How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cinsel Organımda ve Çevresinde Nohut Büyüklüğünde Sivilceler Çıkıyor

eRYaSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
362
0
96
İzmir
Arkadaşlar size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim

Benim cinsel organımda ve çevresinde , sürekli kocaman nohut büyüklüğünde sivilceler çıkıyor.
Bu neden olabilir , böyle bir sorunla karşılaşan var mı , ne yapmalıyım hangi doktora gitmeliyim .
Bildiğim kadarıyla kadın hastalıkları bununla ilgilenmez
Bu arada 28 yaşındayım , 8 senelik evliyim.

okuyan ve yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler

Aklıma ilk kıl dönmesi geldi :ssz::ssz:

cevabın için teşekkür ederim canım ama bu sürekli tekrarlıyor , yani değişik yerlerde
değişik zamanlarda kendiliğinden çıkıyor , bir süre beni rahatsız ediyor sonra kendiliğinden
kayboluyor.

Son düzenleme:
benim daha önce olmuştu doktora gitmiştim gelmene bile gerek yoktu bir kaç gün sonra kendiliğinden geçer boşuna müdahale filan etmeyelim dedi böyle büyük bir sivilce gibiydi iyice olgunlaştı sonra kendiliğinden patlamıştı geçti. Geçen gün yine oldu acısı inanılmaz bu arada ikinci gün patladı yine geçti. Yağ bezesi gibi demişti doktor oluşuyor yani bilmiyorum sebebini ben de.

bazı hastanelerde özellikle devlet araştırma hastanelerinde jinekoloji 1-1 veya2-1 ,1-2 gibi bölümler oluyo.bu bölümlerden biri bakıyo ama şuan aklımda değil bi hastane bölümüne girip bu bölümün nelere baktığına bakabilirsin canım.
bu arada arasıra bendede cıkmıstı beze gibi şişmiştide ama doktora gıtmedim kendiliğinden gitti
sürekli çıkıyorsa kendi doktoruna söyleyip bilgi alabilirsin eminim o seni yönlendirecektir

Benim cinsel organımda ve çevresinde , sürekli kocaman nohut büyüklüğünde sivilceler çıkıyor.
Bu neden olabilir , böyle bir sorunla karşılaşan var mı , ne yapmalıyım hangi doktora gitmeliyim .

kadın-doğum veya dermatoloji uzmanı tarafından muayene edilmesi gerekir

duş jeliyle, sabunla yıkamak yerine, genital bölge temizleyici ürünler kullanın bir süre, etkisi olacaktır.

Merhaba,
Benim tip 1 diyabet teşhisim konulmadan hemen önce kasığımda benzer şekilde nohut büyüklüğünde sivilce problemi olmuştu. Geçtiğimiz aylarda tanıdığım bir başka genç kızda da tip 1 diyabet çıktı ve oturup konuştuğumuzda o da bana aynı şekilde cinsel bölgesi çevresinde nohut büyüklüğünde sivilceler çıktığını söylemişti. Elbette ki başınıza böyle bir şey gelmesini istemem ama ilk fırsatta bir de şekerinizi ölçtürürseniz bence iyi olur. Hiç bir şey çıkmasa bile sonucunda, en azından çağımızın çok yaygın bir hastalığı olan diyabete karşı bir kontrol yaptırmış olursunuz.

Back