Cinsellik temiz midir?

minikkoalaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
15
10
3
29
Benim 4 yıl önce başlayan okb vardı. Temizlik takıntım hat safadaydı. Tedavi oldum yarı yarıya azaldı derken evlendim. İki şeye takıntım kaldı. Birincisi dışarıda hala tuvalete girememek girsem bile eve gelince duş almak o kadar önemli değil ama ikincisi benim hayatımı çok zorlaştırıyor. Eşimle ilişkiye girdikten sonra hayatı zindan ediyorum resmen. Oraya dokunma buraya dokunma halıya basma elini oraya sürdün temizle sil dişlerini fırçala duş al vs vs. Adamı bunaltıyorum farkındayım. Böyle olmak istemiyorum. Cinsellik pis bir şey midir? Devlette psikiyatriye gittim bu sorunumu anlattım bana diyorki hepimiz annemizin apış arasından çıktık bir şey olmaz. Kaldıki benim korkum bana hastalık bulaşması değil. Eve gelen bir misafirin oralara dokunması. Yani o lavaboya kapıya vs. Çok bunaldım zor durumdayım. Lütfen dalga geçmeyin

Dalga geçilecek bir durum yok ama cinsellik neden pis olsun yani cinsellik yasarken kotu birşey olmuyor birbirinizin tenine dokunuyorsunuz bunun neresi pis olabilir ki

Dalga geçilecek bir durum değil öncelikle geçmiş olsun. Obsesifin farklı türleri ile geçmiş zaman içinde mücadele ettim. İlaçla iyileşmedim, kendi kendime sürekli kafamı dağıtarak sevdiğim şeyleri bulmaya çalışarak, bulduktan sonra da onlara vakit harcayarak yendim. Tedavinizi tabiki görün ama mücadele etmek de sizin elinizde. Kendinizi telkin etmeye çalışın bunun pis bir şey olmadığıyla ilgili nasıl ikna olacaksınız olmaya çalışın. Yoksa eşiniz de bu durumdan dolayı zamanla ilişkiye girmekten kaçınacaktır.

Yanlış bir doktorun eline düşmüşsünüz bu mu yani çözüm apış arasından cıktıgınızı hatırlamak mı? Gerizekalı mı bu terapist? Lütfen devlet hastanesi harici özel kliniği olan cinsel terapi veren doğru bir terapist bulun üçe beşe bakmadan gidin tedavi olun bu durum seks hayatınızı bozup evliliğinizi çıkmaza sokabilir. Seks tabiki de kirli değil, güzel birşey.

Doktora çok güldüm kasaptan mı almış diplomayı ya böyle cevap mı olur..

Bu konudan sonra neden doktor olmak istemediğimi anladim.

Cinsellik temiz değil. Yani ne yaptiğiniza bağli. Korunmasiz popoya pandik atip sonra o parmaği tabaklara sürüyorsaniz hijyenik olmaz.
Beya doğal şampanya ve havyar olayi varsa bencede bir zahmet evi temiz tutun.

Standart bir cinsel hayatınız varsa bence abartmaya gerek yok. Düzgün bir terapist işi çözer

Yasadiginiz zevke odaklanin. Kendi kendinizi telkin edin. Esinizden ve sizden gelen hic bir sey pis olamaz oyle düşünün. Cok abartiyorsunuz durumu. Ayip olacak ama o durumu yasarken birbirimizin her yerine her seyi yapıyoruz sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…