Cinselik iliskimde sorun..:( lutfen yardim edin..

sirlipirlantaa

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
77
3
18
Diğer
herkeze slmlar, oncelikle, turkcem ilk dilim olmadigi icin belkit yazma tarzim degisik gelebilir onun icin af edin.
Simdi ben 2 yil evliyim, kocam benim ilk cinsel iliskiye girdigim adam. Nedense, cinselik iliskiye girsem hic bise hissetmiyorum. bosalmam icin eliyle yapmasi gerekiyor orgazmida ozaman hissetiyorum. evlendigimden sonra 2 ay sonrada hamile kaldim, ve dogumdan sorna sanki orgazmi tam hissetemiyorum. Tam olucakmis gibi oluyor sonra birden yok oluyor. Onada anlatmistim bunu, onceki gibi hisetmiyorum orgazmi diye. 2 hafta once ilk kez normal bosaldim, ilk kez normal hissetim kendimi. Ama simdi olmuyor..:( acik acik konusmak zorunda kaldim cunku caresiz kaldim..doktoruma anlatmistim hasas degilim diye oda kegel exercise i yap dedi..sizlerde hic oldu mu yoksa duydunuzmu hic boyle bi olayi? Yani naisl olurda hic bise hissetmiyorum..cinsel iliskisi cok onemli bnim icin..bazi kadinlar ne kadar guzel oldugunu anlatinca bende uzuluyorum. ikince cocuk yapmakdanda korkuyom dahada zevksiz olur diye..lutfen yardim edin..posisyonlar denedim sanki faydalari olmuyor..hic bise hissetmiyorum..=( ne kadar can skIcI

eşinle konuşmalısın öncelikle ne istediğini nelerden hoşlandığından bahset bu konuda yardımcı olacaktır...kendinide şartlama bırak herşey doğal akışıyla gelsin...
ayrıca doktorun tavsiyelerinede kulak ver...

bebişini,de güle güle büyüt..:nazar::nazar:

Back