Cinsel taciz için pskologtan rapor aldım ama dava bitmiyor

kedimgilbert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
72
0
36
İstanbul
[COLOR="#B22222"]2 yıl önce böyle olay yaşadım ve suçlu kaçmasın diye 8 ay yattı şu an denetimli serbest mahkeme sürüyor bu şeyden dolayı hem cerrahpaşa tıp fak prof hem de yenıbosna adli tıptan rapor verildi 2 sinde de magdurun ruh sağlığı bozuk dendi ilkinde anksiyete depresyon diğerin de ise travma sonrası depresyn dendi ama bu olayla ilgili mi değil mi bilinmiyor yazıyor işte bu yuzden o sapık ceza almıyor hala bu 5 . Mahkemem ne yapmam gerekiyor tekrar adli tıp rapor isteyebilirmiş benden dosya şimdi adli tıpta şimdi daha buyuk kurul görücekmiş ve mahkemem şubatta gidip konuşsam mı acaba yararı olur mu butun yaşamım altust oldu olaydan sonra hem taciz hem de darp raporum olduğu halde bu kişi ceza yemedi hala illa kendimi öldürmem mi lazım ben hazmedemiyorum çünkü aklıma bazen hakime ve doktora para verdikleri geliyor acaba öyle mi kişi tekin değil zaten daha önce yağmalama yapmışlar gözcülükten dava da açılmış buna gidip te adli tıptan prof le yada yetkili doktorla görüşsem davayı etkiler mi neden ceza yemiyor şahıs kurul neden tam bozuk yazmamış bu yuzden tekrarı istenicek cerrahpaşa ise kesin hapise girer bu kişi demişti ne yapıyım bilen var mı akıl verin lütfen karsıma geçip mahkemede gülüyor abzen arkadaşıyla geliyor yaptığı yanına kar kalmamalı ne yapmalıyım bu şahsa adli tıp tekrar beni çağarmadı daha ben gitsem mi oraya bana bakın diye belki yardımcı olur doktor anlatırsam olayı ona[/COLOR]

Son düzenleme:
Adres: Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı
Katip Mustafa Çelebi Mah. Anadolu Sok. No:23 D:7-8 Beyoğlu / İstanbul

Kroki için tıklayınız.

Telefon : (212) 292 52 31-32
Fax : (212) 292 52 33
birde Acil durumlar için lütfen 155, 183 ve 0212 656 96 96'yı arayınız.
buralardan yardım,akıl alabilirsiniz diye düşünüyorum.geçmiş olur,geçmişde kalır dilerim.sevgiler

canım benzer bir olay benimde başımdan geçti.nasıl hissettiğini gayet iyi anlıyabiliyorum.5.mahkeme yanlış hatırlamıyorsam işlenen suçun çok ağır bir suç olmasından kaynaklanıyor.5.ağır ceza mahkemesi oluyor galiba.umudunu kaybetmemek için elinden geleni yap.biliyorum çok uzun bir süreç.bende kaç kere doktora gittim.adli tıbada 2 kere gittim.ceza aldı.

BENİ VAZGEÇİRMEK İÇİN NELER YAPMADILAR Kİ.memlekete gidip bu kızın başına böyle bir şey gelmiş deyip caydırmaya çalışmalar falan.soğuk kanlı ol.ayrıca bence davalara gitme.dr sana mahkemeye gitmes sakıncalıdır diye rapor verebilir.
BANA İSTEDİĞİN HERŞEYİ SORA BİLİRSİN.

msjı yeni gördüm sağolun benim kisi kızlık bozma ama hakim hala karar vermiyor reddi hakim yaptım avukatım bayan ve pısırık bu yuzden sonuç çıkmıyor 8 ci mahkeme olucak temmuzda denetimli serbestti avukatı işe gidemiyor diye imza atmasını kaldırın dedi ve hakim kabul etti(zanlının avukatı çok şerefsiz)sanki kızlığı bozulan o 2 raporum bekaret raporumm darp raporum olmasına ragmen ilk başta 9 ay yattı çıktı kaçmasın diyeydı ama tam hapis cezası daha almadı 3 yıl oldu adli tıp 2. raporu bekleniyor nedense ilki bozuk çıkmıştı ama hakim karar hala vermiyor 2. ciyi bekliyor ne işse anlamıyorum hala umarım sürpsiz karar çıkmaz ben kazanırım namus gitii bari cezasını alsın seneye 4 yıl olucak çünkü

