cinsellik yüzünden boşanıyoruz

burası fantazi dünyası değil kadınlar kulübü

sitenin asparagas konulara ihtiyacı olduğunu sanmıyorum

Son düzenleme:
bu sitede bu zamana kadar herşey duyulur dıyordumda...
bu kadarı bana fazla geldı...
o yanınızda gezdırdıgınız erkek sıfatı tasıyan ınsana ınanamıyorum...
bu nedır yaaa
namus kavramı nerde bu adamın...
allahımm basımdan aşşagıya kaynar su döküldü desem yeridir yani...
hiiç birine direk ayrıl boşan dıyecegım aklıma gelmezdi...
aılen yokmu senın gıt anlat bu olanlarıı...
tek celsede bosanırsın...

Çok iğrenç bir durum...böyle eşi derhal boşarım ama önce bir güzel hırpalarım namusumu 5 paralık edecek bir koca hee bitiririm onu mahkemelerdede sürünür rezil olduğuyla kalır.Nersi normal bunun bu soruyu sormanız bile anormal

konu gercek olmayacak kadar sacma hıc bır kadın bole bı adamı sevemez sen sewdım bılmem ne yazmıssın bıde cocuk yapmıssın falan ya bı sorunun war yada sen erkeksın

bu anlatılan hikaye gerçek olamaz... gerçekse bile ben inanmak istemiyorum
yazılanlar inşallah fakedir temennim bu olabilir ancak böyle bir erkek ve böyle bir evlilik düşünmek bile istemiyorum

Son düzenleme:
Evet çok normal çooook hepimizin eşleri biz kadınlara böyle şeyleri teklif ediyor biz de senin gibi sevgi mıncıklaması geçirdigimiz için gıkımızı çıkarmıyoruz...Bir de normal mi diye soruyor.

Hey yumurtaya can veren Rabb'im !

Midesizlik diz boyu...

Yahu devlet kürtajı yasaklayacagına beyini olupda düşünemeyenlere yapay zeka formatı geliştirsin..Daha sevap.

ayyyy bilemedin mi canımmmm, yürü git allah askına aksam aksam asabımızı bozma

konunun asparagas olması çokta önemli değil aslında.Cinsellik ülkemizde bir tabudur ve biz bu konuyu açıkça konuşmayız ve bir okadarda merak ederiz.belki bu konuyu yazan arkadaş dalga geçmek için yazmış olabilir,belki de gerçekten yaşadıklarını çevresinde kimseye anlatamadığı için paylaşmak istedi.
öncelikle böyle bir konu gerçek olamaz diyen arkadaşlarım için yazıyorum,ne yazıkki bu olay ve daha niceleri ne yazıkki gerçek.biz adli süreçlerin içinde çok bulunmaıdğımız için ancak çok yakınımızda bir olay yaşanırsa olduğuna inanabiliyoruz.ama öyle olaylar varki oğulun babaya,babanın kızına,abinin kızkardeşine tecavüz ettiği..bu derece yakın kişileirn bile bu tür davranışları olabiliyorsa bir eşin de böyle davranması mümkündür.
kapanıpta kapılar hepimizin evine çekildiğinde o kapılar arkasında neler yaşandığını ancak o kapıların arkasındaki kişiler bilebilir.ve çok kadının çok çeşitli sebeplerden eşinin maddi-manevi -buna cinselliği de ekleyelim baskılarına maruz kaldığı çok açkıtır.bunun adını ne koyarsak koyalım,ister sevgi,ister acizlik,ister kimsesizlik,ister çocuklar için katlandığı olumsuzluklar vardır.bir başkası buna katlanmayabilir.tüm insanları özelliklede kadınları içinde bulunduğu tüm şartları görerek değerlendirmek gerekir.

bir kızılderili atasözü okumutum " bir insanı anlamak için onun makosenleri ile üç ay eskiyinceye kadar yürümek gerek "diye.insanlar neler yaşıyorlar,o kadar farklı geliyorki bazen inanamıyoruz..
şu da bir gerçekki ülkemde KADIN olmak gerçekten zor...

Yani simdi kalkip , bu nasil bir sacmalik, bu kadar sacmaligi kabullenip, sonrada normal mi diye soran biri heralde yine ipini koparmis bir erkektir diyecegim ama sonra yetkililer, herkese de erkek demeyin yok mu böyle yasamlar diyecek.

