Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni evli olduğun için dur bi bi kaç sene geçsin bi de hamile kal, sen yalvarırsın merak etme. ben hep aynı performansta kalıyorlar sanıyordum, şikayet etme değerlendirMerhaba ben yeni evliyim.Esim sürekli istekli birlikte olmak istiyor.Fakat gec bosalma sorunu var ve bu durum beni bir süre sonra cok yoruyor.Sizce neden olabilir
İki ihtimal var.Merhaba ben yeni evliyim.Esim sürekli istekli birlikte olmak istiyor.Fakat gec bosalma sorunu var ve bu durum beni bir süre sonra cok yoruyor.Sizce neden olabilir
Herkes bir değil belkide zevk al diye bilerek otokontrollü gidiyordur.Acaba bende mi sorun var diye düsünüyorum beni begenmiyor mu diye.Ama davranısları falan hic öyle degil cok begendigini hep hissettirir.Ama bir zaman sonra asırı yoruluyorum
Valla üzülmeyecek sen kendini keşfet zevk almayı öğren odaklan tek taraflı olmaz. Oldu paşam üzülmesin diye sen helak olacaksın böyle yüz verme iyilikle dinlenmek istediğini söyle.Bırakalım diyince de üzülüyor ne yapcagımı bilemiyorum
Ya ben cinsellik yasamaktan rahatsız olmuyorum ama saatlerce sürüyor bu da inanı yoruyor bir süre sonraHatta ben cinsellik azaltıcı şeylere bakmıştım hangi yiyecekler diye
Daha 16 dk olmuş üye olalı, forumda iki tur atmadan cinsellik başlığı açmış Mahmut abi deyince kızıyorlarİki ihtimal var.
1- yeni evli olduğunuz için
2 - yeni üye olduğunuz için
İkisi de yeni olmanızla alakalı.
Açıkçası size cokiyi bakmazlar ilk konu cinsellik diye bu tür kişilere fakr deniyorYa ben cinsellik yasamaktan rahatsız olmuyorum ama saatlerce sürüyor bu da inanı yoruyor bir süre sonra
Valla üzülmeyecek sen kendini keşfet zevk almayı öğren odaklan tek taraflı olmaz. Oldu paşam üzülmesin diye sen helak olacaksın böyle yüz verme iyilikle dinlenmek istediğini söyle.
[/QUO
Kafasına vurabilirsin ise yarıyorHaklısınız ama daha kısa sürede gelmesini saglamak icin yapabilecegim bir sey yok yani dimi
Konuyumu sildin sennnnMerhaba