Benim düşüncem şuydu ama yazmak istemedim,madem etiketlendim,yazayım ;
sizin kadın doğum doktorundan önce doğruca psikolog randevusu almaya ihtiyacınız var. Bir çeşit takıntı gelistirmissiniz.
Bu hastalık başına gelmemiş bir insanın bu kadar arastirmasi,yok yüz çeşit var da asi dördünü koruyor falan detayıyla bilmesi, Dr kontrolünde çıkmayan türlerden endiselenmesi, bu sebeple hem kendisine hem sevgisiline aşı şartı koşması, bu korkuyla ilişkiye girmemesi falan...
Bu kesinlikle normal değil.
Ya aslında ilişkiye hazır olmadığınız için beyniniz size bir şey vermis, farkında olmadan bu korkunun arkasina sığınıp onu bir çeşit "mantıklı bahane" olarak kullanıyorsunuz, ya da takıntı hastasisiniz.
Hayat böyle yaşanmaz ki. Bugün buna takıntı olusturmussunuz,yarın ya trafik kazasi gecirirsem diye endiselenirsiniz. Sonuçta trafik kazasından malül kalma ihtimalini sevgilinden hastalık kapma ihtimalinden çok daha fazla. Benim isim bununla ilgili,her gün o kadar çok KTT okuyorum ki, insanlar onbeş dakika önce okula, kaynanasına, markete gitmek için evden çıkıyor, 15 dk sonra bir arabanin altında kalıyor. Ya da otobüse biniyor, ani fren yapılınca iki metre öne uçuyorlar. Sonra da (sansliysa) hastane hastane geziyorlar... Yani insanın basina bir şey geleceği varsa,yolu hastanelere düşeceği varsa zaten düşer . Bunca araştırma vs vs kesinlikle normal degil.
Bence önce bir terapist bul kendine,sonra bebeyle birlikte ol. Çünkü şimdi ilişkiye girersen de şöyle bir konular acabilirsin ; prezervatif taktik yine de ertesi gün hapı ictim hamile miyim? Prezervatif kullandığım ay adet oldum ama sadece 2 gün sürdü,yerleşme kanaması mi? İki ay önce ilişkiye girdim ,pesisira iki adet oldum ama bazı insanlar hamileyken adet oluyormus/hamile olduğumu bilmiyordum kanalında izledim,ben de hamile olabilir miyim?
Bu içerikte çok konu açılıyor KKda,onlardan biri de sen olursun mazallah. Dediğim gibi önce bir psikologa gorun (sanıldığı kadar pahalı değiller,benim psikologuma verdiğim para ile bershka'dan pantolon alamazsin
ama gerçekten bütçen yoksa devlet psikiyatrine gidebilirsin,belki anksiyite ilacı verirler. Ben öğrenciyken kapalı ortamda vücudum çıkma sinyali verdiği için çok zor zamanlar yaşamıştım,resmen yaşam kalitem bozulmuştu. Bunun bir rahatsızlık olduğunu öğrendiğim an devlet hastanesi psikiyatrine gittim, tanı koydu,ilaç yazdı ve yaklaşık 10 yıldır bu hastalık terketti beni.)
Ve son olarak yorumum; adam mı söyledi sana 3 kişi ile yattığını , yoksa sen mi sordun?
Her kim actiysa bu konuyu,çok densiz bir soru olmuş. Bu bilgiyi ne yapacaksın ki?
Bir keresinde bir sevgilim bana böyle sacma bir konu açip rakam istemişti; 'senin soracağını bilseydim çetele tutardim' demiştim. Cidden çok yersiz bir soru. Ogrendin de ne oldu yani?
Ayrıca çoook meşhur bir söz var, onu da söyleyeyim; erkekler yattığı insan sayısını 3le çarpar kadınlar 3e bölermis.
Yani senin bebe bence bir kişiyle anca gitti yolun sonuna,ayak yapıyor:)
Neyse,sonuç olarak normal değilsin,hayat böyle yaşanmaz, kendin için alışveriş yapma,kisabildigin şeylerden kıs ve acil olarak terapi al.