• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik yüzünden boşanıyoruz

Hala onu sevdiğini kıyamadığını söyleyen ve bu isteklerin normal mi anormal mi olduğunu anlamayan bir kadına müstahak bunlar . Bence çok sızlanma hak etmişsin kusura bakma .

kocanız turkmu?

hayır turk erkekeklerı dayak atar da karısına o tarz seyler soylemez mılyonda bır belkii olur .

fake dıye dusunuyorum bunyazılanları

Sorunun sadece cinsellik oldugunumu söylüyorsun simdi..Akli dengesinin yerinde oldugunu düsünmüyorum.Umarım tez zamanda kurtulursun ahlaksızdan..

Ne bu yazı ya şaka falan mı yapıyorsunuz siz ??? böyle bi insan hala sevilir mi ?? böyle bi insandan nefret edilir nefret ...hiç mi gururunuz yokkk ??? kadınız biz..... siz ve sizin gibiler böyle olmaya devam eettikçe ezilip üzülüyo kadınlar işte.... Adam kalkıp sana başka adamlarla yatmanı telif ediyo teklifi geçtim zorluyo!!! bu nasıl bi sapıklık ...evlilik cinsellik için mi oluşur yuva kurmanın anlamı bu mudur ?? cinsellik karı koca arasındaki özel bi durumdur . erkekler böyle pislik şeyleri hep hayal eder malesef ama bi kadın bunca igrençligi görmezden geelemez

kocanız turkmu?

hayır turk erkekeklerı dayak atar da karısına o tarz seyler soylemez mılyonda bır belkii olur .

fake dıye dusunuyorum bunyazılanları

kocanız türk mü demişsin de... asıl bu pıslıkleri yapanlar hep turk erkekleriiii karsı komsumun kocası da aynı teklıfte bulunmustu karısına kadın direkt bosanıp köyüne geri döndü.... yabancı erkekler sevdiklerine daha sadıkkkk akılları boyle sapıklıklara calısmıo cnku onlar her şeyi 15 16 yaşlarında yaşıolar ve doyuolar zten bizim abaza erkekler kurtulamıcak bu pslklerden ... bu tür olaylarda kendisi annesiyle hayal edenler bile var malesf burası turkiye...

kocanız türk mü demişsin de... asıl bu pıslıkleri yapanlar hep turk erkekleriiii karsı komsumun kocası da aynı teklıfte bulunmustu karısına kadın direkt bosanıp köyüne geri döndü.... yabancı erkekler sevdiklerine daha sadıkkkk akılları boyle sapıklıklara calısmıo cnku onlar her şeyi 15 16 yaşlarında yaşıolar ve doyuolar zten bizim abaza erkekler kurtulamıcak bu pslklerden ... bu tür olaylarda kendisi annesiyle hayal edenler bile var malesf burası turkiye...

Yapmayın lütfen.3-5 tane sapığı Türk erkeklerine genelliyemezsiniz.

Sapık heryerde sapıktır,yabancı ülkelerdede bizden daha fazlası vardır bu manyakların emin olun.

Nedir bu yabancı özentisi anlamıyorum.

Yapmayın lütfen.3-5 tane sapığı Türk erkeklerine genelliyemezsiniz.

Sapık heryerde sapıktır,yabancı ülkelerdede bizden daha fazlası vardır bu manyakların emin olun.

Nedir bu yabancı özentisi anlamıyorum.

Ayrıca 15-16 yaşında herşeye doymuş erkek bebekler ! olunca mı o dünya dünya oluyor ?
Okuma yaşında, kariyer planları yapacak yaşlarda herşeye doymuş ! oldukları için alkışlanıyor çok şaşırtıcı.

Türkiye yabancı ülkelerleasla kıyaslanamaz. Aile kavramının muntazam olduğu yerlerden biri.

Bazı bozulmalar oldu evet, bununda nedeni batı kökenli diziler, filmler, reklamlar, haberler yüzünden.
Bu bir tür aşılama, düşen düşüyor.

Yabancı erkekler eş değişimi bile yapıyorlar,siz ne diyorsunuz?
Hatta bir programda izlemiştim,ikiz kız kardeşler güya eşlerine şaka yapıyorlar ve birbirlerinin yerlerine geçip,birbirlerinin eşleriyle 1 hafta kadar yaşıyorlar.
Türk-yabancı olarak kıyaslanamaz.Sapkın düşünceli erkekler her milletten olabilir.
Siz oğlunuzun 15 yaşında her şeye doymuş olmasını ister misiniz?Şahsen ben istemem.
Ayrıca o 15 yaşındaki erkekler 15 yaşındaki kızlarla her şeye doyuyorlar ve biz burda bas bas bağırıyoruz kızlarımız daha çocuk o yaşta böyle şeyler yaşamasınlar diye.

Son düzenleme:
sen kocanın gay falan olmadığına eminmisin.......
sadistde olabilir....
güzelim sen dua ette seni zorla başkalarıyla başgöz etmiyo.....anladın sen onu...
çocuğuna yazık öyle bi insanla bi an bile durulmaz...kiiiii sen aşık olduğunu söylüyosun
.... İŞTAHINA SAĞLIK...

...
Durum bu şoktayım sonucunun böyle olacağını hiç düşünmemiştim,eşimin bu istekleri bana tersti,benmi yanlış düşündüm normal isteklermi bunlar?

