Pro üye olmayan cinsellik kısmına yazamaz maalesef sadece okuyabilir
Sağolun ama siyah nickli üyeler görüyorum dün cevap yazmışlar, siyah pro üyeler de var mı? Yoksa yeni mi başladı bu uygulama?
Biz sorunlarımıza nasıl çözüm bulacağız o zaman?
Tamam teşekkür ederiz. Yalnız niye böyle bir ayrım var bizim sorunlarımızı söyleme hakkımız yok mu?
Bune arkadas pro üye degilsen cinsel sorunlarin olamaz...ne bu ayrim sorunumz olsa yazamayacakmiyiz sen pro degilsinmi diyecekler. Bende koskoca ahmetin kizyim.aaa burda bile bir ayrim:)))))))
Keşke pro üye olma zorunluluğu değil de mesaj sayısı sınırı olsa o bölümde.
Mesela ben 4 yıldır bu sitedeyim 5 bin küsur mesajım var, bir sürü resmimi paylaştım yüzüm kapalı da olsa. Artık kadın olduğumu kanıtlamışımdır herhalde. Gerçi o bölüme pek bakmıyorum ama engelim olmasa illa ki girer yorum yapar bir şeyler paylaşırım.
Neyse zaten pro üye olmayı düşünüyorum ama yine de dediğim gibi olsa daha güzel olur sanki..
Mesela ben 4 yıldır bu sitedeyim 5 bin küsur mesajım var, bir sürü resmimi paylaştım yüzüm kapalı da olsa. Artık kadın olduğumu kanıtlamışımdır herhalde. Gerçi o bölüme pek bakmıyorum ama engelim olmasa illa ki girer yorum yapar bir şeyler paylaşırım.
Neyse zaten pro üye olmayı düşünüyorum ama yine de dediğim gibi olsa daha güzel olur sanki..
Kesinlikle katiliyorum.
Mesaj sayisina bakilarak bir engelleme konulabilir.
Erkeklerde sirf oraya yazmak icin (ornek 1000 tane) mesaj yazmazlar heralde.
Bende pro olmayi dusunuyorum gerci ama bu fikir cok hos gercekten.
Hem o konuda gercekten bilgisi olanlarda yazabilir bu sayede.
bende pro üye değildim arkadaş bize kazenin yaptığı soma kampanyası için pro üyelikler alıp hediye etti.ben açıkcası o bölüme pek birşey yazmıyorum :) geçende de yemek yarışmasına katılan üyelere pro üyelik veriliyordu
Yazsalar bile anlaşılıyor erkek oldukları. Belli ediyorlar. Zaten erkek olup bizim aramıza girip kendini belli etmeyecek kadar iyise artık bizden birisi olmuştur o.Şaka bir yana erkekler kadın gibi görünmeyi pek beceremiyorlar bir süre sonra foyaları çıkıyor ortaya.
Bana kimse hediye etmedi proluk..:84:
Kendi promu kendim alıciim ben de hıh
Valla doğru düzgün yemek yapabilsem katılırım ama nerdee..Elime harcanması gerekmeyen bir 30 lira geçince hemen alırım ben de. Kırmızılı kırmızlı pek hoş görünüyor prolar..
ay slania kırmızı mırmızı farketmez senin yorumların konuların bende vip pro
kesinlikle slania aynı fikirdeyim. 6 yıllık üye ve 3000'den fazla mesaj yazmış bir üye olarak neden biz o bölüme yazamıyoruz anlayamadım. pro olmayı düşünmüyorum, kendimce sebeplerim var. bu durumu haksızlık olarak değerlendiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?