• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik yüzünden boşanıyoruz

bunların normal olduğunu her erkeğin böyle istekleri olabileceğini söyledi bana hatta partner sitesine beni kendi üye yaptı ve burdan birini bulamamı sohbet etmemi istedi
böyle şeylerin evlilikte cinselliği renklendirdiğini söylüyordu kabul etmeyincede benimle dalga geçiyor,küçük görüyordu
hatta tatile gittiğimizde erkek masörlere masaj yaptırmamı istiyordu
yani böyle fantazi olurmu yoksa cinsel sapkınlıkmı bilemedim

Şu saf soruları sormaktan vazgeçseniz ?! Bu soruları sormak için saf olmak lazım...

insan karısıyla kocasıyla her şeyi yaşamalı fakat 3. şahıslar olmadığı sürece.
bu ne ya sen onla ben öbürüyle. nasıl bi genişliktir bu.

sapık sapık şeyler izleye izleye göre göre toplum olarak ne hale geldik Allah sonumuzu hayır etsin :( o adamı boşa yolunada çıkmasın allah korumuş sizi dua edin

bir de eğer doğruysa bu yazdıklarınız

hangi akılla çocuk yaptınız bu adamdan

sizi sokak ortasında dövmüş kaç kere aldatmış tuhaf davranışları olan bi adam

sizde kalkıp bu mutlu aileye bir de çocuk yapalım diye mi düşündünüz

keşke çocuk aile terapisti izniyle filan olsa artık

yazık oluyor şu çocuklara

baba sıfatına hiç yakışmıyor kocanız

sizde ona uyduğunuz için size de pek bişey söyleyemicem

sonra çocuklar neden böyle

bu nasıl çocuk diye konu açılıyor

açılır tabi :19:

ben ona uymadım ,isteklerini yerine getirmediğim için sorunlar oldu,soğudum ondan birlikte olmak istemedim...oda beni suçluyor sen benimle birlikte olmuyorsun diye
psikolağa gitmeyi çok önerdim ama ikna olmadı
onu hasta olarak görüyordum biyerde kopacaktı ipler zaten ben cesaret edemedim aslında bana iyilik yaptı
ben vicdan azabı çekmemek için maddi olarak kendime güvenemediğim için boşanamıyordum birde aileme nediyecektim
cesaret edmedim işte
çocuğuma hiçbirşey yansıtmadım çok sağlıklı her yönden şükür
benimde psikolojim altüst,dualara sığındım allaha onu ıslah etmesi için hep dualar ettim

bayanlar siz bu yazılanlara inanıyormusunuz bir kadının olayları anlatış şeklinş bile ezberletti bize bu site. bunu yazan kadın falan değil. bide bizi kekleyecek bırakın kendi saçmalıklarına kendi gülsün. buda moda oldu erkeklerin bizim siteye girip bizi alaya alır tarzda konular açmaları.. bunların kaynağı bana göre biryer orasıda e... sözlük öyle düşünüyorum.
nasıl şikayet ediliyor bilmiyorum bilen varsa şikayet etsin yazanı lütfen

Son düzenleme:
aynen banada bi kadının yazışı gibi gelmedi aslında bunu yazması için gün görmemiş safın teki olması lazım

ben ona uymadım ,isteklerini yerine getirmediğim için sorunlar oldu,soğudum ondan birlikte olmak istemedim...oda beni suçluyor sen benimle birlikte olmuyorsun diye
psikolağa gitmeyi çok önerdim ama ikna olmadı
onu hasta olarak görüyordum biyerde kopacaktı ipler zaten ben cesaret edemedim aslında bana iyilik yaptı
ben vicdan azabı çekmemek için maddi olarak kendime güvenemediğim için boşanamıyordum birde aileme nediyecektim
cesaret edmedim işte
çocuğuma hiçbirşey yansıtmadım çok sağlıklı her yönden şükür
benimde psikolojim altüst,dualara sığındım allaha onu ıslah etmesi için hep dualar ettim

siz sadece yansıtmadığınızı sanıyorsunuz

maddi olarak kendinize güvenemiyorsunuz ee zaten kocanıza hiç güvenmiyorsunuz ailenizden korkuyorsunuz

ama çocuk yapmaya cesaretlisin maşallah

daha ilk söylediğin de ayrılacaktın haa o zaman cesaret edemedin

hala çalışmıyorsunuz en azından çabalar bi işe girer maddi olarak toparladın mı kendini boşanırdın