namus falan gitmedi.namus sana zorla yapılan bir şeyden dolayı gitmez.kandırarak ,hassas duygularını kullanarak yapılandanda gitmez.güzelim evli barklı adamların bile bile altına yatanlar kendilerini namussuz olarak görmüyor.namusuma dil uzatamazsınsın diye bas ba bağırırlar.namus konusuna değer verdiğinden sana yitirmisin gibi geliyor.yaşadığım süretede hakim (ilk konuştuğum kişi ifade vermek için.avukat falan olmadığımdan yanlış yönlendirmeyeğim .)en az 1 yıl sürecek dedi.1-1,5 yılda sürdü.birde bir yönden şanslıydım.babamın tanıdığı vardı.davama 4 avukat baktı.birde canım tek senin davan yok ki.bir sürü dava var birikmiş.4 yılda gerçekten uzun ya.sana avukatımın söylediğini söyliğim zaten zor durumdasın bunu kimse inkar edemez.durumunu iyice abart dedi.nasıl olsa onlarda yalna söylüyor.evet aynen böyle dedi.Allah ım o sıralar bana öyle bir güç,sabır ve dayanıklık verdi ki şaşırdım.insan nasıl inattea bindiriyor gayet iyi biliyorum.hayatta tırnaklarını geçireceksin.geçte olsa adalet yerini bulur.hem bir şey daha söyliğim bir tanıdığım var kader mahkumu dediklerinden.hapse girmiş çıkmış.o da bu olayı biliyordu.avukatımda aynı şeyi söylemişti.hapiste ona iyi davranmazlar.benimkilerde kafayı sıyırıyorlar.alıyorum haberlerini.hem ne kadar yüksekten düşersen o kadar canın acır diye düşün.onlarında kayıbı o kadar fazla olacak.bursa daysan ortak hukuk bürosuna git.gerçi onlar aslında bu davalara bakmıyorlarmış ama iyi bir avukat önerebilirler.sonuçta aynı işi yapıyorlar.adli tıbada güven.içeri girmemle çıkmam arasında 3 dk geçmemiştir.müge anlının programını izlediğimden biliyorum.herşeyin tam oturması ve suçlunun kesinlikle inkar edmemesi lazım konuma gelmeliymiş.sana tavsiyem çok yoruldum falan demeyip dava sonuçlandıktan sonra birde üstüne tazminat davası aç.onun pis parası deme.aslında o senin paran.yıprandığın için kazanamadığın paran.psikolojik destek alacaksın.hasarını ödemesi gerek.tedavin için harcayacağın parayı başka şeylere verebilirsin.hem emin ol.o canını acıtmak için eline böyle bir fırsat(tazminat) geçseydi kullanıldı.

1 ay önceki mahkeme de 2 laf söyledim onun yuzune avukatına da yazıklar olsun temel bey böyle birinin davasını neden aldınız ya sizin kızınız eşinize bu yapılsaydı sizde karadenizliymişsiniz utanın dedim ve mahkemede ve mahkeme esnasında hakime mağdur bana şerfsiz seni öldürücem dedi dedi avukatı avukatımla dumura uğradık ve bu yalanınıda hakim zapta geçti bana dediniz mi dedi yemin ettığım halde ve yeminden sonra tekrar küfür etti diyemedi öyle kaldı ama mahkeme bana hakaret davası açmış dun telime msj geldi ona kızmam mahkeme salonu dışında oldu ama hakim mahkeme içi gibi yazdırmış şu an onla uğraşıyorum reddi hakim yaptım hakimi olayı hakimler yuksek kuruluna postayla bildirdim hakimin taraf tuttunu yazdım elimde başka sıkı bir avukat var ondan yardım alıyorum ve onunda dediği şu hakim para alıyor onlardan diye düşünüyoruz demediğim bişeyi zapta geçirtti avukatta şikayetçiyim mağdurdan dedi dava açıldı hakkımda sadece içimi döktüm yanımızda 2 de polis vardı onlarıda çağarmışlar onlarda biz bişey duymadık bilmeyız demişler ama dava açıldı bana bir avukata hele polisin yanında nasıl küfür ederim ben öğretmenim bide ama hakim zapta geçirtti zanlının avukatının yalanını onun avukatı çok yırtık mahkemede bile hakime laf sokuyordu bir kaç kez spor yazarlarını falan mahkemeye vermiş yani ünlülerlede uğraşıyor nerden buldularsa bir keresinde mahkeme bitince hakime bağarmıştı bu nasıl dava hapisten çıkarmıyorsun diye hakimde ses çıkarmamıştı ona şimdi hem o Allah bilmeze hemde iftira atan avukatına dava açmaya hazırlanıyorum anlıycağın hem bekaret gitti hem de haklıymış gibi iftiralar üretmeye devam ediyor zanlının tarafı çevresi adli tıp raporu daha çıkmadı yenibosna da sana bunu yapan kişi kaç yıl ceza aldı mahkemene adli tıptan doktor geldi mi bu olabilirmiş gelip dinlenebilirmiş hakim çık diyemezmiş ama sanırım paralı geliyor adli tıp beni tekrar çağarmıyor bu 3. raporum olucak umarım beni çağarır ve dinlerler yine bana pskolojık hap yazıldı ama kullanmıyorum yan etki yapmıştı çünkü okul başlayınca toparlanmaya başladım + 2-3 avukat tutmaya gücüm yok ücretli sınıf öğretmeniyim çünkü baro böyle durumda avukat verir mi bana kendi avukatım var ama yetersiz biri onunki çok fena konuşkan yırtık iftiracı atak biri ne yapıyım arkadaşım adli tıpa gidip ben mi teklif etsem muayene ediniz beni diye yıne haklı yerde suçlu duruma düşmek istemiyorum maddi manevi dava içinse örneğin 20000 se 4000 falan para gerekirmiş ama bu başka avukata açtırıcam ablam buldu bunu ağır ceza avukatı yani benim bayan avukat gibi pısırık değil hakimin zanlıyla ve avukatla anlaşmalı oldunu düşünüyorum umarım bomba elelrinde patlar da huzura ererim 3 yıl sonra

