- 28 Mart 2019
- 3.981
- 4.019
-
- Konu Sahibi Cikolataparcacigi
Çok teşekkür ederimCinsellik evlilikte bence büyük bir yer kaplıyor. Cinsel sorunlarınızı bir uzmanla tabi ki aşabilirsiniz. Ama evlilikteki sorunlarınızı kökten çözebileceği durumu çok değişken. Hangi konularda tartışıp sorun yaşadığınıza bağli olarak cinselliği halletmeniz bazı sorunları çözer diye düşünüyorum. Ama her şeyi çözmez bence
Cinsel hayatımız kötüydü evliliğimizde kötüydü cinsel hayatımız düzelince evliliğimizde düzeldi diyeniniz var mı?
Ve eşi, erken boşalma setleşememe isteksizlik sorunlarını aşabilen var mı?
Cinsellik olmayan evlilik ev arkadaşı gibi olur bence çok önemli ne kadar iyi anlaşırsan anlaş cinsel birliktelik sırasındaki duygu yogunlugu vs bana hep daha farklı gelmiştir.Cinsel hayatımız kötüydü evliliğimizde kötüydü cinsel hayatımız düzelince evliliğimizde düzeldi diyeniniz var mı?
Cinsellik evlilikte çok önemli. Ama sorunlarınız cinsel temelli olmayabilir. Her şeyin çözümü o değil sonuçta.
Cinsel gerilim diye bir şey var, kötü cinsel hayat sorunları tetikliyor da olabilir ama sorunlarınızın ne kaynaklı olduğuna bağlı tabi.
Cinsellik evlilikte çok büyük bir yer kaplıyor, bir uzmandan yardım alabilirsiniz.
Teşekkür ederim kızlar. Yani bunun cevabını cinsel hayatım düzeldiğinde öğrenebileceğimYani cinsellik tabi ki çok önemli evlilikte ancak cinsel hayatı mükemmel olan ama yatak odası dışında öküze bağlayan çok erkek var. Doğal olarak sorunlarınızın temel sebebi önemli
Allah bana da nasip etsinEvet kesinlikle düzeliyor,cinselligi bır iş ihtiyaç zorunluluktan çok duygusal bağ olarak görmeye başlayınca keyif alarak eğlenerek gülerek yapınca gerçekten bir çok sorun çözülüyor aradaki o bağ daha samimi oluyor ,taraflar problemlerine karşı daha sakin yaklasiyor daha ılımlı daha anlayışlı oluyorlar çünkü birlikte geçirdikleri çok özel bir an var ve vazgeçmek kolay olmuyor.
Hic iyi olmadi ,aşamadık da ,tam olarak bu sorunlari yazmak icin girdim,basligi görünce yazayim dedimCinsel hayatımız kötüydü evliliğimizde kötüydü cinsel hayatımız düzelince evliliğimizde düzeldi diyeniniz var mı?
Terapi almış mıydınızHic iyi olmadi ,aşamadık da ,tam olarak bu sorunlari yazmak icin girdim,basligi görünce yazayim dedim