CİNSELLİK YAŞAMAMIŞ ERKEK

cocostarpasta

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
96
64
18
31
Merhaba.
Ben 1 aylık evliyim ama henüz ilişkiye giremedik. Ben vajinismus olduğumu düşünüp doktara gittim ama doktor bana vajinismus hastaları sen gibi olmaz herşeyin normal dedi. Daha sonraki denemelerimizde farkettim ki eşim daha önce hiç ilişkiye girmediği için ne yapacağını bilmiyor ve kendisinin yapamadığını farkedince gururuna yenik düşüp sinirleniyor, geriliyor ve beni de geriyor. Sonuç olarak yapamıyoruz. Bu durumda olan, öneri verebilecek olan var mı? Evliliğim sarsılacak diye korkuyorum.

İlk gittiğim aptal doktor da bana sen vajinismus değilsin.Olsan böyle olmaz demişti dikkat et canım 4 5 deneme sonrasında daha da olmuyorsa başka doktora git ben aylarımı harcadım doktora güvenerek.Eşine gelecek olursak bilmemesi doğal ama sen de bilmiyorsun o ne aşamadaysa sen de öylesin sana kızması çok yersiz

Doktorun dediğinden yola çıkarak eşim de bana çok bağırırdı kızardı.Demediği laf kalmazdı.Ne zaman ki hasta olsuğuma inandı o zaman kızmayı bıraktı.Bu durumun peşine düş bırakma inşallah vajinismus değildir.Ama vajşnismus olmayan insanda doğru yolu bulamamak çok mümkün değil bence idrar deliği vajina deliği ve anüs deliği var içine almaya en müsait olan vajina deliğidir idrar deliğine zaten deneyemez bile.Sen kendini kasıyor musun ?

Doktor vajinama bir çubuk soktu darlık yok 9cm dedi. Kızlık zarın normal yeri dedi. Ben o gerildiğinde kasılıyorum ama korku değil üstüne bile çıkıyorum. Ama o bilmediği için yolu bulamıyor

Doktor bana da 3 aylıkken gittigumde vajinismus demek icin erken demisti. Ama bal gibi de vajinismusun cunku kendimi kasiyorum esim de ayni sizin ki gibi tecrubesiz oldugu icin yolu bulamiyor diye düşündüm ama sonuçta erken boşalmıyorsa bu gelişine bir olay yani sen izin verdiğin halde girme olmaması biraz imkansız gibi geldi bana

Bana da vajinismus değilsin dediler ama sonradan anlaşıldı canım. çünkü vajinismusun da evreleri var. Bence de başka bir doktora daha git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…