çocuğun da sağıklı ortamda büyürdü

bayanlar siz bu yazılanlara inanıyormusunuz bir kadının olayları anlatış şeklinş bile ezberletti bize bu site. bunu yazan kadın falan değil. bide bizi kekleyecek bırakın kendi saçmalıklarına kendi gülsün. buda moda oldu erkeklerin bizim siteye girip bizi alaya alır tarzda konular açmaları.. bunların kaynağı bana göre biryer orasıda e... sözlük öyle düşünüyorum.
nasıl şikayet ediliyor bilmiyorum bilen varsa şikayet etsin yazanı lütfen

ben kimseyi keklemiyorum
ister inanın ister inamayın
sadece psikolojik olarak destek bekliyorum okadar

Merhaba buraya yeni üye oldum daha önce ziyaretçi olarak takip ediyordum.Bana yardımcı olursanız sevinirim,kafam çok karışık
Biz 9 sene önce evlendik bir oğlum var 4 yaşında.Eşimle severek evlendik 3 yıl flörtümüz oldu ama bunun ilk yıllarında eşim benimle dalga geçmiş sevgili listesini kabartmak için çıkmış ve beni defalarca aldatmış herkesede ben onunla gönlümü eğlendiriyorum demiş,ben onu çok sevdiğim için bunların hepsini kabullendim sadece ona sahip olmak ve kaybetmemek için yani birlikteliğimiz süresince hepsini biliyordum anlıyordum enazından
Sonra hala flört ederken askere gitti,bende ondan ayrı kalınca soğudum ondan biranda farklı arkadaş çevrem oldu ve ayrılmak istedim oda beni asla bırakmıyacağını deliler gibi sevdiğini söyledi çok peşimden koştu ama bende onu gerçekten istemiyordum artık,deliye dönmüştü her dk arıyor takip ediyordu defalarca evlenme teklif etti ben istemedim ünv. okumak istiyordum ama pes etmedi ve ikna etti beni evlendik
Bende ona karşı bi nefret hep vardı eski günleri hatırladıkca daha çok nefret ediyordum
Evliliğimizin ilk yıllarında çok defa bana şiddet uyguladı,tekme tokat dövdü hatta bunun birkaçı dışarda herkesin gözü önünde oldu.Sebepte ona trip yapmam
Geçmişten gelen birikim,şiddet,ailesiyle altlı üstlü oturma baskısı ve aşırı kıskançlığı vardı ama cinsel hayatımız da sorun yoktu
3 yıllık evliyken beni aldattı yakaladım ve boşanmak istedim yalvardı,affettirdi,tatile götürdü vs..ama ondan dahada soğumuştum çocuk düşünmeye başladık ben çok sitiyordum o hep istiyordu zaten sonra oğlum oldu ve birlikte çalışyorduk 2 elamanlı bir giyim mağzamız var

Sonra eşimin değişik fantazileri başladı başka kadınlarla birlikte ilişkiye girmeyi teklif etti,kabul etmedim dahada ileri giderek başka bir erkekle ilişkiye girmemi onuda izlemek istediğini söyledi ve çok ciddiydi hatta yanımızda çalışan erkek elemanı eve birşey aldırmak bahanesiyle gönderiyim sende eve al ilişkiye gir diye saçma sapan fantazileri başladı.
Yanımızda çalışan bayan eleman içinde bana onu ayarlasan birlikte ilişkiye girsek,o çok cilveli beni ayartıyor diye beni sıkıştırmaya başladı
Bunları kabul etmediğimde bana küsüyor,sinirleniyordu
Neyapacağımı şaşırdım,onunla artık birlikte olmak bana işkence gibi geliyordu herdefasında başka erkekleri düşünmemi hatta bulmamı istiyordu,ondan midem bulanıyordu ama bişey diyemedim sonra bahaneler yaratıp ilişkiden kaçıyordum ona çok sinirlisin diye bahane ederek psikoloğa gitmeyi önerdim kabul etmedi
Boşanmayı istiyordum ama yapamıyordum hiçbir gelirim yok onun işiydi çalıştığım yer.Eşimden benden soğumaya başladı herseferinde sen niye benimle her istediğimde ilişkiye girmiyorsun soğuyorum diyordu ama ben bu rahatsızlığımı anlatamadım ona sadece bana zaman ver biraz üstüme gelme dedim
Mal almaya gidiyordu şehirdışına sürekli bu iş seyahetleri artmaya başladı artık benimle hiç ilgilenmiyordu benimde işime geliyordu aslında ondan uzak olmak ama onu çokta seviyordum,kıyamıyordum
Orada biriyle birliktelik yaşamış hatta aşık olmuşlar birbirlerine ve benden boşanmak istediğini söyledi mahkemeyede verdi.Sebepde ben onunla ilgilenmiyormuşum,birlikte olmuyormuşum.O kadın çok ilgilenmiş bununla,çok sevmiş
Durum bu şoktayım sonucunun böyle olacağını hiç düşünmemiştim,eşimin bu istekleri bana tersti,benmi yanlış düşündüm normal isteklermi bunlar?
merhaba.
Baştan başlayayım . Kocanın senden Fantazi Bile olsa başkalarıyla birlikte olmanı istemesi oda başkalaryla birlikte olmak istemesi neadar fantazik nekadar normal olabilirki?...
Kesinlikle hayalini kur der edepsiz konuşmalar geçer yatak odanızda istersen ozman 5 kişiyi hayal ettirtit. ama Ayıp allah katındada Normal real Hayattada yeri yok. Senin bence Bunalrı dedikten sonra bir tepki vermen gerekirdi. yada vermişsin ama o anlamamış.

