Cinsellik konuşmak istemediğim için kötü davranıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilişkinizi ''seks'' üzerine kurmuşsunuz. o yüzden sevgilinizin de size dair düşündüğü tek şey bu. ciddiyeti ve geleceği olmayan bir şeyse bu sağlıksız ilişkiden uzaklaşın çünkü bir süre sonra kendinizi materyal gibi hissetmeye başlayacaksınız.

Seni sevmiyor sadece amacı için kullanıyor.. Seni sevseydi kalbini kırmaz sana kötü davranmazdı..
Ayrılmalısın istediğini verme o senden ayrılacak zaten...

Ne alaka ya sevgiliyle tek sohbet konusu sex mi olmalı kaldı ki sexi her insan sohbet konusu yapmaktan hoşlanmalı diye bir kanun mu var çok acayip bakış açısıy mış
sürekli sex konuşmaktan bahsettiğimi nereden çıkardınız acaba ama sevgiliyle bu konular da konuşulur ki sevgili olduğu belli olsun ben sürekli havadan sudan konuşacaksam zaten okulda olsun iş yerinde olsun bunları konuşacağım insan bol..

Konusuldu mu bilmiyorum ama boyle kamerali sextinglerde kaydedilmekten korkmuyor musunuz hic? Ben laptopun kamerasini bile bantli kullaniyorum biri sisteme girer kaydeder diye, ki en fazla burnumu kurcalarken yakalanabilirim onu bile riske etmiyorum.

Konusuldu mu bilmiyorum ama boyle kamerali sextinglerde kaydedilmekten korkmuyor musunuz hic? Ben laptopun kamerasini bile bantli kullaniyorum biri sisteme girer kaydeder diye, ki en fazla burnumu kurcalarken yakalanabilirim onu bile riske etmiyorum.
Burada bir konuya denk gelmiştim kadın kocasıyla birlikte olurken kaydediyorlar adam kadın ayrılmak istediginde ailene koluya komsuya herkese göstericem diye tehditlerde bulunuyordu

Bu şekilde davranması tabii hanzoluk ancak sevgili olup cinsel bir şeyler konuşmak istememek tuhaf değil mi?
sevgili olalım ama sevişmeyelim tavrı çok ilginç.
ne konuşacaksınız sevgiliyle tarım politikası mı? :)
Tuhaf değil.
Konuşunca bir eylem gerçekleşmiyor, sevişmiş olunmuyor.
Kaldı ki bu bir tercih. İlişkide tercihlerin farklılığı kötü davranılmasını haklı da çıkarmaz.
Herkes sevgililiği "evlilik" gibi özgürce de yaşamak zorunda değil çünkü bu da bir tercih. 😊

Burada bir konuya denk gelmiştim kadın kocasıyla birlikte olurken kaydediyorlar adam kadın ayrılmak istediginde ailene koluya komsuya herkese göstericem diye tehditlerde bulunuyordu

Bunun gibi o kadar cok konu ve dava var ki,
Twitterda ifsa sayfalari var insanlar karisini gizli gizli cekip paylasiyor, degil ki sevgili yani.
Bi de hadi diyelim karsinizdakine yuzde 100 güveniyorsunuz (ki asla güvenilmez ama) teknolojiye nasil guveniyorsunuz? O cihazlarin hacklenmeyecegine, bir gun kaybolup birinin eline geçmeyeceğine falan nasil emin oluyorsunuz, benim aklim almiyor.

Tuhaf değil.
Konuşunca bir eylem gerçekleşmiyor, sevişmiş olunmuyor.
Kaldı ki bu bir tercih. İlişkide tercihlerin farklılığı kötü davranılmasını haklı da çıkarmaz.
Herkes sevgililiği "evlilik" gibi özgürce de yaşamak zorunda değil çünkü bu da bir tercih. 😊
tercih eden sevgili olmaz cinsel bir şeyler paylaşmayacaksa o kişiyi tanınan herhangi bir karşı cinsten ayıran nedir?
hem sevgili olayım ama cinsel bir konuşma geçmesin sürekli havadan sudan konuşalım tavrı tamamen çelişkilidir. sevgili yapmayın mecbur değilsiniz.
cinsellik konuşmak da evlilik gibi özgürce olmaz evliliklerin ne kadar özgür olduğu ayrı konu zaten.