Açıkcası ben de senin şok olmana şok oldum. Sonucun böyle olacağını hiç düşünmemiştim i okuyunca ayrı bir şok oldum. Üstüne üstlük bunlar normal istekler mi diye de sormuşsun!

Tekli seks, çoklu seks, çoklu seksin permutasyonlu olarak değişimlisi seksin vesaire arttığı toplumun içerisindeyiz. Dahası açık evliliği illegalce yaşamak isteyen, olabilir gördürmek isteyen topluluğun tam da içerisindeyiz. Eşinin böyle şöyle istemesi elbette normal. Herkes kendi değerleri çerçevesinden diğerinin isteklerinden bağımsız olarak her şeyi isteyebilir. Gayet normal. Esasen senin sana uymadığını söylediğin teklifler karşısında kararsız kalıp, tepkine henüz karar veremeyip, dur bi,kadınlar kulubune danışayım önce, bakalım çoğunluk ne diyecek diye düşünüp böylesi ciddi bir konuyu sanal ortamda kendine kılavuz edinmen hiç hiç normal değil.

Bağımlı kişilik bozukluğu evresi içerisinde yaşanan, değerlerini değerlendirememe psikozu gibi bir durum içerisine girmişsin gibi. Eşinin isteklerinden önce kendinin neyi isteyip neyi istemediğini netleştirmelisin. Netleştirmeyebilirsin de tabi. Sen nasıl istersen.

Sadece evladiniza çok üzüldüm,normal mi diyorsunuz?tabi canim çok normal...yarın bir gün de ensest konusu acar normal mi dersiniz artık ....sizden beklenir...

he eşinin istekleri çok normal seni aldatması şiddet uygulaması çok normal aman sakın evliliğini bitirme bak gelirin de yok ortada da çocuk var naparsın sonra........

tövbe yarabbim daha neler duyucaz ya:47:

Normal, normal ne var ki bunda. Televizyondaki dizilerde çarpık ilişkileri izleye izleye, çevremizdeki insanların namussuzluklarını öğrenip o onun özel hayatı bize ne diye diye, eskiden varolan ve bence hala biraz olsa fena olmayacak mahalle baskısını kaldıra kaldıra, hatta ve hatta kanuni olarak zinanın suç sayılmaktan çıkarılıp teşvik edilmesini bangır bangır yayınlaya yayınlaya herşeyi normalleştiren ve normalleştirilmesine seyirci kalan biz değilmiyiz. Tabi ki NORMAL. Sen kimsin ki kanunlarımızın bile suç değildir dediği şeyleri sorgulayıp normal mi diye soruyorsun? Ee bu kadar üzüleceğine eşinin istediği sapıklıklara iştirak etseydin madem, eşin de seni kameraya çekse boşanırken bir güzel de tazminat falan alsaymış keşke. Şimdi düşün bakalım sence NORMAL Mİ?

Ortada evlilik yok ki bu ne ahlak dışı teklifler talepler:( kıyamıyorsunuz o adama bir de ki resmen başka adamlara uçuruyormuş neredeyse sizi? bunun adı varda ben demeyim şimdi susayım

kısmen doğru
türk erkekler bence biraz daha düşkünler cinselliğe çünkü yasak elma herzaman daha tatlıdır, erkekler için.
ama bu tarz sapıklar yabancılardada var, genelleme yapmamak lazım.

ben yabancı gazeteleride takip ediyorum ve ordaki haberleri okuyorum. son 2 ay içerisinde, hayvanlarla ilişkiye girmiş ayrı ayrı 2 adamın videosu vardı. videolar pakistanda çekilmiş, belli oluyordu, bir asker tarafından çekilmişti çünkü ekranda koordinatlar fala vardı.nedense cinselliğin tabu sayıldığı toplumlardaki erkekler istemeden cinselliğe daha düşkün oluyorlar çünkü hep içlerine atıyolar ve bi anda patlak veriyor. yurtdışıdada yokmu ama hayvanseviciler, sapıklar, tecavüzcüler, var tabiki..

ama şimdide bütün yabancılar eşlerini sevgililerini kıskanmaz, paylaşırlar demekte yanlış olur.
benimde yabancı erkek arkadaşım oldu ve gayet kıskançtı, tabi, masum çocukça bir arkadaşlığımız oldu ama erkek sineğe bile tahammül edemiyordu.

Son düzenleme:
bunların normal olduğunu her erkeğin böyle istekleri olabileceğini söyledi bana hatta partner sitesine beni kendi üye yaptı ve burdan birini bulamamı sohbet etmemi istedi
böyle şeylerin evlilikte cinselliği renklendirdiğini söylüyordu kabul etmeyincede benimle dalga geçiyor,küçük görüyordu
hatta tatile gittiğimizde erkek masörlere masaj yaptırmamı istiyordu
yani böyle fantazi olurmu yoksa cinsel sapkınlıkmı bilemedim

sanırım eşinin kanında p....venk...lik var.
kusura bakma

eşini sevmeyen bir erkek bile
bu tarz şeylerı istemez..

ya yazdıkların gerçek değil maytap geçiyosun burdaki insanlarla..namus kavramı olmayan bir erkek erkek bil demek erkek gibi erkeğe ayıp kaçar...sen çokkkkkkkk geç kalmışsın tası tarağı toplayıp gitmeye..

Back