kocanız turkmu?
hayır turk erkekeklerı dayak atar da karısına o tarz seyler soylemez mılyonda bır belkii olur .
fake dıye dusunuyorum bunyazılanları
kocanız türk mü demişsin de... asıl bu pıslıkleri yapanlar hep turk erkekleriiii karsı komsumun kocası da aynı teklıfte bulunmustu karısına kadın direkt bosanıp köyüne geri döndü.... yabancı erkekler sevdiklerine daha sadıkkkk akılları boyle sapıklıklara calısmıo cnku onlar her şeyi 15 16 yaşlarında yaşıolar ve doyuolar zten bizim abaza erkekler kurtulamıcak bu pslklerden ... bu tür olaylarda kendisi annesiyle hayal edenler bile var malesf burası turkiye...
Yapmayın lütfen.3-5 tane sapığı Türk erkeklerine genelliyemezsiniz.
Sapık heryerde sapıktır,yabancı ülkelerdede bizden daha fazlası vardır bu manyakların emin olun.
Nedir bu yabancı özentisi anlamıyorum.
kocanız türk mü demişsin de... asıl bu pıslıkleri yapanlar hep turk erkekleriiii karsı komsumun kocası da aynı teklıfte bulunmustu karısına kadın direkt bosanıp köyüne geri döndü.... yabancı erkekler sevdiklerine daha sadıkkkk akılları boyle sapıklıklara calısmıo cnku onlar her şeyi 15 16 yaşlarında yaşıolar ve doyuolar zten bizim abaza erkekler kurtulamıcak bu pslklerden ... bu tür olaylarda kendisi annesiyle hayal edenler bile var malesf burası turkiye...
...
Durum bu şoktayım sonucunun böyle olacağını hiç düşünmemiştim,eşimin bu istekleri bana tersti,benmi yanlış düşündüm normal isteklermi bunlar?
bunların normal olduğunu her erkeğin böyle istekleri olabileceğini söyledi bana hatta partner sitesine beni kendi üye yaptı ve burdan birini bulamamı sohbet etmemi istedi
böyle şeylerin evlilikte cinselliği renklendirdiğini söylüyordu kabul etmeyincede benimle dalga geçiyor,küçük görüyordu
hatta tatile gittiğimizde erkek masörlere masaj yaptırmamı istiyordu
yani böyle fantazi olurmu yoksa cinsel sapkınlıkmı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?