Bundan Dolayı Ben Her Zaman Tatminsiz Yarım Kalıyorum Bu Sorun Bir Senedir Var Ve Gerçekten Dayanamıyorum Aklımda Hep Vesvese İşini Görüyor İşe Gidiyor Beni Tek Başıma Yarım Halde Evde Bırakıyor Çok Vesvese Giriyor Aklıma.. Ben En Az 10 15 Dakika Dolu Dolu Geçmesini İstiyorum Ama Daha 4 Dakika Dolmadan İşini Görüyor Sonrada Diyor Birikmiş Sabah Yaparız Gece Yarız Yine Derken Yorgunum Başım Ağrıyo İşten Geldim Sabah İşe Gidicem Erken Uyumam Lazım Maç Var İzlemem Lazım Bahaneleri Uyduruyor..

Merhaba Kızlar 1,5 Senelik Evliyim Ve Cinsel Yönden Tatminsizim Kocam 4 Dakika Sürmüyor Hemen İşini Görüyor Girişle Çıkışı Bir Oluyor Ve Öpmeyi Tutkulu Sevişmeyi Bilmiyor Direy Yapalım Bitsin Uyuyalım Kafasında Yapamıyor Hiç Bundan Dolayı Ben Her Zaman Tatminsiz Yarım Kalıyorum Bu Sorun Bir Senedir Var Ve Gerçekten Dayanamıyorum Aklımda Hep Vesvese İşini Görüyor İşe Gidiyor Beni Tek Başıma Yarım Halde Evde Bırakıyor Çok Vesvese Giriyor Aklıma.. Ben En Az 10 15 Dakika Dolu Dolu Geçmesini İstiyorum Ama Daha 4 Dakika Dolmadan İşini Görüyor Sonrada Diyor Birikmiş Sabah Yaparız Gece Yarız Yine Derken Yorgunum Başım Ağrıyo İşten Geldim Sabah İşe Gidicem Erken Uyumam Lazım Maç Var İzlemem Lazım Bahaneleri Uyduruyor..
Eee sana biz nasıl yardımcı olabiliriz bunu eşinle konus 🤣🤣🤣

Bu evlilik birliğinde çözülmeyecek bir durum değil oturup konuşun bu sebepten insan mı boşanır ya 😂konuşun konuşmak önemli , başka şeyler varsa bilemeyeceğim .

Yazma Sitilim Öyle Üşenmiyorum Hep Baş Harflerini Büyük Yapıyorum Takıntı Olmuş :)
kocanıza da böyle iticiyseniz sevişmek istememesi normal.

Yazma Sitilim Eyle :)

ben alıntı yapmadan önce bu şekilde yazmıştınız, düzenlemişsiniz :)

Boşanma sebebi yazmışınız tuhafıma gitti bir insandan bu sebebten boşanmak ne bileyim tabi kendi düsüncenizde

1.5 yıldır kadın orgazm olmuyor, beyfendi sadece kendi işini görüp kadını bahanelerle geçiştiriyor.
Cinsellikte de mutlu olmuyorsam ne için aynı evin içindeyiz ? Kanka deyip ensesine şaplak da atalım olmadı.

Merhaba Kızlar 1,5 Senelik Evliyim Ve Cinsel Yönden Tatminsizim Kocam 4 Dakika Sürmüyor Hemen İşini Görüyor Girişle Çıkışı Bir Oluyor Ve Öpmeyi Tutkulu Sevişmeyi Bilmiyor Direk Yapalım Bitsin Uyuyalım Kafasında Hep Ne Sevişmekten Anlıyor Nede Yaptığını Haksızlık Olmadan Yapması Gerektiğini Anlamıyor Yapamıyor Hiç Bundan Dolayı Ben Her Zaman Tatminsiz Yarım Kalıyorum Bu Sorun Bir Senedir Var Ve Gerçekten Dayanamıyorum Aklımda Hep Vesvese İşini Görüyor İşe Gidiyor Beni Tek Başıma Yarım Halde Evde Bırakıyor Çok Vesvese Giriyor Aklıma.. Ben En Az 10 15 Dakika Dolu Dolu Geçmesini İstiyorum Ama Daha 4 Dakika Dolmadan İşini Görüyor Sonrada Diyor Birikmiş Sabah Yaparız Gece Yarız Yine Derken Yorgunum Başım Ağrıyo İşten Geldim Sabah İşe Gidicem Erken Uyumam Lazım Maç Var İzlemem Lazım Bahaneleri Uyduruyor..
Konuşun eşinizle

X