Bana kayıt almayacağına dair söz vermişti hatta burada bazı hanımlar yorum yazdıktan sonra da gidip tekrar sordum kayıt aldın mı almadın mı yemin et falan dedim...Aldığını düşünmüyorum çünkü zaten görüntülüde bir elinde telefon,diğer eli de işindeydi yani sanmıyorum

Herkese merhaba hayırlı ramazanlar diliyorum.
2 yıldır beraberiz ve henüz evli değiliz.
İlk zamanlarımızda çok ilgili,romantik davranırdı.Daha sonra ilerleyen zamanlarda(1 yıl olduğu zaman) sexting yapmaya başladık.
İkimizde mutlu oluyorduk.Daha sonra devamı geldi.Yüzeysel olarak bir şeyler yaşadık.Birleşme olmadı ama yine de bir şeyler yaşadık ve bir süre sonra olanlar daha da ileriye gitti.Görüntülü konuşurken bir şeyler yaşadık.Fakat hep ben onu rahatlatırdım.Onun işine yardımcı oluyordum yani.Bir şeyler yapıyordum görüntülüde ve o da işini hallediyordu ve kapatıyorduk.Hani karşılığında o da beni mutlu etmezdi.
Neyse siz anladınız.Mutlu oluyordu ama mutlu etmiyordu.
Ben de bu ramazan ayının gelişi ile tövbe ettim tüm olanlara.Doğru olmadığını düşündüm ve samimice tövbe ettim.
Bu arada erkek arkadaşıma zamanında hatalar yaptığım için bana hiç iyi davranmıyordu..Neymiş hak etmiyormuşum iyi,güzel davranılmayı..O da bana hata yaptı ama ben affettim..Hak etmiyorsun diyip de kötü davranmadım tam aksine MUTLU ETTİM.
Neyse sorun şu ki son günlerde libidosu baya yüksek bunu anlamamı bekledi.Hatta yapmadığı için ağrıdığından bahsetti.Benden bir şeyler bekliyor ama ben tövbe ettiğimi söyledim.Ramazan ayında olduğumuzu vurguladım ama her defasında onu anlamamı bekliyor ve mutlu edilmeyi bekliyor.İstediği şeyler olmuyor diye kırılıyor ve bana karşı trip atıyor,umursamaz oluyor kötü davranıyor.
İlk başlarda bu tür konuları konuşmadan önce bana cinselliğin ilişkimizin bir parçası olduğundan bahsetti.Beni çok seviyor hissediyorum ama seven insan sevdiğine saygı gösterir.
Ben tövbe ettim diyorum ama o yine de bana kötü davranıyor..Sırf istekleri olmuyor diye.Hatta ayrılık düşünmeyen insan ayrılık düşünmeye başladı bu aralar...
Siz olsanız ne yapardınız? Fikirlerinize talibim kendimi gerçekten kötü hissediyorum.
Napacağımı bilmiyorum :KK43:
seviyormu kusura bakma kardeşim yanlış hissediyorsun.
Bu arada erkek arkadaşıma zamanında hatalar yaptığım için bana hiç iyi davranmıyordu..Neymiş hak etmiyormuşum iyi,güzel davranılmayı.
hiç bir insana bu muamele yapılmaz.
neresinden tutsam açıkçası elimde kalıyor.

son ayrılığı düşünmeye başladı kelimenede yol orda diyorum zaten her türlü faydalanıyor senden ağır olcak belki ama kullanıyor seni ne sevgisinden bahsediyorsun. yol yakınken kurtul kardeşim sen yol ver.

tercih eden sevgili olmaz cinsel bir şeyler paylaşmayacaksa o kişiyi tanınan herhangi bir karşı cinsten ayıran nedir?
hem sevgili olayım ama cinsel bir konuşma geçmesin sürekli havadan sudan konuşalım tavrı tamamen çelişkilidir. sevgili yapmayın mecbur değilsiniz.
cinsellik konuşmak da evlilik gibi özgürce olmaz evliliklerin ne kadar özgür olduğu ayrı konu zaten.
Tanınan herhangi bir cinsten ayıran sevgi, saygı, yaşanmışlıklar ve anılar bütünüdür hanımefendi. 😊 Aksi durumda hayvanlardan pek farkımız kalmazdı.
"Tercih eden sevgili olmaz." Çok dar ve keskin bir bakış açısı üstelik.
Bazı insanlar tercihleri gereği evlililik müessesine girmeden bu şekilde cinsellik muhabbeti yapmayı sevmeyebilir - ki bu çok doğal bir durum. Ya da sürekli bunun üzerinden konuşmak istemeyebilir. Ancak algılama ve düşünce biçimlerimiz çok farklı anlaşılan.
Bu arada evlilik tercih ettiğiniz insana bağlı olarak özgürlüğü ve cenneti de yaşatır, esareti ve beraberinde cehennemi de 🤗

