cinsellik yüzünden boşanıyoruz

hep diyorum yine diyeceğim
şu siteye artık t.c. no ile giriş yapalım..kadın olduğumuz belli olsun ya,karşımızdakilerin kadın olduğunu bilelim..
saf saf yazıyoruz,hhoopp konudan erkek çıkıyor sapık çıkıyor v.s....
bu konu için demiyorum sadece,genelde karşılaştığımız bir problem bu!

Offff bu erkekler neden böyle.Emin ol o kadınla bu tarz fantaziler yapmaz.Ama bırakacaksın evlensinler o kadında görsün gününü.Özgür bıraksak hemen eve geri dönerler.Ama eşin ciddi sapıkmış.Bence bırak gitsin diycem bende boşanma arefesinden bırakmak kolay olmuyor.

Ben de diyordum ki saat 9 u geçti nerede bu spekülasyonlu konular, açılmadı mı daha diye

Baştan sona sallamasyon olduğu belli.. İlk konu, cinsellik vs. bıkmadınız mı.. Hiç akıl kari mı yani aldatıldın çocuk yaptın, başkalarıyla fantezi istedi, buna rağmen bebek gibi kıyamamalar falan.. Gülünçsünüz vallahi.. Şu topluma nokta faydanız yok yahu.. Boş işler kervancıları sizi

baştan aşağıııııı pis kokuyor! Nasıl bir konu bu Allah aşkına hiç mi zeka yok sizde yahu bari gerçekçi yazın

1-2 hafta önce yine aynı konu açılmıştı ve üye banlanmıştı.

O nedenle yorum yapamayacagım.

Fakat başka bir sitede erkeklerin pek çogunun böyle isteklerinin oldugunu ve hatta bazılarının gerçekleştirdiğini okumuştum.
Okudugum hikayeler çok iğrençti!!!

O nedenle bu kişi de erkek bence.
Acaba böyle bir şey yapsam mı diye nabız yokluyor!!!

valla dün gecenin sazanı bendim,bu gece talihli kim bakalım

demekki beyimiz kamuoyu yoklaması yaptı

Arkadaşlar inanmadığınız konuya cevap yazmayın olsun bitsin.Konuyla ilgili bir yorumunuz varsa yapılsın çıkılsın.Konu yalan diye konuya tekrar tekrar cevap vermek bence saçma.Yalansa inanmayan cevap yazmaz.Yalancı yada fake konu avıda bitmiş olur bence.

valla dün gecenin sazanı bendim,bu gece talihli kim bakalım

demekki beyimiz kamuoyu yoklaması yaptı

offff yaaa kendimi bu gecenin sazanı ilan ediiim baree...

öyle şok oldum ki eşime anlatırken elim titremiş farkındabile değildimm..sevgili kocam dedi ama asparagas bu olmaz öle bişe dedi,inanma dedii...
bende saf saf varmış kadıncağız anlattı derdini işte diye kendimi paraladım

niye sazan olalımki sadece meraklıyız o yüzden hepimiz toplandık ama aptal değiliz (konu sahibine iletilir.)
aynen evt meraktan öylesine yazdım zaten sazandan ziyade meraktan burdayız zaten yoksa kımsenın şnandıgı yok bece .. bende inandım ama bukadar oyrumu okuyunca vazcaydım.. bukadar kadınla ugraşamayacagını anlayıncada susma hakkını kullanıyor bence.
Canım Konu Zaten Yalan... Bizim Burada Oluşumuz Da Sazanlık Değil(!), Konu Sahibinin Saçma Cümlelerini Okuyup Eğlenmek.......
doğru söyüyorsunuz.

keşke hiç başlamasaydınız bu yolda onunla yürümeye. kocanız en başta ne olduğunu flört döneminde göstermiş zaten. sizce bu normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…