Senın tepkilerin Bunalrın san ters olması çok normal.. Çok sevmişisn belkide seviyosun içten içe lakin Bencede boşanın.:kkk:

Aslında buna çokm şaşırmadım çünkü bu tarz fantaziler için siteler biliyorum , görüyorum. Bilemiyorum ya..:kkk:

şimdi konu sahibine inanmış gibi yapıp ah cnm başka neler yaşadın.. falan filan diye yazılsa daha ne fantaziler dökülür. tövbe tövbe estagfirullah birde bunlarla uğraşıyoruz. site olarak güvenlik ve gizlilik adına önlemler alınmalı bu kadar kolay olmasın bir erkeğin girmesi ve saçmalaması.

Sende de iyi hafıza var maşallah.Nerden hatırlıyorsun kız bu kadar ismi.Ne yapmıştı bu beyaz ben hatırlamadım.

şekeryalnız nickli üye geçen haftaydı :9:

sevgilisi varmış işte paralı çok memnun ediyormuş onu övüyordu yani kendisini övüyordu :37:

bu aralar işi kesattı herhalde

erkek olduğu çok belliydi zaten baya geyikti konu :1:

gerçek ya da değil ama böyle sapkın ilişkilerde var,duyuyoru. o yüzden ben çok şaşırmadım.şaşırdığım şey bir kadının bunlara yıllarca göz yumması ve kılını bile kıpırdatmaması.

gerçek ya da değil ama böyle sapkın ilişkilerde var,duyuyoru. o yüzden ben çok şaşırmadım.şaşırdığım şey bir kadının bunlara yıllarca göz yumması ve kılını bile kıpırdatmaması.

katılıyorum

neler duyuyoruz olabilir ama aldatma şiddet cinsellik bütün bunlardan sonra hala normal bi diye sorması çok saçma

ben kimseyi keklemiyorum
ister inanın ister inamayın
sadece psikolojik olarak destek bekliyorum okadar

bizden psikolojik destek alamazsın çünkü biz psikolg yada psikiyatr değiliz. ayrıca senin durumun kronik ve tedavisi biraz zor bir kliniğe yatıp uzun süren tedavi gör bence. buradanda çabuk kaybol adamın asabını bozma:47::47::47:

evet butür yanlışlar var hemde çokça bizde duyuyoruz ama bir kadının anlatışı vardır olayları. bu yazılanlar gibi olmaz hiçbir zaman. kadın ağladım sızladım direndim şöyle zordu bu böyleydi annem babam kaynanam şöyle dedi daha neler neler. yani bir kadın butür şeyleri yaşasa resmen yaşayan ölü gibi olur ve bu dramı öyle bir yazarki hepimizde kahroluruz. burada ne görüyoruz romanlardaki gibi bir hikaye.

evet butür yanlışlar var hemde çokça bizde duyuyoruz ama bir kadının anlatışı vardır olayları. bu yazılanlar gibi olmaz hiçbir zaman. kadın ağladım sızladım direndim şöyle zordu bu böyleydi annem babam kaynanam şöyle dedi daha neler neler. yani bir kadın butür şeyleri yaşasa resmen yaşayan ölü gibi olur ve bu dramı öyle bir yazarki hepimizde kahroluruz. burada ne görüyoruz romanlardaki gibi bir hikaye.

konunun kapatılmasını nerden yapabiliyorum

Back