CİNSELLİK YAŞAMAMIŞ ERKEK

cocostarpasta

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
96
64
18
31
Merhaba.
Ben 1 aylık evliyim ama henüz ilişkiye giremedik. Ben vajinismus olduğumu düşünüp doktara gittim ama doktor bana vajinismus hastaları sen gibi olmaz herşeyin normal dedi. Daha sonraki denemelerimizde farkettim ki eşim daha önce hiç ilişkiye girmediği için ne yapacağını bilmiyor ve kendisinin yapamadığını farkedince gururuna yenik düşüp sinirleniyor, geriliyor ve beni de geriyor. Sonuç olarak yapamıyoruz. Bu durumda olan, öneri verebilecek olan var mı? Evliliğim sarsılacak diye korkuyorum.

olayı akışına bırakın. Ön sevişmemiz uzun tutun gerisi kendiliğinden gelir diye düşünüyorum. Sizde ona yardımcı olun sakin kalın, istediğinizi hissettirin.

Kayganlastirci yada yoksa zeytinyagı yada tükürük vs.. bişeyle kaygan olmasıni saglayın devamı gelecektir

Merhaba.
Ben 1 aylık evliyim ama henüz ilişkiye giremedik. Ben vajinismus olduğumu düşünüp doktara gittim ama doktor bana vajinismus hastaları sen gibi olmaz herşeyin normal dedi. Daha sonraki denemelerimizde farkettim ki eşim daha önce hiç ilişkiye girmediği için ne yapacağını bilmiyor ve kendisinin yapamadığını farkedince gururuna yenik düşüp sinirleniyor, geriliyor ve beni de geriyor. Sonuç olarak yapamıyoruz. Bu durumda olan, öneri verebilecek olan var mı? Evliliğim sarsılacak diye korkuyorum.
Doktor size vajinismus olmadığınızı neye göre söyledi merak ettim açıkçası. Ben de vajinismus atlattım şükürler olsun. Eşimin de benim de ilk birlikteligimizdi ikimizde hic birsey bilmiyorduk. Ben kendimi cok kasıyordum olmuyordu. Tamam kasmıyorum rahatım dediğim anda gene olmuyordu ikimizde acaba eşim de mi bir sorun var diye düşünmeye basliyorduk. Değişik karmaşık düşüncelere kapiliyorduk. Tabi bu kadar değil insanin psikolojisi alt üst oluyor. Benim eşim de sizin eşiniz gibi kendini kötu hissediyor değişik duygulara kapiliyordu allaha şükürler olsun doktor yardimiyla çözdük biz. Insallah sizde sorununuzu cozersiniz. Burdan çok açıkça yazamiyorum ama eşim kendinde sıkıntılar olduğunu dusunuyordu hatta kendiside doktora gitti doktor bu sıkıntıların cinsel iliskiye girmeye etkisinin olmayacağını söylemişti. Aslında tüm sorun bendeydi biz de eşim de mi ben de mi anlayamamıştık ilk olduğu için. Bence siz gene bir farklı doktora gidin eşinizde gitsin. Ilk önce sorunun kimde olduğunu bulun sonrası birbirinize destekle sorun kim de olursa olsun kırmadan üzmeden çözülür hic merak etmeyin

zeytinyağı filan kullanma arkadaşım ALLAH aşkına saçmalamayın ya git eczaneye dermo kayganlaştırıcılar var ondan alın ihtiaç duyarsanız

Sana da benimki gibi bir doktor denk gelmiş demek ki.Ben de 3 4 aylık evliyken gitmiştim ilişki olmadığı için.Benimle evet güzel ilgilendi derdimi dinledi ama sende vajinismus falan yok vajinismus olsan bu masaya yatamazsın dedi parmağıyla bir şeyler gösterdi kaaıldığım halde parmağını girdirmeye zorladı canımı yaktı eşime saçma sapan bir şeyler tarif etti kendini kasma dedi sanki benim elimdeymiş gibi.Onun dediği gibi yapınca daha çok canım yandı kasılmam daha da arttı.Aylar böyle geçti 10.ayımda Reyyan hocaya gidip tedavi oldum vajinismus olmama gibi bir ihtimalim yokmuş yoğun kasılmalarım varmış Allah razı olsun hocamdan beni iyileştirdi gidecek olanlara tavsiye ederim

vajinismusun da dereceleri var her doktora inanmayın başka doktora gidin.Aylarınızı yıllarınızı bu hastalığa feda etmeyin

Merhabalar. Demek boyle kasilmalar vajinimus gostergesiymis mi?! Bende de kasilmalar oluyodu nerdeyse 10 gun her gun deniyoduk rahat duramiyordum, kasiyordum kendimi, bi kac gunde ara verdik, sonrasinda esim kasilmami kale bile almadan yapti ama bu seferde siddetli kanamam oldu ve doktora gittik acil dikis felan attilar, ben o zamanlar vajinimus filan bilmiyodum, ben o gunden sonra atlatdim tabiiki kasilmalari filanda ama yinede o ani yasamak hicde guzel bir hatira degil, bencede bir daha da git doktora arkadasim sonuclari kotu ola biliyor yani.

Merhaba.
Bence sen gerılmek yerıne onu motıve etmelısın hısttırmeden haz alfıgını hosuna gıttıgını felm hısrttor

Back