cinsellik hakkında :(

milkshake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
4.064
7
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, eşimle 1.5 yıllık evliyiz ve bebek istiyoruz fakat bir sorun var eşimle sadece yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz 10-12-14-16 gibi ve diğer günler birlikte olmuyoruz sizce bu normal mi nolur bana yardım edinsenağlamasenağlama

Niye Cnm Bunu Eşinle Konuşmuyormusun Hiç Daha Da Yeni Evli Sayilirsiniz çok Olmamiş Evlendiğinizden Berimi Böyle Yoksa Sonradanmi Değişti Yani Ne Bileyim Yorgunmu Yoksa Hep Isteksizmiydi Uzun Bi Süre Var Beklermi Adam Hiç Durduk Yere Tamam Bizimde Bu Son Zamanlarda Aralar Uzadi Ama Eşimin Işi Ağir çok Yorgun Geliyor Eve Anliyorum Onu Ama O Günü Sakin Geçtiyse Mutlaka Birlikte Oluruz

Aşağı yukarı uzun zamandır böyle ,,, yorgun geldiğini söylüyor her akşam yok kasığı ağrıyor yok beli sağlam günümüz yok anlayacağın:KK43: asıl sorun ne bilmiyorum ama ona kalırsa hiç bir sorun yok biraz anlayışlı olmam gerekiyormuş... kafam çok karışık, belki biraz ben onu kendime çekemiyorum ne bilim öyle aşk oyunlarını falan bilmiyorum bendende sıkılmış olabilirmi... Öyle çirkin biri değilim gayet herkes tarafından beğenilen çekici biriyim ama eşim beni istemiyor... Bu konunun haricinde evlilik yaşantımız gayet yolunda sorunumuz yok tek sorun bu

O Zaman Sen Istekli Olduğunu Belirt Yada Sen Kişkirt Mesela şimdi Yazin Da Gelmesi Ile Evde Hiç Pantolonla Gezmem Ya Elbise Yada şortla Gezerim Eşimde Yorgun Olur Genelde Arada Ben Sirnaşirim Her Zaman Onlara Birakmak Olmaz Deme Bide Böyle Dene Inş. Yoluna Girer Herşey Canim

tatlım inan herşeyi denedim ben sırnaşsamda olmuyor ... artık benimde onun üstüne gitmeye hevesim kalmadı o böyle yaptıkça ben artık bir çaba sarfetmek istemiyorum...teşekkür ederim yardımların için tatlım

canım aşagı yukarı herzaman diyebilirim ama ilk başlarda ameliyat falan oldu saglık sorunları vardı anlayışla karşıladım ama artık sabrım kalmadı bende eşim tarafından arzulanmak istiyorum...beni aldattıgını düşünmüyorum öyle olsa mutlaka anlarım ama bu ilişki dışında evliligimiz iyi gidiyor.
ilgin için teşekkür ederim canım:dance:

Eşinizin şu anda sağlık durumunda bir problem yoksa oturup güzellikle konuşsanız,incitmeden anlatsanız isteklerinizi..
Hem evliliğiniz bu noktayken bebek sahibi olmanız da iyi değil bence..
Önce evliliğinizi düzene koysanız daha sonra bebek düşünseniz daha güzel olmaz mı?
Şahsi fikrimdir,yanlış anlaşılmak istemem..

bence saçmalamış sen egerki böyle durumda bebek yapmak istiyorsan eşine herhangi bir zamanda bile hamile kalabilecegini onu anlatmalısın

yok tatlım düşüncen çok güzel bende öyle düşünüyorum zaten ama bu gidişle cinsel yaşamımız hiç kalmayacak galiba baksana sadece o günlerde birlikte oluyorduk bakalım artık ne olacak

eşimle konuşsamda bir çözüm bulamadım çünkü beni geçiştiriyor yok yorgunum oram agrıyor buram agrıyor ya bir insan hergünmü hasta olur anlamıyorum artık bende söylemekten bıktım paşa gönlü bilir yapacak bişeyim kalmadı

X