Cinsellik Sorunu

Ecenur02_02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
59
14
24
Öncelik merhaba arkadaşlar ben 8 aydır evliyim eşim ile aramda 15 yaş var ve eşimde erken boşalma sorunu var nasıl düzelir sizce ? ( Krem ,sprey kullandık olmuyor ) bnde bundan cok rahatsız oluyorum

• Beğen
Reactions: Z P
Öncelik merhaba arkadaşlar ben 8 aydır evliyim eşim ile aramda 15 yaş var ve eşimde erken boşalma sorunu var nasıl düzelir sizce ? ( Krem ,sprey kullandık olmuyor ) bnde bundan cok rahatsız oluyorum
Eşiniz kaç yaşında
Kv baskın mı (annesinden korkan erkek sendromu=erken boşalma)
Sizi gerçekten seviyor mu

Bu soruların cevapları önemli

Eşiniz sizden çok büyükmüş 🙄 ama tabi kaç yaşımda olduğu da önemli.. Yaşlı sayılacak bir yaşta değilse tabi anormal bir durum.. Üzerinde baskı stres bir sorunu var mı mesela?? O da önemli.. Bir de siz yargılayıcı yaklaşırsanız daha fazla strese giriyor olabilir.. Biraz böyle serbest bırakarak deneyin.. Baktınız olmuyor tedavi olması gerekiyor tabi ki.. Doktora gitmekten başka çare kalmıyor..

Erkekler için de kegel egzersizleri varmış bir araştırın, faydası olduğu söyleniyor. İlaç ve kremler fayda sağlamıyorsa egzersiz ve sık cinsellikle bu işi çözmeye çalışmanız gerekcektir. Her ilişkide 10 saniye fark etse çok yol alırsınız.

Valla bu sorunun bir çözümü olacağını ben sanmıyorum. Yaş aldıkça da artacaktır. Şuraya yazayım da eşinizin 40lı yaşlarında hatırlarsınızo_O malesef...

O işi yaparken anasından neden korkuyor adam ya😂 annenin akla geleceği en son yer.
IMG_20201209_214237.jpg

X