Cinsel isteksizlik

limon?? ilginç ilk defa duydum limonun tansiyon düşürme özelliği var onu biliyorumda cinsel isteksizliğe neden olacağını hiç bilmiyordum .seninki dediğin gibi psikolojik herhalde bir uzmandan yardım almalısın,birde düşün biraz seni bu konuda neler etkiliyor
belki evde yatakodasında falan bir değişikilğe ihtiyacın var

yok ya brclym yatak odası değişikliği filan değil.dediğin gibi uzmana ihtiyacımız var.biara gittik aile terapistine 45dk.sı 150 tl:1shok: açıkçası birdahaki haftaya gitmedik.ama o düzeldi ben bittim busefer:sinifsinif:

cinsellik evliliğin bel kemiğidir,ama siz problemler yaşamışsınız belli,erken hamile kalmışsınız vs.

altında yatan psikolojik nedenleri araştırıp su yüzüne çıkarmanız gerekir

bu şekilde düzelebilirsiniz...

aslında hepsi suyüzünde.ama eşimin bukonunun onu fazla rahatsız etmemesi beni çıldırtıyor resmen.sallamıyor.aktara ben gönderdim ginkgo tableti ben aldım.aslında umursamazlığı beni deli ediyor.ben de işine geliyor diye algılıyorum.buşeklide nasıl düzelebilirim?mafoldumben

yok ya brclym yatak odası değişikliği filan değil.dediğin gibi uzmana ihtiyacımız var.biara gittik aile terapistine 45dk.sı 150 tl:1shok: açıkçası birdahaki haftaya gitmedik.ama o düzeldi ben bittim busefer:sinifsinif:

çok üzücü canım ya mutlaka çözülmesi lazım bu sorunun ama ekonomik açıdanda pahalı bir çözüm aile terapisti,eşinden birkaçgün ayrı kalsan o dönemde özlem istek falan olmazmı acaba

kızlar.bu gerçekten benide düşündürüyor.canım istemiyor çoğu zaman.heralde kırgınlığımdan oluyor.ama isteksizlik var.iş oraya gelince bahane bulmaya çalışıyorum.yapmak istemiyorum.ne bileyim istekli nasıl oluyorsunuz ya?yani eşiniz her istediğinde evet mi diyorsunuz?sizde teklif ediyormusunuz?off son zamanlarda benimde sorunum bu .öncesinde zaman zaman olsada böyle bir sorunum olmadı uzun süre.şimdi haftalardır böyle.. eşim isteyecek diye tedirgin oluyorum.çünkü reddediyorum..ayrıca sormak istediğim bişey var.afedersiniz ama birlikte olurken aynı anda mı boşalıyorsunuz?bizde öyle olmuyor?bunu bu şekilde yaşayan çok fazla değil sanırım.yani zor.ve aynı anda boşalamadığımız için farklı şekilde oluyor bu olay tabi.ama ben böyle olduğu zaman kendimi kötü hissediyorum.yani ertık istemiyorum.kendimi kandırılıyormuş gibi hissediyorum.aslında bu düşüncelerim eşime kırgın olduğum dönemlerde oluyor çoğu zaman..yoksa arada herkesin istemediği dönemler oluyor.offffff....

aslında hepsi suyüzünde.ama eşimin bukonunun onu fazla rahatsız etmemesi beni çıldırtıyor resmen.sallamıyor.aktara ben gönderdim ginkgo tableti ben aldım.aslında umursamazlığı beni deli ediyor.ben de işine geliyor diye algılıyorum.buşeklide nasıl düzelebilirim?mafoldumben

canım eşinin umursamadığını düşündüğün için böyle oluyorsun bence.o yüzden istemiyorsun heralde..kızgınlığın isteksiz olmana sebep oluyor gibi geldi bana.. bende mesela kırgınsam böyle oluyorum.hemen geçmiyor çünkü..onun dışında bir sorun yok çok şükür...

kızlar.bu gerçekten benide düşündürüyor.canım istemiyor çoğu zaman.heralde kırgınlığımdan oluyor.ama isteksizlik var.iş oraya gelince bahane bulmaya çalışıyorum.yapmak istemiyorum.ne bileyim istekli nasıl oluyorsunuz ya?yani eşiniz her istediğinde evet mi diyorsunuz?sizde teklif ediyormusunuz?off son zamanlarda benimde sorunum bu .öncesinde zaman zaman olsada böyle bir sorunum olmadı uzun süre.şimdi haftalardır böyle.. eşim isteyecek diye tedirgin oluyorum.çünkü reddediyorum..ayrıca sormak istediğim bişey var.afedersiniz ama birlikte olurken aynı anda mı boşalıyorsunuz?bizde öyle olmuyor?bunu bu şekilde yaşayan çok fazla değil sanırım.yani zor.ve aynı anda boşalamadığımız için farklı şekilde oluyor bu olay tabi.ama ben böyle olduğu zaman kendimi kötü hissediyorum.yani ertık istemiyorum.kendimi kandırılıyormuş gibi hissediyorum.aslında bu düşüncelerim eşime kırgın olduğum dönemlerde oluyor çoğu zaman..yoksa arada herkesin istemediği dönemler oluyor.offffff....

