Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wuhuuuuu iddialara gelBende diyorum bu güZelliğim nerden geliyor
İddiaaa mı sen benim profil foto mu gördün mü (dr ayşe mod)Wuhuuuuu iddialara gel
Sus sussss bende o da yok yemin ederim kedi beslesem bu itten daha fazla duygusal bağ kurardım. Ee artık ikinci kedisini de alsın gelsin bana ee saçlar ne zamsn gitti yeaİddiaaa mı sen benim profil foto mu gördün mü (dr ayşe mod)
Baya oldu gideli çılgın bediş gibiyim her gün bir değişiklikSus sussss bende o da yok yemin ederim kedi beslesem bu itten daha fazla duygusal bağ kurardım. Ee artık ikinci kedisini de alsın gelsin bana ee saçlar ne zamsn gitti yea
Aynı ben bi çılgınlık yapıp dip attırdım vicdanıma kadar inen saçlarımaBaya oldu gideli çılgın bediş gibiyim her gün bir değişiklik
Sizler gibi arkadaslara ihtiyacım var galiba yahu vajinusmus hastasi biri olarak bence cinsellikten keyif alanlar ders vermeli.
herşey düşüncede bitiyor canım. kendini kasmadığında vücut zaten kendini hazırlıyor ve giriş de çok kolay oluyor.Sizler gibi arkadaslara ihtiyacım var galiba yahu vajinusmus hastasi biri olarak bence cinsellikten keyif alanlar ders vermeli.
Cinsellik yasayan ve partneriyle mutlu olan kadınların daha mutlu ve güzel olduğu söyleniyor sizce?