cinsellik yüzünden boşanıyoruz

cok normal herkez boyle dusunmeli tovbe tovbe arkadasim bu adamin felegi sasmis nasil kuma olmayi kabul ediyorsun o onu secti allahindan bulsunlar yuva yikaninda yuva olmaz.ne igrenc teklifler

senin küçücük bir cocugun varr ve bu adamla aynı ortamdamı bulunduruyosun bu adamı ve hala boşanmadın o istemesede olmıcaktı öylemi yazık cok yazık

Hayır neye şok oldunuz anlamadım.Adamın sizi aldatmasına mı saçma sapan isteklerine mi?Normal olan bi şey istemiyor kendinize gelin

''sizce normal mi'' diye sorduğun nedir anlamadım. sana normal geliyoda destekmi arıyosun

Erkek arkadaşım yazsaydın anlayabilirdik bir sürü fantazi kuran ve yaşamak isteyen insanlar olabilir.
Bi sürü sapkın istek itimali verebilirdik fakat
Ama erkekler böyle fantazileri eşleriyle yaşamak istemezler..
Hiç bir evli erkek (üstelik çocuk ta var) aldatılmayı kabul etmez ki özellikle de dibindeki çalışanla

eğer bu konu gerçekse
ben konu sahibesinin yerinde olsaydım eşimden onun bir gayle ilişkiye girmesini isterdim, bu benim fantezim derdim
ama o gay mutlaka aktif bi gay olacak yoksam olmaz

allahım ne günlere kaldıkkk.... tevbe tevbe ben olsam asla 1 sn duramazdım o adamın yanında korkudan... Dünyanın çivisi çıkmış ALLAH ım sen bizi sapıkmaktan ve sapıklarda koru... amin...:18::18::18::18:

valla artık hiç bişeye şaşıramıorum .... konu gerçekmi yalanmı onun tartışmasına grmicem ama gnümzde malesf böle ahlaksızca ilişkiler yaşayan hatta bunu normal gören insanlar var... bu çapkınlık, cinsel arzu falan değil düpedüz SAPIKLIK!!!
karısını elin adamıyla hayal edip zevk alan bi adama koca denmez!! bde normalmi diye sormuşsun sakın ha aklın karışmasın böyle bişeyin normal olabilme ihtimali varmı!! al çocuğunu git düzene sok hayatını böyle bi adamla aynı evde büyütme çocuğunu ....

İğrençliğinizi afişe etmeye
Fantezilerinizi gerçekleştirecek eleman mı arıyorsunuz burda.
Bazen böyle sıfatsız insanların iğrençliklerini gördükçe
Ohh diyorum cehennemi tıka basa doldursunlarda bize yer kalmasın

şimdiye kadar eşinize boşanma davası açmamış olmanız hayret verici bir şey... nasıl tahammül ettiniz böyle ilginç sapkınlıkları olan birine...eğer bu anlattıklarınız doğruysa kendi eşine, çocuğunun annesine olan kadına böyle ahlaksız teklifte bulunacak kadar aciz , insanlıktan uzak duran biriyle nasıl şimdiye kadar aynı evi paylaştın ?? çocuk için katlandığınızı söylemeyin ; çünkü bu tarz birinden babalık yapmasını beklemek çok yanlış olur. ben sizin yerinizde olsaydım eşinizden bu tarz teklifleri duyduğum ilk an çocuğumu alır terk ederdim evi...

bende başlıgı okuyunca eşinle vajinusmus falan sorunları sandım
bu kadınlar kulubünde bir çok konu okuyup şok oldum ama bunu okuyunca yok artık ya tövbe ya rabbim tövbe
eşiniz böyle bir şey isteyecek ve sen hala evlisin
bir de normalmi diye sormuşunuz bence sizde de bi anormallik var
yalnış mı düşünüyorum kızlar

Valla Sizde Bir Garipsiniz Benden Bu Denli Saçmalık İsteyen Adamın Yanında Ben Bir Dakika Bile Duramazdım Şahsen
İnsan Heran Korkuyla Yaşar Ya Eve Birini Geitirip Zorla Tecevüz Ettirirse Filan Dİye
İnsan Namusunu Nasıl Başkasına Teklif Etmeyi Düşünebilir
Birde Adama Hala Eşim Diyorsunuz Çok İlginç
Senden Uzak Allaha Yakın Olsun Bırak Ne Hali Varsa Görsün
Evlerden Uzak Olsun :18:

hiçmi kadınlık gururun yok kadın sesin evet ağır konuşacağım malesef..ya bide soruyomusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…