Cinsel isteksizlik

suukyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
20
2
Kızlar ne oluyor hiç anlamıyorum yardım edin. 1 senedir evliyim eşim haliyle birlikte olmak istiyor fakat ben hiç istemiyorum aslında istiyorum ama yapamıyorum sürekli reddediyorum ve bu bızı cok zedeliyor arada zorunluluktan birlikte oluyorum ama bundan hiç zevk almıyorum onu çok seviyorum hayatımdaki tek aşk o ama yapamıyorum nedennn??? Çok bunaldım çok üzülüyorum hep yapabilirsin diye kendimi gazlıyorum ama yanıma yatınca sırtımı dönüyorum korkmuyorum ama istemiyorum çok kötü hissediyorum aglıorum sessizce ne yapmalıyım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin için nasıl çekici hale gelebilirse onu bulup eşinle paylaşsan biraz oyuna eğlenceye çevirsen faydalı olabilir , bekarlıktan gelen bir alışkanlığın varsa onu bırakmakta faydalı olabilir , vitamin takviyeleri , renklendiren ürünler yani bir şekilde kendin için cazip hale getirsen yoksa bir ömür böyle zor geçer

Bu konu için sessizce Ağlıyorum demişsiniz olmasın diye mi ağlıyorsunuz? Bence bu konu ciddi öyle bıyerleri okuyup hareketlendiremezsiniz cinselliği siz. bunun altında ki sebebinizi bulması için psikolog şart çünkü kesinlikle sizde bilincaltina atılmış korku yada kötü bir olay var gitmelisiniz.

senin için nasıl çekici hale gelebilirse onu bulup eşinle paylaşsan biraz oyuna eğlenceye çevirsen faydalı olabilir , bekarlıktan gelen bir alışkanlığın varsa onu bırakmakta faydalı olabilir , vitamin takviyeleri , renklendiren ürünler yani bir şekilde kendin için cazip hale getirsen yoksa bir ömür böyle zor geçer

Afrodizyak etkisi olan çeşitli çaylar ve bitkiler denedim canım hiçbirşekilde istemiyor ilişkiden sonra istifra ettiğimi biliyorum aktif olabılmek ıcın alkol aldığımda bıle durum negatif

Cinsel istek olsun diye hikayeler fılmler ve kitaplar okudum midemi bulandırıyor moralimi bozuyor.

canım por.nografi tarzı değil, daha bilimsel ya da fikir verici kitaplardan bahsetmiştim
peki hep mi isteksizdin yoksa bi olay sonrası mı böyle oldu

Son düzenleme:
Bu konu için sessizce Ağlıyorum demişsiniz olmasın diye mi ağlıyorsunuz? Bence bu konu ciddi öyle bıyerleri okuyup hareketlendiremezsiniz cinselliği siz. bunun altında ki sebebinizi bulması için psikolog şart çünkü kesinlikle sizde bilincaltina atılmış korku yada kötü bir olay var gitmelisiniz.

İnş bu gece ilişkiye girmek istemez diye dualar ediyorum ilişkiye girdiğimde sessizce aglıyorum bıran once bıtsın ıstıyorum sonra banyoya gıdıp agzımı calkalıyorum duşa griorum kendimden igreniyorum eşimin bundan haberi var ama onu uzmemek için bazen istekliymiş gbi davranıyorum dün gece tartıstık istenmemek cok kotu dedı ve yattı cok kırıldım sorun onunla alakalı degılkı

Ay üzüldüm canım ya.Eşin için de çok kötü bir durum bu.Geçici bir dönem olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aslında istiyorum ama yapamıyorum dediğinden hormonlarla alakalı olduğunu sanmıyorum ama yine bi baktırmanda fayda var daha çok pskolojik sanki
aslında bir dizi var master of sex diye ismine aldanma p.o.rnografi değil çok şey öğretiyor

Ay üzüldüm canım ya.Eşin için de çok kötü bir durum bu.Geçici bir dönem olabilir.

1 senedir böyleyim yataga yatmak kabus oldu gece kalkıp salonda yatıorum bazen çok anlayışlı ama uzuluyor geçicek diyo ama bazende neden benı istemıyosun dıyo bunun sen ben meselesı olmadıgını anlatamıyorum onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bilmiyorum internetten cok arastrıorum

İnş bu gece ilişkiye girmek istemez diye dualar ediyorum ilişkiye girdiğimde sessizce aglıyorum bıran once bıtsın ıstıyorum sonra banyoya gıdıp agzımı calkalıyorum duşa griorum kendimden igreniyorum eşimin bundan haberi var ama onu uzmemek için bazen istekliymiş gbi davranıyorum dün gece tartıstık istenmemek cok kotu dedı ve yattı cok kırıldım sorun onunla alakalı degılkı

Bunlar altta yatan bir sıkıntıya işaret gibi. Kendinizi başka bir bedene dokunduğunuz için mi kirli hissediyorsunuz yoksa manevi bir kirlilik mi?