sana gitme demiştim.sinirlerine hakim olman lazım ki.olamazsın.o orada senden intikam almaya çalışıyor.canını yakmaya çalışıyor sende buna izin veriyorsun.sen öyle bağırıp çağırdığında o kendini aciz mi hissediyor sanıyorsun.eğleniyor.mahkemeye gitme.hem olayı tekrar yaşıyorsun.ayrıca avukat konusunu bu kadar ertelediğine inanamıyorum.

sana gitme demiştim.sinirlerine hakim olman lazım ki.olamazsın.o orada senden intikam almaya çalışıyor.canını yakmaya çalışıyor sende buna izin veriyorsun.sen öyle bağırıp çağırdığında o kendini aciz mi hissediyor sanıyorsun.eğleniyor.mahkemeye gitme.hem olayı tekrar yaşıyorsun.ayrıca avukat konusunu bu kadar ertelediğine inanamıyorum.

bir kere mahkemeye gimedim ve geçici hapisteydi çıkarılmış avukatı çok borcu var ödemesi lazım demiş hakime hakimde hapis cezasını kaldırmış avukatım o gun bana sen gelme demişti bende derse girdim avukatla ilgili davada bile benden ben bakarım ama para ver diyor her aybaşı arıyor çok paracı tutucağım avukat ise ablamın tanıdığı ağır ceza avukatı arada bana bu konuyla ilgili para vermediğim halde 2-3 dilekçe yazdı yardımcı oldu o erkek avukat bugun ona gidicem okul çıkışı iftira atan avukat için başka dava açılması lazımmış benim avukatım yıne çok para istiyor yapamam yoksa diyor nerden buldum bu pısırık kadını kızıyorum bazen mahkemede savunma yapamıyor zanlı 2 mahkeme önce tutukluyken beni çıkınca görüceksin sen diye dava anında tehdit etmişti mahkeme içinde hakim önünde onu bile halledemedi zapta geçildi ama ona dava açılmadı hakim açmadı iş avukatta yani bişeyler yapmam lazım şu erkek avukatla konuşuyum ayrıca zanlıya da maddi manevi dava açıcam arkadaşım .avukata da iftira için açıcam aradım avukat akşam gelin dedi yeni avukatım ,umarım hayırlıya bağlanır olay

Son düzenleme:
bir kere mahkemeye gimedim ve geçici hapisteydi çıkarılmış avukatı çok borcu var ödemesi lazım demiş hakime hakimde hapis cezasını kaldırmış avukatım o gun bana sen gelme demişti bende derse girdim avukatla ilgili davada bile benden ben bakarım ama para ver diyor her aybaşı arıyor çok paracı tutucağım avukat ise ablamın tanıdığı ağır ceza avukatı arada bana bu konuyla ilgili para vermediğim halde 2-3 dilekçe yazdı yardımcı oldu o erkek avukat bugun ona gidicem okul çıkışı iftira atan avukat için başka dava açılması lazımmış benim avukatım yıne çok para istiyor yapamam yoksa diyor nerden buldum bu pısırık kadını kızıyorum bazen mahkemede savunma yapamıyor zanlı beni tehdit etmişti mahkeme içinde hakim önünde çıkışta görüceksin diye onu bile halledemedi zapta geçilmişti dava anında ona dava açılmadı hakim açmadı iş avukatta yani bişeyler yapmam lazım şu erkek avukatla konuşuyum ayrıca zanlıya da maddi manevi dava açıcam arkadaşım, avukata da iftira için akşam gelin dedi yeni avukatım umarım hayırlıya bağlanır olay

bu tarz olay yaşıyan var mı adli tıp beni çağarır mı ben mi gidip hazırım beni çağarın anlatıyım diyim 3. rapor için hakim tekrar onlara dosyayı gönderdi ne işse ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…