Cinsel soğukluk

1okaliptus

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
464
467
31
Herkese merhaba.
İş hayatında yaşadığım sorunlar,eş ailesi ile ilgili problemler geçim sıkıntısı vs derken (bu sorunlar eşimle alakalı olmasada) ona karşı bi cinsel soğukluk yaşıyorum. Aslında başlangıç kısmında ilişkiye yanaşmıyorum ama ilişki anında zevk alamama yada ereksiyon olamama gibi bi durum yok.daha 1 senelik evliyiz evliliğimizin ilk aylarında türlü türlü fantezi yapan ben şimdi yoğun tempodan mıdır nedir bi duraksadım.
Kaldı ki kız arkadaşlarım sürekli seksapalitesi Yüksek birisi olduğumdan bahseder benden tüyo vs alırlar bu son 3-4 aydır sıkıntılı
Var mı önerisi olan eski bene hem eşimin hemde benim ihtiyacımız vaaaarr

Başbaşa tatile kaçın imkaniniz varsa,mevsime göre biryer seçerseniz çok keyif alabilirsiniz. Ha birde vitamin değerlerinize bir baktırın derim,o çok etkiliyor libidoyu. Yaşadığınız genel geçer problemler bence atlatilmayacak birşey yok

Anlamadım ben ereksiyon olamama durumundan bahsettiğinize göre erkek misiniz?

Evet bende öyle düşünüyordum hormonlar vitaminler etkili oluyormus sanırım. Bi tahlil yaptırmakta fayda var

Cinsel soğukluk yaşayan kadınsa eşinde niye ereksiyon problemi olsun ki?
Eşinin ,soğukluk yasamasinda etken olmadığını anlatmak istedi herhalde,erken boşalma ve sertleşme problemi yokmus eşinde,o ihtimali elememiz için böyle yazdı herhalde

bir kadın olarak ereksiyon olamamanız normal sanki

O kadar soruna cinsel istek ve performans mı dayanır, ruh halinizi ve modunuzu yükselticeksiniz ki performansınız artıcak, robot değilsiniz sonuçta

Dönem dönem olur öyle çok takılmayın derim ama çok kafanıza takıyorsanız gerekli test ve tahlilleri yaptırın sorun yoksa psikolojik desteğe yönelin

Gergin bir dönemden geçmişsiniz izlerini silmek zaman alabilir. Sorunları evinizin kapısının dışında bırakmaya çalışın, eve girince rahatlatıcı bitki çayları için günlük meseleleri düşünmemeye çalışın. Bir de doğum kontrol hapı kullanıyorsanız değiştirin, haplar da isteksizlik yapabiliyor. Eşinizle flörtleşin evin içinde, havanızı değiştirip sizi neselendiren şeylere yönelin, potansiyeliniz geri gelecektir mutlaka

Kocanin hal ve hareketlerinden dolayi degilse eger sogukluk gecicidir bence, merak etme. Yani cok fazla kotu sey yasamis olan ciftlerde genelde sogukluk olunca eski seyler geliyor akla ya da soylenen sozler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…