Eğer birincisi ise obsesif Kompulsif bozukluk olma ihtimali yüksek. Yok eğer ikincisi ise maalesef daha cetrefilli. Ne zaman, nasıl cinsel hayata bakışınız değişti hatırlıyor musunuz? Bir olay ya da durum bilinçaltınızda birşeyleri tetiklemis olabilir. Her iki durumda da uzman yardımı almalısınız.

Bi ara bende de isteksizlik vardı ama seninki farklı gibi eziyete dönüşmüş kötü bu durum lütfen ihmal etmeyin ciddi bir sağlık sorunu olarak görün bunu çocuklarınız varmı bilmiyorum ama sanırım geçsiniz önünüzde uzun yıllar var eşinizle ilişkinizi zedeler bu durum ileride sarsilirsiniz

1 senedir böyleyim yataga yatmak kabus oldu gece kalkıp salonda yatıorum bazen çok anlayışlı ama uzuluyor geçicek diyo ama bazende neden benı istemıyosun dıyo bunun sen ben meselesı olmadıgını anlatamıyorum onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bilmiyorum internetten cok arastrıorum

Doktora gitsenize beraber, ben rahatsız oldugumu düsünüyorum, yardımına ihtiyacım var dersen onu dıslamadıgını da hissettirirsin. Böyle kırılmaktansa senle gelecektir bence seve seve. Fikir sadece.

Bunlar altta yatan bir sıkıntıya işaret gibi. Kendinizi başka bir bedene dokunduğunuz için mi kirli hissediyorsunuz yoksa manevi bir kirlilik mi?

Eğer birincisi ise obsesif Kompulsif bozukluk olma ihtimali yüksek. Yok eğer ikincisi ise maalesef daha cetrefilli. Ne zaman, nasıl cinsel hayata bakışınız değişti hatırlıyor musunuz? Bir olay ya da durum bilinçaltınızda birşeyleri tetiklemis olabilir. Her iki durumda da uzman yardımı almalısınız.

İnternetten cok bakıyorum ama bana gercekten tedavıyı basarıyla bıtırebılcek bi doktor lazım sorunun cocuklugumdan ve ergenlıgımden kaynaklı oldugunu dusunuyorum küçükken gördüğüm aile içi siddetin ve babamdan kaynaklandığını dusunuyorum

İnternetten cok bakıyorum ama bana gercekten tedavıyı basarıyla bıtırebılcek bi doktor lazım sorunun cocuklugumdan ve ergenlıgımden kaynaklı oldugunu dusunuyorum küçükken gördüğüm aile içi siddetin ve babamdan kaynaklandığını dusunuyorum

Büyük ihtimalle haklısınız, koca figürü bazı noktalarda babanın devamı niteliğinde oluyor.

Aklıma iki ihtimal geliyor: kocanız bazen Babanızı hatırlatıyor olabilir, yani ortak birtakım özellikler olabilir. Yahut da sizin bile hatırlamadiginiz fakat bilinçaltınızda yer etmiş bir şey sebep olabilir bu duruma. Hatırlamadiginiz diyorum zira insan hafızası birşeyi kabullenmezse kasten unutur onu.

Devlet Hastanelerinde gerçekten işinin ehli psikiyatristler var. Randevu alırsanız bir süre sonra o sizi psikologa da yönlendiriyor.

Büyük ihtimalle haklısınız, koca figürü bazı noktalarda babanın devamı niteliğinde oluyor.

Aklıma iki ihtimal geliyor: kocanız bazen Babanızı hatırlatıyor olabilir, yani ortak birtakım özellikler olabilir. Yahut da sizin bile hatırlamadiginiz fakat bilinçaltınızda yer etmiş bir şey sebep olabilir bu duruma. Hatırlamadiginiz diyorum zira insan hafızası birşeyi kabullenmezse kasten unutur onu.

Devlet Hastanelerinde gerçekten işinin ehli psikiyatristler var. Randevu alırsanız bir süre sonra o sizi psikologa da yönlendiriyor.

Yardımınız ve destegınız ıcın tesekkur ederim cok sagolun

cok zor bir durum gercekten.. hem sizin icin hemde esiniz icin.. gercekten istenilmemek cok kotu bir durum. esiniz bir dure sonra iztenilmedigini dusunmesi cok normal.. zaten herkes demis bende katiliyorum psikologa gitmeniz sart... umarim en kisa zamanda hallolur sorununuz..

Canım o zaman hemen bi aile terapistine gidin birlikte.Onlar cinsel problemlere de bakıyorlar.Utanılacak bir şey değil.Evliliğin bozulur valla özellikle bir erkek için çok zor bir durum.Allah korusun gider birini bulur şok olursun.Bence en kısa zamanda bir randevu al bu durumdan kurtul.Unutma ki bu tamamen sağlıkla ilgili o yüzden hiiiç utanılacak bir şey yok ortada.

X