bu tableti nerden aldın canım gerçekten bir faydası var mı:uhm:ben çok araştırdım.hatta aktara bile gitti eşim.ne yemeli ne yememeli diye.demiş ki abi limondan uzak dursun en ateşli kadına bile 1 hafta yedirsen yaşlı teyze gibi olur demiş.şimdi ginkgo biloba tablete başladım o birebirmiş isteksizliğe.ama sanırım benimki psikolojik :2:
partnere güvensizlik var mı? mesele o da zaman zaman isteksiz oluyor mu? ya da erken boşalma gibi bir sorunCADIARZU bide reddedildiğin oluyor mufisfisfis çünkü bende hepsi oluyordumafoldumben ama şimdi o kendini düzeltti bu sefer ben başladımmafoldumben
bayanda bosalma nasıl oluyor nasıl anlıyabılıyorsunuz ?
içinde bir hoşluk oluyo sanki zirvenin ta tepesine çıktın da bir anda boşluğa düşmüş gibi tuhaf ama güzel bir duygu.ben isteksiliği çok yaşıyorum boşalmayı istediğimde boşalabiliyorum ama ilişkiye girmeyi istemiyorum bu canımı çok acıtıyo.
evett bende o duygu oluyo ama o duygunun adını bılmıyordum ama duyguyu yasadıktan sonra devamının gelmesını ıstemıyorum o anda bıtırıyorum onun bi nedenı varmı pekiii
Merhaba,
Hangi sıklıkta o duyguyu yaşıyorsun, neden bitmesini istiyorsun?
bendede aynı durum var ben eşimi seviyorum ama maalesef.bizim içimizde olan herşey maalesef o yönde olumsuz etkileniyoruz.hormonlara da baktırmak lazım aslında9 yıllık evliyim eşimde bir sorun yok ama bende de var bu isteksizlik maalesefmafoldumben
niye neden ben de bilmiyorum.bunun bir tedavisi var mı acaba:uhm:
eşimi seviyorum hiç beraber olmayalım demiyorum ama ancak uzun bir ara verirsek özlüyorum onu :kedi:diğer şekilde ben hiç yanaşmıyorum eşime.
bu evliliğimde sorun yaratıyor daha dün gece bu sebepten dolayı kırdım onu moralim hala bozukbenneyaptımki
bilgisi olan yardımcı olabilecek birileri varsa burda paylaşalım lütfen
bendede aynı durum var ben eşimi seviyorum ama maalesef.bizim içimizde olan herşey maalesef o yönde olumsuz etkileniyoruz.hormonlara da baktırmak lazım aslında
kızlar bu konuda erkeklere bahsederken çok dikkatli olunmalı bir çok kişide ters etki yapabiliyor.birde ben bu durumda olanların limondan uzak durmasını tavsiye ederim.bir arkadaşıma doktor.kadında çok fazla limon tüketmek cinsellikte kadını yaşlı biri gibi isteksiz yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?