- 21 Şubat 2021
- 464
- 467
- 31
-
- Konu Sahibi 1okaliptus
Anlamadım ben ereksiyon olamama durumundan bahsettiğinize göre erkek misiniz?Herkese merhaba.
İş hayatında yaşadığım sorunlar,eş ailesi ile ilgili problemler geçim sıkıntısı vs derken (bu sorunlar eşimle alakalı olmasada) ona karşı bi cinsel soğukluk yaşıyorum. Aslında başlangıç kısmında ilişkiye yanaşmıyorum ama ilişki anında zevk alamama yada ereksiyon olamama gibi bi durum yok.daha 1 senelik evliyiz evliliğimizin ilk aylarında türlü türlü fantezi yapan ben şimdi yoğun tempodan mıdır nedir bi duraksadım.
Kaldı ki kız arkadaşlarım sürekli seksapalitesi Yüksek birisi olduğumdan bahseder benden tüyo vs alırlar bu son 3-4 aydır sıkıntılı
Var mı önerisi olan eski bene hem eşimin hemde benim ihtiyacımız vaaaarr
Ay hayır tabiki yanlış bi tabir mi kullandım pardonAnlamadım ben ereksiyon olamama durumundan bahsettiğinize göre erkek misiniz?
Evet bende öyle düşünüyordum hormonlar vitaminler etkili oluyormus sanırım. Bi tahlil yaptırmakta fayda varBaşbaşa tatile kaçın imkaniniz varsa,mevsime göre biryer seçerseniz çok keyif alabilirsiniz. Ha birde vitamin değerlerinize bir baktırın derim,o çok etkiliyor libidoyu. Yaşadığınız genel geçer problemler bence atlatilmayacak birşey yok
Eşinde böyle bir problem yokmuş yani onu demek istedi sanirimAnlamadım ben ereksiyon olamama durumundan bahsettiğinize göre erkek misiniz?
Cinsel soğukluk yaşayan kadınsa eşinde niye ereksiyon problemi olsun ki?Eşinde böyle bir problem yokmuş yani onu demek istedi sanirim
Eşinin ,soğukluk yasamasinda etken olmadığını anlatmak istedi herhalde,erken boşalma ve sertleşme problemi yokmus eşinde,o ihtimali elememiz için böyle yazdı herhaldeCinsel soğukluk yaşayan kadınsa eşinde niye ereksiyon problemi olsun ki?
Aynen öyleEşinin ,soğukluk yasamasinda etken olmadığını anlatmak istedi herhalde,erken boşalma ve sertleşme problemi yokmus eşinde,o ihtimali elememiz için böyle yazdı herhalde
bir kadın olarak ereksiyon olamamanız normal sankiHerkese merhaba.
İş hayatında yaşadığım sorunlar,eş ailesi ile ilgili problemler geçim sıkıntısı vs derken (bu sorunlar eşimle alakalı olmasada) ona karşı bi cinsel soğukluk yaşıyorum. Aslında başlangıç kısmında ilişkiye yanaşmıyorum ama ilişki anında zevk alamama yada ereksiyon olamama gibi bi durum yok.daha 1 senelik evliyiz evliliğimizin ilk aylarında türlü türlü fantezi yapan ben şimdi yoğun tempodan mıdır nedir bi duraksadım.
Kaldı ki kız arkadaşlarım sürekli seksapalitesi Yüksek birisi olduğumdan bahseder benden tüyo vs alırlar bu son 3-4 aydır sıkıntılı
Var mı önerisi olan eski bene hem eşimin hemde benim ihtiyacımız vaaaarr