Tanınan herhangi bir cinsten ayıran sevgi, saygı, yaşanmışlıklar ve anılar bütünüdür hanımefendi. 😊 Aksi durumda hayvanlardan pek farkımız kalmazdı.
"Tercih eden sevgili olmaz." Çok dar ve keskin bir bakış açısı üstelik.
Bazı insanlar tercihleri gereği evlililik müessesine girmeden bu şekilde cinsellik muhabbeti yapmayı sevmeyebilir - ki bu çok doğal bir durum. Ya da sürekli bunun üzerinden konuşmak istemeyebilir. Ancak algılama ve düşünce biçimlerimiz çok farklı anlaşılan.
Bu arada evlilik tercih ettiğiniz insana bağlı olarak özgürlüğü ve cenneti de yaşatır, esareti ve beraberinde cehennemi de 🤗
İşte evlilik müessesine gireceğiniz adamla hırlı mı sapık mı nasıl anlayacaksınız?
aynı yatağı paylaşacağınız adamla bunları konuşmadan nasıl olacak?
cinselliğin c'sinden bahsetmediğiniz biriyle evlenip hop hemen yatak nasıl olur?
bu tercihler doğru evlilikler getirse bu kadar mutsuz evli insan olur muydu?

oturup sabah akşam sex konuşun demiyorum ama biriyle sevgiliyseniz cinsellik konuşmadan ne farkı olacak lise arkadaşından mesela? onlarla da yaşanmışlık var, sevgi var, saygı var?
sizin sevgililik bakışınız çok farklı. çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin demek gibi bişey.
o zaman sevgili olmayın diyorum bunun neresi sığ?
ben yüksekten korkarım ama dağcı olmak istiyorum demek ne kadar anlamsızsa bu da öyle.

tercihlerinizle yaşamak istedikleriniz çelişirse olmaz. sevgili demek ne demek? neden sevgiliniz var?
arada bir cinsellikten fantezilerden bahsetmek ilişkiyi renklendirir. yoksa oturun sabaha kadar tefe tüfe fiyatlarını konuşun, ya bizim necati abi vardı tavlada hep yenilirdi diye hikayeler anlatın. kanka olun. :)

Herkese merhaba hayırlı ramazanlar diliyorum.
2 yıldır beraberiz ve henüz evli değiliz.
İlk zamanlarımızda çok ilgili,romantik davranırdı.Daha sonra ilerleyen zamanlarda(1 yıl olduğu zaman) sexting yapmaya başladık.
İkimizde mutlu oluyorduk.Daha sonra devamı geldi.Yüzeysel olarak bir şeyler yaşadık.Birleşme olmadı ama yine de bir şeyler yaşadık ve bir süre sonra olanlar daha da ileriye gitti.Görüntülü konuşurken bir şeyler yaşadık.Fakat hep ben onu rahatlatırdım.Onun işine yardımcı oluyordum yani.Bir şeyler yapıyordum görüntülüde ve o da işini hallediyordu ve kapatıyorduk.Hani karşılığında o da beni mutlu etmezdi.
Neyse siz anladınız.Mutlu oluyordu ama mutlu etmiyordu.
Ben de bu ramazan ayının gelişi ile tövbe ettim tüm olanlara.Doğru olmadığını düşündüm ve samimice tövbe ettim.
Bu arada erkek arkadaşıma zamanında hatalar yaptığım için bana hiç iyi davranmıyordu..Neymiş hak etmiyormuşum iyi,güzel davranılmayı..O da bana hata yaptı ama ben affettim..Hak etmiyorsun diyip de kötü davranmadım tam aksine MUTLU ETTİM.
Neyse sorun şu ki son günlerde libidosu baya yüksek bunu anlamamı bekledi.Hatta yapmadığı için ağrıdığından bahsetti.Benden bir şeyler bekliyor ama ben tövbe ettiğimi söyledim.Ramazan ayında olduğumuzu vurguladım ama her defasında onu anlamamı bekliyor ve mutlu edilmeyi bekliyor.İstediği şeyler olmuyor diye kırılıyor ve bana karşı trip atıyor,umursamaz oluyor kötü davranıyor.
İlk başlarda bu tür konuları konuşmadan önce bana cinselliğin ilişkimizin bir parçası olduğundan bahsetti.Beni çok seviyor hissediyorum ama seven insan sevdiğine saygı gösterir.
Ben tövbe ettim diyorum ama o yine de bana kötü davranıyor..Sırf istekleri olmuyor diye.Hatta ayrılık düşünmeyen insan ayrılık düşünmeye başladı bu aralar...
Siz olsanız ne yapardınız? Fikirlerinize talibim kendimi gerçekten kötü hissediyorum.
Napacağımı bilmiyorum :KK43:
Özünde adil bi alısveris olmayan iliskiye istismar denir. O nedenle sizin bi iliskiniz yok, sadece istismar ediliyorsunuz. Pati vermeyince kafasına gazeteyle vurulan köpek gibi. :KK51:

