Cinsel oyuncak öneri

cinnabon

Guru
Pro Üye
8 Aralık 2012
3.669
5.011
32
Arkadaşlar merhaba , vajinusmus problemimi yenmek için vibratör / dildo akmayı düşünüyorum. Aranızda alıp kullanan var mı ? İnternette bir sürü çeşiti var hangisini almak lazım ? 100 kiraya da var 500 liraya da var. 100 liraya alacağım çok mu dandik çıkar acaba ? Malum iade edilecek bir şeyde değil. Yardım lütfen

Doktorumun önerisi üzerine alacağım ben elle yapılan hareketleri yapamıyorum , elimi girdirmek yerine onunla yapcağım
Doktorunuz dilator demistir vibratör değil. Vibratör bu hastalik icin zaten uygun degil. Dilator seti 4 lu olur gerci 5 lileri de var en incesinden kalinina dogru asama asama basardikca ilerlersiniz.

Doktorunuz dilator demistir vibratör değil. Vibratör bu hastalik icin zaten uygun degil. Dilator seti 4 lu olur gerci 5 lileri de var en incesinden kalinina dogru asama asama basardikca ilerlersiniz.
Evet öyle bir şey demiş olabilir 😂utanmaktan kadının yüzüne bakamadığım için yanlış anlamış olabilirim 😅🤷🏼‍♀️

Bu dediğiniz internette genelde 60-70 lira bir de 400 lira falan olan var ama o ucuz olanlar iş görür herhalde değil mi ?

Kastettiğin şey aparat/dilatör seti 60 liralık olanından al.
Yendikten sonra seks için olanlarından alırsın

Ucuzu da pahalısı da aynı işi görür bence. Prezervatifsiz kullanmamaya dikkat edin ama enfeksiyon kapmayın.

Hayır enfeksiyon kapmaz.
Prezervatifle yapamaz vajinismus çünkü çok zorlanır .
Prezervatifin ekstra bir güçlük çıkaracağını düşünmemiştim afedersiniz. Yine de enfeksiyon riskine karşı başka önlemler almak gerek o halde. :)

Bence alma o kadar ilişki yaşadım alsam içine itemem kendin yapamıyorum sen hiç yapamazsın bence

X