- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
Sanırım öyle olacak.nasıl düzeltebilirim peki?Konunuzu düzeltin bence yoksa bu tepkileri almaya devam edersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım öyle olacak.nasıl düzeltebilirim peki?Konunuzu düzeltin bence yoksa bu tepkileri almaya devam edersin
Peki nasıl duzelecek? Bu kısır döngü nasıl bitecek?sen normalsin
bu kadar olaydan sonra tabi ki istemezsin
eşimle aramız azıcık limoni olmuş olsa ben buz gibi soğuyorum
seni düşünemiyorum
Bosanmayi cok istedim bunca yıldır halada istiyorum sevgi saygi kalmayinca ne kaliyorki geriye ama şartlar iste..ve en onemlisi pisman olmaktan korkmakCanım erkekler kadınlar kadar hassas yaradılmadıkları için senin duygularını anlayamaz o kavgayı yaptıklarını hemen unutur seninde hemen unutmanı bekler.Bence boşanma gibi bir isteğin yoksa takmsmaya çalışacaksın olayları uzatmayacaksın oan yaptıklarını değilde azda olsa yaptığı güzel şeyler varsa onları aklına getir böyle yaparsan dahada kötü olur herşey boş veeeerrrr olan olmuş biten bitmiş o anın tadını çıkarmaya çalış.Çok afedersiniz ama haydar dümenin bir dözü vardı diyelimki bir odada sıkıştırıldınız tecavüze uğrayacaksınız kaçışta yok ozaman kendini yıpratmanında manası yok nasıl olsa olacak zevkini almaya bakacaksın...
Yazım hataları neyse de,Ya konuya odaklansaniz
Geçen gün konuştuk.tamam duzelecem diyor 2-3 gün dikkar ediyor ama iş cinselliğe gelince ben yine elimde olmadan geri çektim kendimi istemedm yani.o da sinirlendi kızdı küstü yine bes karış surat.bugun biraz yaklaşmaya falan calistim istedigi olsunda tipi duzelsin istedm ama bu seferde bi gurur bi yüz vermeme falan...ay hiç ugrasamiycam yaa..assin bakalm suratni yakinda da sacma biseye patlar..bunun icin takdik deneyerek gececek omrun inan cok zor ben bosadim kurtuldum.dovup soverdi hic bisey olmamis gibi seks isterdi gelde icin isinsin konus diyecem ama pekde ise yaramaz gibi geliyo.sen kendini versen mukemmel iliskiyi yasatsan o seni baska taraftan yine uzecek emin ol keske gorebilse hatasini
kız kedi fotodaki senmisin çok benziyor sana :)İnceldiği yerdesin de kopmamış sizin ip.. Alışkanlık , vicdan ... Ne dersen aslında bitmiş ama evliliğiniz sadece takvim yaprakları atıyor .. Ayrıl demem asla yuvan yık demem ben ama sence düzelir mi .. Daha da kötüye mi gider. . Ölç biç . . Biz kadınlar alışkanlığımızı kolayca koparamıyoruz. Hele ki o ilişkiye emek verince gitmek mi . . yıllar sürer bazen ama mutlaka biter. Biten giden en güzel yılların küfür şiddet ve kadınlığını hissedemeden geçip gider.. Bilemiyorum bir destek almalısınız.