How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

cinsel yaşam kabus yolunda.

cansezaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
10
0
16
Çanakkale
merhaba arkadaslar benim sorunum eşimle cinsel ilişki sonrası acı yanma ver şişlik oluşması dr gittim mantar taşhisi konuldu daha önceleri fitil krem vvs kullandım ama gecti tekrardan nüksetti bu sorunuma bi çare bulmak istiyorum fikri olan varmı ben mantar enfeksiyon vs degilde kuruluktan şüphe ediyorum kurulugu yada bu şikayetlerimi nasıl giderebilirim fikri olan varmı?

merhaba arkadaslar benim sorunum eşimle cinsel ilişki sonrası acı yanma ver şişlik oluşması dr gittim mantar taşhisi konuldu daha önceleri fitil krem vvs kullandım ama gecti tekrardan nüksetti bu sorunuma bi çare bulmak istiyorum fikri olan varmı ben mantar enfeksiyon vs degilde kuruluktan şüphe ediyorum kurulugu yada bu şikayetlerimi nasıl giderebilirim fikri olan varmı?

canım kurulk için kayganlaştırıcı önerecem ama mantarla birlikte kullanırsan bilmiyorum mantarını tetikler mi

canım zevk suyunun gelmesini bekle yoksa bu şikayetlerin olur ama mantar belirtisinde ilişkiden sonra dökülen mantarlar olur onlar vvar mı ki sende

vajina şişligi bendede oluyordu dr kuruluktan oldugunu söyledi 2 haftada ilişkiye girmeye başladım şimdi hiçbir sorunum yok

hayır canım mantar döküntüleri olmuyo peynir kesigi akıntımda yok heralde kuruluktan oluyo ama buna nasıl çözüm bulmam lazım herzamn jelmi kullanmaya mecburum şimdiye kadar hiç kullanmdm

benım bıldıgım mantarda kasınma olur kasınman varmı canım .o sıslık bendede oluyor bazen ıdrar yerım cok acıor tuvaletımı yarım bırakdıgım zaman bıle oluyor yanı dusun ama gecıor ertesı gune kalmıyor

bende mantar ılletınden cekıyorum 3senedır sureklı nuksedıyor ılla kasıntı yada sut kesıgı akıntı olmasına gerek yok mantar ıcın bendede dıger belırtıler yok ama mantar var ve ınanılmaz bır acı yapıyor mantar enfeksıyonu tahrıs edıyor vajınayı ve ılıskı esnasında cok can yakıyor esınızınde tedavı olması sart yoksa sureklı nukseder

bendede ilişki sonrası yanma ve şişlik oluyodu.ama zamanla geçti.şuan beş aylık evliyim.evliliğimin ilk üç ayında oldu bunlar.sonra birden geçti.

hayır canım mantar döküntüleri olmuyo peynir kesigi akıntımda yok heralde kuruluktan oluyo ama buna nasıl çözüm bulmam lazım herzamn jelmi kullanmaya mecburum şimdiye kadar hiç kullanmdm

jel kullanmanı tavsiye etmem canım yaaa ama şöyle yapın özel olmazsa tabi ön sevişmeyi uzun tutun zevk suyunun gelmesini bekle artık son çare onu yaparsın canım yaa

slm kızlar eğer sizde mantar varsa muhakkak eşinizede bulaşmıştir o yüzden nüksediyordur. hem sizin hemde eşinizin tedavi olması gerekiyor kuruluk içinde ön sevişmeyi uzun tutmak lazım

arkadaşlar, banada yardımcı olursanız sevinirim....size bi sorum olcak bayanlar...ve bunu başkalarına öyle kolay soramıyorum...
eşimle evleneli 3 yıl oluyor ve sizin bahsettiğiniz kuruluk yada mantar sıkıntıları hiç yaşamıyorum çok şükür..aslında görünürde hiç bir problem yaşamamamıza rağmen ben ilşki esnasında hiç birşey hissetmiyorum. etraftan duyduğum ve araştırdığım kadarıyla vajinada kasılmaların olması lazımmmış ama bende böyle bişey olmuyo yani ilişkimde zevk diye bişey yok..ilk zamanlar daha yeni evliyim zaman alır diye düşünmüştüm ama baktım değişen hiçbirşey yok ve bu benim çok canımı sıkmaya başladı.. millet bahsediyo çok güzel birşey diye ama ben neden hissedemiyorum bu duyguları???? benimle aynı sorunu yaşayan varmı???

Back