cinsellik olmaması boşanma sebebi mıdır ? bu yüzden boşanilirmi?

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
sekiz senelik evlilikte ne oral yaşadım ne vajinal orgazm yaşadım..10 dakika da enfazla o da kendini düşünen bir eş ile yıllarımı gecirdigimi şimdi anladım..sekiz senedir bana bir kere sormadi sende geldinmi zevke bitireyim mi falan yok ...bana odaklı hiç bişey yapmadı ...dokunmadı bile vajinaya ..doya doya tam peneterasyonu yaşayamadım. ya yavaş yaptı bosalasi geldi bıraktı ya hiç sormadan bosaldi döndü uyudu...şimdide ereksiyon problemi eklendi bir süre onu da idare ettim ama artık tamamen bitirdim iki aydır yapmıyoruz .. şimdi size soruyorum sadece bu sebeple boşanmak olurmu ...biliyorsunuz aile faktörü var toplumumuzda kime ne derim kime nasıl açıklama yaparım ...gidecek yerim de yok bosansam ne yapacağım ....cikmazdayim buaralar. otuz yaşındayım ve doya doya bunu yaşamak istiyorum ama eşimle olmuyor ... ne yapicam ben ?

Evet boşanılır, ev arkadaşlığından hallice bir evliliği sürdürmenin anlamı yok.
biliyorsunuz aile faktörü var toplumumuzda kime ne derim kime nasıl açıklama yaparım ...gidecek yerim de yok bosansam ne yapacağım ....
Kim ne derse desin, anlaşamadık ayrıldık der geçersiniz. Elalemi bu kadar umursamayın. Hayata bir kez geliyoruz. İş bulun, bir aparta yerleşin. Bir süre idare edersiniz. Apartlar daha ucuz oluyor. Abonelik, eşya masrafları vs olmaz.

Evet boşanılır, ev arkadaşlığından hallice bir evliliği sürdürmenin anlamı yok.

Kim ne derse desin, anlaşamadık ayrıldık der geçersiniz. Elalemi bu kadar umursamayın. Hayata bir kez geliyoruz. İş bulun, bir aparta yerleşin. Bir süre idare edersiniz. Apartlar daha ucuz oluyor. Abonelik, eşya masrafları vs olmaz.
ev arkadaşı evet sadece karın tokluğuna yaşıyor gibiyim bu evde .. iki de çocuk var ..iş bakiyorum biryandab aksi gibi iş de bulamadim

Çocuğunuzun olduğunu bilmiyordum, aileniz destek olmaz mı? En azından bir düzen kurana kadar
vae işte :KK43: elimi kolumu bağlayan onlar ....babalarına da aşırı düşkünler çunku çok harika bir baba ....kendi zevkin için bu düzeni nasıl bozayim diyorum hep :KK43: ama ben de böyle öleceğim

sekiz senelik evlilikte ne oral yaşadım ne vajinal orgazm yaşadım..10 dakika da enfazla o da kendini düşünen bir eş ile yıllarımı gecirdigimi şimdi anladım..sekiz senedir bana bir kere sormadi sende geldinmi zevke bitireyim mi falan yok ...bana odaklı hiç bişey yapmadı ...dokunmadı bile vajinaya ..doya doya tam peneterasyonu yaşayamadım. ya yavaş yaptı bosalasi geldi bıraktı ya hiç sormadan bosaldi döndü uyudu...şimdide ereksiyon problemi eklendi bir süre onu da idare ettim ama artık tamamen bitirdim iki aydır yapmıyoruz .. şimdi size soruyorum sadece bu sebeple boşanmak olurmu ...biliyorsunuz aile faktörü var toplumumuzda kime ne derim kime nasıl açıklama yaparım ...gidecek yerim de yok bosansam ne yapacağım ....cikmazdayim buaralar. otuz yaşındayım ve doya doya bunu yaşamak istiyorum ama eşimle olmuyor ... ne yapicam ben ?
bencil bir adam mış malesef ... sonra kadın aldatır vay efendım neden aldattın. Bakın orgazm olamamak mutsuzluk sinir yapar bunu yaşamak en doğal hakkınız. sadece sex değil öncesinde sevişmek inanın çok daha zevkli size şefkatla isteyerek dokunan biriyle yaşamak çok güzel hem deşarj oluyorsunuz hemde kendınızı kadın gıbı hıssedıyorsunuz. bunlar olmadan olmazzzz 30 lu yaşlarda hormonlar en üst seviyeye çıkıyor. hadi diyelım ereksıyon sorunu var tamam farklı yollarla sızı orgazm yapmalı

Açık açık konuştunuz mu eşinizle? Terapi alabilirsiniz. Ereksiyon problemi için bi doktora da görünebilir. Bence açıkça konuşup halletme yoluna gidin boşanmaktan önce.