Adamdan nefret ederek evleniyor " hala ona karsi icimde nefret vardi evlenirken" diyor.
Sonra adam agiz burun dagatiyor hemde bazen acik alanda insanlarin icinde.
Sonra adam aldatiyor.
Sonra bu affediyor ve cocuk istiyor, hatta adam istemiyor, konu sahibi coook istiyor.
Sonra adam sapiklasiyor ve konu sahibine igrenc tekliflerle geliyor.
Sonra gidiyor baska birine asik oluyor ve bosanmak istiyor.
Konu sahibi de soruyor, bunlar normal mi?
Bende yetkililere soruyorum yani artik bu kadari normal mi?
Tövbe yarabbim ya.
Evet coook normal tabiki, sen ne bicim kadinsin? Tabiki mahallede ne kadar adam varsa toplayip fantazi yapmaliydin.
Adam istemis yapmamak olurmu?

konu gerçekmi yalanmı bilemedim
gerçekse
sütü bozukmuş
insanlar ar namus için yaşar
ama senin kocan boynuz takmaya çok meraklıymış
biran önce boşan gitsin
it herif
her erkek derken ben hiç bir erkeğin eşini başka bir erkekle paylaşmak istediğini sanmıyorum
kaldıki havanalr bile
eşlerine başka hayvanı yaklaştırmıyo sizinkisi hayvandan bile hayvanmış
acaba
eşinizin babası da annesine hadi başka errkekle ol demişmi bukadar normal karşıladığına ve sizi başkalarıyla olmaya teşvik ettiğine göre bi bunu sorsaydınız
ozaman aslan kesilir sen nediyosun benim annem o...pumu derdi emin olun
susmayın
ezdirmeyin kendinizi gerekirse herşeyi ailesine söyleyin
ama kesin ve kesin boşanın
onun sizi boşamasını beklemeyin
pislik herif allah böylelerini bildiği gibi yapsın
adi şerefsiz

Son düzenleme:

Bu Konu Gerçek Olamaz Derken," Böyle Bir Durum İmkansız " Demeyi Kastetmiyoruz Elbette Ki !.. Ensest , Rıza Dışı, Sapkın İlişkilerden En Az Biz De Haberdarız! Görmek Gerekmiyor Bilmek İçin, Okuyoruz, Tv.lerde İzliyoruz Vs.. Konu Sahibinin Yazış Tarzı, Beklentisi, Ve Kafasına Takılan Şey De Var Anlattığı Durumda.. Kusura Bakmayın Böyle Birşeye Maruz Kalmış Birisi Eşini Bebek Gibi Sevemez Hala.. Madem Gerçekte Var Böyle Olaylar Diyorsunuz, O Halde Bu Duruma Maruz Kalmış Birinin Cümlelerinin Gerçekçiliğini De Az Çok Tahmin Edebiliriz Mantıken Değil Mi...

o kadar çok çelişki var ki yazıda... bir sevmiyordum nefret ediyordum vs diye diyor...bir de yazının en sonunda aldattığını öğrenmiş seviyordum kıyamıyordum diyor... ve hala normal mi diye soruyor arkadaş... bu kadar çok çelişki ve birbirinin zıttı şeyler olmasaydı yazıda güzelce bir yorum yazardım ama yazmıcam çünkü ilk önce arkadaş bu tezatlıkları içinde çözüp derdi tam olarak neyse yazmalı....

he evet okadar normal istekki
yapmayanı ayıplıyolar
ya şakamısın nesin sen
senin kafanda tahtalarınmı eksik
allahım
etrafında normal insan yokmu senin herkesin şeyi başkasının karısının kocasının şeyindemi geziyo
normalmi diye
sorduğuna göre önce senin bi pskoloğa ihtiyacın var
ya yeni üye olup konu açan ve ilk konuda kendini açığa veren sapik kadın müsvettesi yada erkek ibnesi git işine çok normalse yapın gelipte burda pis fantazilerinizi anlatmayın allahın akıl vermediği ezik insan lar

Son düzenleme:
b,r kadın böyle bir şeyi asla böyle rahat rahat anlatamaz anlatırsadaa böyle bir durumda varsa o saf , katıksız s..... tır inanmayalım lütfen

kadınnnn iyi misin adam sapığın teki bide sen değil o mu senı boşuyor
vah vahhhh
kaç kurtar kendını hala normal mı dıye mı soruyorsun bence sende gıt psikologa oyle bır adamı hala sevıyor ve bosanmak ıstemıyorsan.işim yok demişsin anan babanda mı yok , giriwer bır işe sadece kocanın yanında mı iş var ben olsam aç kalırımda o sapık herıfle aynı evı paylasmam

kocası daha ona çok işler bulcak
ya haberi yok
safın yada saf geçinen çakalın
kadında az değil ha sevmediğin birisiyle nasıl evlenmeyi kabul edersin
ettin bide onca hakaret
dayak
bide gel kocamı seviyom de
buyur burdan yak
kocan seni daha çok sever böyle kuzu kuzu me lersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…