• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik istemiyorum yardım edin:(

smyfen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
4
0
36
Ankara
merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben..3 aylık evliyim..ve maalesef ki cinsel yaşantımdan hiç memnun değilim.çünkü eşimde erken boşalma problemi var :/ onun adına da çok üzülüyorum ama ben de bu şekilde çok soğudum cinsellikten..istemediğim zamanlarda bile eşim birlikte olmak istiyor ama ben istemiyorum. doktora da gitmeye ikna edemiyorum..napabilirim lütfen bana bi yol gösterin:(:gitme:

İlk mesajınız ve cinsellik :S
Ben önyargılıyım biraz alınmayın ama ,birde farzedelim siz böyle uygun gördünüz ve danışmaya karar verdiniz sanalda bu gibi bir konuyu ..Peki 3 ay kısa değilmi cinsellikten soğumak için bu sebepten dolayı? Cok erken davranıyorsunuz bana sorarsanız düzelebilecek bişey
sabır...

bence 3ay hiçde erken deil erken boşalma başlıca bi sorun hekime başvursanız hayatınız düzene girer belki

İlk mesajınız ve cinsellik :S
Ben önyargılıyım biraz alınmayın ama ,birde farzedelim siz böyle uygun gördünüz ve danışmaya karar verdiniz sanalda bu gibi bir konuyu ..Peki 3 ay kısa değilmi cinsellikten soğumak için bu sebepten dolayı? Cok erken davranıyorsunuz bana sorarsanız düzelebilecek bişey
sabır...

shekerveshisman arkadaşım evet ilk mesaj ve bu konuyu ele almam durumun benim için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. çünkü netden araştırıyorken bu siteye denk geldim ve derdime belki burdan bi derman bulabiirim dedim bu sebeple üye oldum başta. gerçek hayatta bu gibi konuları konuşunca çok yererler diye çekindim kimseyle konuşmadım daha doğrusu konuşamadım..öyle bi cevap vermişsinizki sanki ben hiç utanmadan sıkılmadan bu konuyu arsızca açmışım gibi. tabiki benim de çekincelerim vardı ama o sıkınıtyla buradan başka yol bulamadım.3 ay erken bi süre değil eğer bu konuyla alakalı az da olsa bilginiz varsa bunun sıkıntılı bir dönem olduğunu bilirsiniz. yine de sağolun sabredin diyerek moral verdiğiniz için..!

doktora gitmeden bu sorun asla çözülmez bazı yolları var erken boşalmayı önlemenin ama onuda doktor zaten söyler size yapılması gerekeni bu şekilde mutsuz olmanız gayet normal bi durum tabi sogumanızda herlşey eşinizi ikna etmenize baglı

ikna etmeniz zor gibi görunuyor bende sorun yok gitmem dicek buyuk ihtimal

canım sana öyle tepkii vermesindekii arkadaşınn bazen erkekler böyle konularr açabiliyoo
ilk konuu oluncaaa tereddüt etmişş olabilirlerr yanlış anlama yoksa

aslında boşalma işi erkeğe bağlı, sevgilm bana hep sorar çünkü. çk şükr öyle sorunumuz yokk

geciktirici sprey alın canım bizimde oluyordu ilk zamanlar 15 20 dk gecikiyor valla

sayın lulu sprey kullan demişsiniz gerçekten 15-20 dk aralıksızmı devam ediyor ilişkiniz
ne demek istediğimi anladınız herhalde....bu sornu bizde yaşıyoruz bir türlü düzen tutturamadık.

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben..3 aylık evliyim..ve maalesef ki cinsel yaşantımdan hiç memnun değilim.çünkü eşimde erken boşalma problemi var :/ onun adına da çok üzülüyorum ama ben de bu şekilde çok soğudum cinsellikten..istemediğim zamanlarda bile eşim birlikte olmak istiyor ama ben istemiyorum. doktora da gitmeye ikna edemiyorum..napabilirim lütfen bana bi yol gösterin:(:gitme:

Her ilişkide sorunlar olur ben vaji yüzünden birbuçuk yıl bekledim eşimde bekledi eşim bana bunları söyleseydi yıkılırdım kendini onun yerine koy sorun onda değil sende de olabilirdi eğer gerçekten seviyorsan destek olmalısın psikolojik yardıma ihtiyacı olduğunu onu aşağılar gibi değil daha doğru bir ifade ile anlatmalısın. 3 ay çok erken bir süre. sabırlı ol derim ama bu süreçte doktora gitmeye de ikna etmelisin:teselli:

Back