Bence isin ciddiyetini eşinizle paylaşmanız gerekir bende sizin durumun aynısını yaşıyorum isin kotusu benim esim normal zamandada vurdumduymaz umursamaz konusmaz ilgi gostermez ama benim ikinci evliligim oldugu icin isim biraz daha zor gibi cocuk varmis bosanmayi ciddi ciddi dusundugunuzu soyleyin sorununuzu anlatın buna bi cozum bulmaya bakin

Bu bahsettikleriniz tedavi edilebilecek şeyler. Tedavisi varken yuvanızdan niye vazgeçiyorsunuz? Evet eşiniz düşüncesizlik etmiş yıllarca ama sizi kaybedeceğini anlarsa psikolojik yardıma da ikna olur bence.

Evliliğin bir maksadı da cinselliktir. Bir insan bu zaruri ihtiyacını meşru yollarla karşılamak mecburiyetindedir. Haliyle olmayan cinsellik evliliği bitirmek için meşru bir sebeptir. Buradan bir tavsiye verdiğim zannedilmesin sadece sorunuzu cevaplıyorum. Allah yardımcınız olsun

Uzun yillar önce panik atak sikayetiyle psikiyatriste gittigimde ,sorularindan biri de esim ile aramdaki cinsellikti.Cok sasirdim ve utanmistim bu sorunun ne alakasi vardi benim sikayetlerimle diye sordum.Meger cok seyle baglantiliymis cinsellik.Bir psikiyatriden terapi destek alin bosanmadan önce .Esiniz farkinda bile degildir bu durumun belki de.

bencil bir adam mış malesef ... sonra kadın aldatır vay efendım neden aldattın. Bakın orgazm olamamak mutsuzluk sinir yapar bunu yaşamak en doğal hakkınız. sadece sex değil öncesinde sevişmek inanın çok daha zevkli size şefkatla isteyerek dokunan biriyle yaşamak çok güzel hem deşarj oluyorsunuz hemde kendınızı kadın gıbı hıssedıyorsunuz. bunlar olmadan olmazzzz 30 lu yaşlarda hormonlar en üst seviyeye çıkıyor. hadi diyelım ereksıyon sorunu var tamam farklı yollarla sızı orgazm yapmalı
evet bilmem mi :KK43: zaten bende aşırı sinirliyim buaralar yaşayamaklarim var ...Allah yaratmis bunu yaşayıp rahatlamanın lazimken ben yaşayamıyorum .

Uzun yillar önce panik atak sikayetiyle psikiyatriste gittigimde ,sorularindan biri de esim ile aramdaki cinsellikti.Cok sasirdim ve utanmistim bu sorunun ne alakasi vardi benim sikayetlerimle diye sordum.Meger cok seyle baglantiliymis cinsellik.Bir psikiyatriden terapi destek alin bosanmadan önce .Esiniz farkinda bile degildir bu durumun belki de.
benimde psikolojik sorunlarım olustu zateb...ya onla konuştum fazkasiyla amankonustukca ters tepti daha kötü hal aldı cinsellikte

konuştunuz mu eşinizle

konuşmaz olurmuyum ...sende acele et diyor elimi klitorole götürüyordu ama klitorol için zaten ona gerek yoktu ki . ben vajinali istiyordum hiç kendine dokunmadan
onu herkes yaşamıyor ben hiç yaşamadım yani elınızı oraya goturmesenızde ilişki sırasında oraya bır temas oluyor mecburen o sekılde oluyorsunuz. tabiki öncesınde ön sevısme oldugu ıcın orgazm daha ıyı oluyor. vıjınal orgazm duydum ama yaşamadım

onu herkes yaşamıyor ben hiç yaşamadım yani elınızı oraya goturmesenızde ilişki sırasında oraya bır temas oluyor mecburen o sekılde oluyorsunuz. tabiki öncesınde ön sevısme oldugu ıcın orgazm daha ıyı oluyor. vıjınal orgazm duydum ama yaşamadım
temas falan da olduğu yoktu bizde nasıl olacak ki

X