Cinsel Terapist

Misafir0000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
5
3
29
Selam hatunlar, sorunum cinsellikle ilgili. Evliyim, evliliğin başlarında benim cinsel problemlerim yüzünden ilişkiye giremedik uzun bir süre. Sonra atlattım. Şu an iyiyim. 6 7 aydir aktif şekilde cinsel ilişki yaşıyorum.

Eşim, benimle tanışana kadar kimseyle cinsel yakınlık kurmamış bir erkek.
Sevgi ve cinsel istek konularinda da karşılıklı olarak çok iyiyiz. Şimdiye dek hiç ereksiyon sorunu yasamadik. Ancak bir suredir erken boşalma sorunu peydah oldu. Başlarda yoktu. Aktif cinsel hayatım başladığı zamanlarda ilk ilişkide bile uzun uzun sürüyordu. Hiç orgazm olamıyordum ama uzuyordu süresi. Şimdi kendini tutamamaya başladı.

Bir süre önce orgazmı yaşamak istediğimi onu kırmadan anlattım. Hiç kötü bir sey söylemedim. Her şeyin bir çözümü olduğunu söyledim. Ürolojiye sperm örneği vermeye gittiginde sormuş doktora. Doktor benim alanım değil demiş.

Sanırım cinsel terapiste gitmemiz gerekiyor. Ama nasıl bir tedavi uygulanıyor, neler sorulup neler anlatılıyor çok geriyor bunlar beni. Eşimin ya da benim karşı cinsimiz olan birine, yatakta olanı biteni anlattığımızı düşünmek korkunç geliyor.

Sizden ricam aranızda ERKEN BOŞALMA ya da KADIN ORGAZMI konusunda cinsel terapiye gidenler ya da alanı psikoloji olanlar bana yardım edebilir mi? Özelden de yazabilirsiniz. Zaman ayıran herkese çok teşekkür ederim.

Eşiniz biraZ dinlendikten sonra ikinciye tekrar denediniz mi yine aynısı mı oluyor

Cınsel terapiste bizde gitmiştik boşanmadan önce. Kısaca özetleyeyim. Once hıkayenızı anlatıyorsunuz. Yasadıgınız problemi, problemın sızce neden kaynaklandıgını, ıstek duyup duymamanızı, kısacası ıkılı ılıskınızı anlatıyorsunuz. Sonra sorunun kaynagına kadar ınıp sıze ev odevler verılıyor. Genelde problem yasayana verılıyor eger cıft terapısı alırsanız her ıkınız de yapıyorsunuz o odevlerı. Genelde ev odevlerıne uyuldugunda sonuc alınıyorMUŞ fakat benım ex okuz asla uymadıgı ıcın bır randıman alamamıstık. Ev ödevlerınde de put gibiydi çünkü. Bırbırınıze sadece dokunun kesfedın yazıyor, benım ex ayı duvara dokunur gıbı dokunuyor, yanı arabasına daha şehvetle dokunur oyle soyleyeyım. Sonra basla ve dur teknıgı var. Partnerınız tam bosalacakken cısını tutar gıbı kendını tutup bosalma hıssı gecınce tekrar devam edıyorsunuz. Onsevısme yasıyor musunuz bılmıyorum ama onu uzun sure yasamadan ılıskıye gırmeyın. Yeterınce ıslanmazsanız orgazm olmanız güçleşir. Bundan utanmanızı gerektıren bırsey yok. Sonucta bır yerınız agrıdıgında da doktora gıdıyorsunuz. Anlatmadan sorunu nasıl cozeceksınız. Ates kucukken sondurun, harlayınca degıl. Hem erken bosalma tedavı edılmezse uzun vadede sertlesme ve cınsel ısteksızlık problemlerını de beraberınde getırıyor, kendımden bılıyorum. Dusunun neredeyse 1 yıldır orgazm nedır bılmeden evlısınız bu adamla hıc canınız sıkılmıyor mu bu duruma?

Tabii ki canim çok sıkılıyor. Arzum tavan iken o boşalınca bitiyor her şey. Öylece kalıyorum. Liseli kızlar gibi gizli gizli masturbasyon yapıyorum. Mutlu degilim bundan hiç. Ön sevisme dokunma konusunda hiçbir sorunumuz yok çok çok uzun oluyor. Uyumlu bir çiftiz o konuda. Bu işi de halledersek hicbir sorunumuzu kalmayacak. Halletmezsek kavga patırtı artacak çünkü orgazm olmuyorum. Sanki onun zevk aracı gibi oluyorum. Ben yarım kaliyorum hep. Arzum en yuksekteyken hicbir sey olmadan normale dönüyorum. Bu da eşime tahammül etme gücümü azaltıyor. Konuşması gözüme batıyor. Su icmesi batıyor. Bu kadar çok severken evliliğimi mutluluğumu kaybetmek istemem. Yorumunuz icin çok teşekkür ederim.

Rica ederim. Insallah çözebılırsınız, esınız tedaviye yanaşıt ve yanıt verır umarım. O huzursuzlugu ıyı bılırım. Insan sureklı ben neden evlendım kı dıye kendını sorgular, kendını suclar, bır sure sonra da tahammulsuzlesır. Terapiye ikna edin

Eşim ikna durumda zaten. Araştırma yapıyoruz simdi. Psikologa gitmemiz gerekiyor dimi? Uroloji bir kere benim alanim değil dedi çünkü. Doktora gitmemiz gerekse baska doktora gidelim.

Eşim ikna durumda zaten. Araştırma yapıyoruz simdi. Psikologa gitmemiz gerekiyor dimi? Uroloji bir kere benim alanim değil dedi çünkü. Doktora gitmemiz gerekse baska doktora gidelim.
Cinsel terapiste gideceksiniz eger psıkolojık bır rahatsızlıksa

Yaşadığınız sehirde varsa cinsel terapist uzamani onlara danışıp bu sorunu halledin yoksa beraberinde başka sorunlar getirir, umarım halledersiniz ki hallolmayacak gibi değil bence asarsiniz

terapiye gidin elbette, çok zor geliyor anlıyorum ama inanın utanacak bir şey yok. Bu kişiler o konuda uzman ve bir çok çiftle mahrem konular konuşuyorlar ve bu onlar için normal gelen bir şey. Utanıyorsanız bunu da konuşabilirsiniz başta. Siz daha rahat edecekseniz kadın bir terapiste gidin. Bu arada sizin masturbasyon ile orgazma ulaşabilmeniz iyi bir şey, eşiniz sizi önsevişme ile orgazma ulaştırsın sonra ilişkiye girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…