Tabi zavallı köpeciğin bilişsel yeteneği bu durumu adlandırmaya ve ondan kurtulmaya yetmiyor. Ama sizinki yeter zorla gözünüzü kör, kulagınızı sagır etmezseniz; aklınızı kalbinizi nadastan cıkarırsanız.

İşte evlilik müessesine gireceğiniz adamla hırlı mı sapık mı nasıl anlayacaksınız?
aynı yatağı paylaşacağınız adamla bunları konuşmadan nasıl olacak?
cinselliğin c'sinden bahsetmediğiniz biriyle evlenip hop hemen yatak nasıl olur?
bu tercihler doğru evlilikler getirse bu kadar mutsuz evli insan olur muydu?

oturup sabah akşam sex konuşun demiyorum ama biriyle sevgiliyseniz cinsellik konuşmadan ne farkı olacak lise arkadaşından mesela? onlarla da yaşanmışlık var, sevgi var, saygı var?
sizin sevgililik bakışınız çok farklı. çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin demek gibi bişey.
o zaman sevgili olmayın diyorum bunun neresi sığ?
ben yüksekten korkarım ama dağcı olmak istiyorum demek ne kadar anlamsızsa bu da öyle.

tercihlerinizle yaşamak istedikleriniz çelişirse olmaz. sevgili demek ne demek? neden sevgiliniz var?
arada bir cinsellikten fantezilerden bahsetmek ilişkiyi renklendirir. yoksa oturun sabaha kadar tefe tüfe fiyatlarını konuşun, ya bizim necati abi vardı tavlada hep yenilirdi diye hikayeler anlatın. kanka olun. :)
İnsanları tanımanın pek çok yolu var ama sizin öncelikleriniz neler bilemiyorum tabi 🤗
Bana göre sosyal ilişkileri nasıl yürüttüğü, kafa yapısı, ailesi, ahlaki düşünce yapısı, eğitimi ve kültürü önemli - ki aşkta çekim denilen bir durum da var. Zaten o çekimi hissetmezseniz dediğiniz gibi tavla oynarsınız 😊 Aşk zate beraberinde tensel çekimi de getiriyor. Mutsuz evliliklere gelince bu sitede görüldüğü gibi birçoğu iletişim sıkıntısından, şiddetten, ihanetten ve sevgisizlikten kaynaklı🤗
Örnekleriniz de şu durumu anlatmak için oldukça alakasız ve basit 🤗
İlişkiyle ilgili önerilerinizi ise kendinize ya da bekar çevrenize yapın isterseniz ben zaten evliyim ve çok şükür mutluyum görüldüğü gibi bebeğimi bekliyorum 😉

Özünde adil bi alısveris olmayan iliskiye istismar denir. O nedenle sizin bi iliskiniz yok, sadece istismar ediliyorsunuz. Pati vermeyince kafasına gazeteyle vurulan köpek gibi. :KK51:

Tabi zavallı köpeciğin bilişsel yeteneği bu durumu adlandırmaya ve ondan kurtulmaya yetmiyor. Ama sizinki yeter zorla gözünüzü kör, kulagınızı sagır etmezseniz; aklınızı kalbinizi nadastan cıkarırsanız.
Mükemmel tespit👏

Bahsi gecen erkegin kafa yapısı: "benim mutlulugum esas, kadin dedigin beni mutlu etmeli onun mutluluğu önemsiz "
Ayrıca siz yaşadıklarınızı hata olarak görürken o kendi yasadiklarini hata olarak mi görüyor yoksa ben erkegim diye mi düşünüyor? Kendisi sizden daha "namuslu" olsaydi, zaten böyle tövbe ettim diyen birine israrda bulunmazdi
Benim için ısrar=saygisizliktir çünkü orada ısrar eden "senin fikrin önemsiz sen benimkine uyana kadar israr edeceğim " kafasi var.
Ayrılın önünüze bakin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X