Cinsel isteksizlik

bu tableti nerden aldın canım gerçekten bir faydası var mı:uhm:

yok canım hiç bu durumları yaşamadım
onda sorun yok benim tuhaf olan:gitme:

merhabalar,
konuyu görünce demekki benim olan birileri de varmış dedim,
bu yıl 3 yılımızı doldurduk evliğimizde,
evliliğimiz ilk aylarına çok sorunlar yaşadık,
eşimin ailesiyle bearebr yaşıyoruz ve benden 10 yaş büyük bir görümcem vardı hiç yanlız kalmıyorduk kendi evimeze saat 10:00'dasadece uyumak için çıkıyorduk.
ben yanlız kalmak isyiyordum bir de ben hamileiğim6.ayında hamile kaldım ogün ilacımı içmeyi unutmuştum ve kendisi belirtmiş dikkatli ol demiştim ama dikkat etmedi tam tersi afedersiniz içime boşaldı ve yıkmama rağman hamile kaldım.
ve derken bende zamanla özellikle meleğim dondukdan sonra bende isteksizlikler başladı 2,5 yıldır devam edşyor
bana dokunduğunda kaçıyorum öfleyip pöflüyorum
içimdeki kırgınlıklar geçmiyor en baştaki sorun bu ama ilgisizlik en önemli etken
önceşleri konuştum anlattım ama artık konuşmuoyruz o yaklaşyır ben kaçıyorum birazda kendi demeli üsteme düşmeli diye düşünüyorum sonuçda bende bir sorun var ve bunu çözmeli araştırmalı kendi bilir benim içimdeki kırgınlıkları yok edeceğine çoğaltıp en önemlisi soğutuyor bence

Zerenim01 konu eski ama esin erken bosalma problemini nasil asti??özel mesaj atamiyorum yeni oldugum icin lütfen bana bu olayi nasil astigini özel mesajla yazarmisin??inan cok ihtiyacim var

bayanda bosalma nasıl oluyor nasıl anlıyabılıyorsunuz ?

içinde bir hoşluk oluyo sanki zirvenin ta tepesine çıktın da bir anda boşluğa düşmüş gibi tuhaf ama güzel bir duygu.ben isteksiliği çok yaşıyorum boşalmayı istediğimde boşalabiliyorum ama ilişkiye girmeyi istemiyorum bu canımı çok acıtıyo.

evett bende o duygu oluyo ama o duygunun adını bılmıyordum ama duyguyu yasadıktan sonra devamının gelmesını ıstemıyorum o anda bıtırıyorum onun bi nedenı varmı pekiii

evett bende o duygu oluyo ama o duygunun adını bılmıyordum ama duyguyu yasadıktan sonra devamının gelmesını ıstemıyorum o anda bıtırıyorum onun bi nedenı varmı pekiii

Merhaba,
Hangi sıklıkta o duyguyu yaşıyorsun, neden bitmesini istiyorsun?

Bütün başlıkları gezdim sanırım ve en sonunda burdayım...
Erken boşalma ve eşimin bu konuda hiçbir şey yapmaması daha doğrusu sadece üzülmesi ama kendini hala bir yardım alacak gibi görmemesi sorunundan buraya geldim =(
Orgazm olamıyorum diye yaknırken en sonunda bu konuda taleplerimi dile getirip eşimi küstüre küstüre daha da beteri oldu isteksiz hale geldim ...
Ya erkekler bu konuda neden bu kadar alıngan yahu !!!! Anlamıyorum ..

bendede aynı durum var ben eşimi seviyorum ama maalesef.bizim içimizde olan herşey maalesef o yönde olumsuz etkileniyoruz.hormonlara da baktırmak lazım aslında

bendede aynı durum var ben eşimi seviyorum ama maalesef.bizim içimizde olan herşey maalesef o yönde olumsuz etkileniyoruz.hormonlara da baktırmak lazım aslında

kızlar bu konuda erkeklere bahsederken çok dikkatli olunmalı bir çok kişide ters etki yapabiliyor.birde ben bu durumda olanların limondan uzak durmasını tavsiye ederim.bir arkadaşıma doktor.kadında çok fazla limon tüketmek cinsellikte kadını yaşlı biri gibi isteksiz yapabilir

inanın şuna da binlerce şükür etmek gerekir dua edelim ki bu duruma erkekler hiç düşmesin...biz katlanırızda onlar katlanmaz

Merhaba, çok eski bir konu ama buraya yazmak istedim. 2010 yılında evlendim. Eşimde sanırım hormon bozukluğuna bağlı cinsel isteksizlik var. Sadece evlendiğimiz ilk hafta dışında 8 senedir hiç cinsel ilişkide bulunmak istemedi. Birbirimizi çok seviyoruz ama cinsel istek onda kesinlikle yok.yani evli değil gibiyiz.abi kardeş givi bir yaşantımız var. Ben ona hep sende 1 sorun var diyordum, üstüme gelme diyordu hep. 2 sene önce çocuk isteyip de olmayınca azospermi teşhisi kondu. Tedavi oldu. 2 tüp bebek denemesi de başarısız. Ancak ovulasyon zamanında bile zoraki ve aşırı isteksiz şekilde. Evli olup da abi kardeş hayatı yaşayan benden başka kimse var mı acaba? Sanki dünyadaki tek evlilik hayatı olmayan ve çocuğu olmayan kadın benmişim gibi geliyor. Böyle durumda olan başka var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…