kesinlikle bende de oluyo.boşalma nedir bilmiyorum ben:bbo: sanırım eşimizde problem ikimizin de öyle gibiakannehir

canım eşinin umursamadığını düşündüğün için böyle oluyorsun bence.o yüzden istemiyorsun heralde..kızgınlığın isteksiz olmana sebep oluyor gibi geldi bana.. bende mesela kırgınsam böyle oluyorum.hemen geçmiyor çünkü..onun dışında bir sorun yok çok şükür...

bizde de yok çok şükür.hatta bana öyle aşık ki.çok duygusal hatta bazen ilgiden sıkılıyorum.bütün ekseninde ben varım.ne annesi ne babası ne de kızımız:ecrin_bebek: ama oysa ki ben aşık olması yerine cinselliği dolu dolu yaşamayı tercih ederdim belki.ve bunun farkında bile değil:çok üzgünüm:

boşalma nedir bilmiyorum gibi değil benim sorunum.aslında eşim çok hassas davranır.boşalmam için uğraşır.yani aman boşalmasada olur demez.off bilmiyorum.bu bi dönem mi şimdi.neden böyle oldum ya? kaç kez reddettim soon günlerde.artık tepki vermeye başladı.

bizde de yok çok şükür.hatta bana öyle aşık ki.çok duygusal hatta bazen ilgiden sıkılıyorum.bütün ekseninde ben varım.ne annesi ne babası ne de kızımız:ecrin_bebek: ama oysa ki ben aşık olması yerine cinselliği dolu dolu yaşamayı tercih ederdim belki.ve bunun farkında bile değil:çok üzgünüm:

canım çok aşık diyosun.genelde kadınları ilgisizlik bu hale getirir.ya da sevgisizlik falan.neden böyle olduğunu iyice düşünmelisin.eşinden isteklerde bulun.seni mutlu edecek şeyler.. belki yavaş yavai ne bilim düzelir belki...
eşimle ne sevgi manasında ne başka manada sorunumuz yok.sanırım bu ni dönem benim için.geçecek biliyorum..

boşalma nedir bilmiyorum gibi değil benim sorunum.aslında eşim çok hassas davranır.boşalmam için uğraşır.yani aman boşalmasada olur demez.off bilmiyorum.bu bi dönem mi şimdi.neden böyle oldum ya? kaç kez reddettim soon günlerde.artık tepki vermeye başladı.

benim sebeplerim belli aslında.o uğraşmıyor benle fazla.kendi boşalınca işi bitip uyuyor.sizinki daha farklı sanırsam.yediğiniz içtiğiniz filan dokunuyor olmasın:uhm:

benim sebeplerim belli aslında.o uğraşmıyor benle fazla.kendi boşalınca işi bitip uyuyor.sizinki daha farklı sanırsam.yediğiniz içtiğiniz filan dokunuyor olmasın:uhm:

ne gibi kız? sempatiksalakcinni herzaman yediklerimizden farklı bişey yemiyoruz ki. eşinle konuş muyomusun.bencil davranmaması gerekir.sonuçta bu ona has bir durum değil.seninde hakların var.isteklerin olacak.ve boşalmayı istemekde n doğal hakkın ya.alsanaalsanasmile

canım çok aşık diyosun.genelde kadınları ilgisizlik bu hale getirir.ya da sevgisizlik falan.neden böyle olduğunu iyice düşünmelisin.eşinden isteklerde bulun.seni mutlu edecek şeyler.. belki yavaş yavai ne bilim düzelir belki...
eşimle ne sevgi manasında ne başka manada sorunumuz yok.sanırım bu ni dönem benim için.geçecek biliyorum..

isteklerde bulunsam da dediğim gibi biraz umursamaz bir tip.tamam tamam der yapmaz.inan yüzlerce kez gündeme geldi bu konu.artık kus geldi bana.zar aor söyleye söyleye bazı şeylere dikkat etmeye başladı.o da kaç kez boşanma seviyesine geldikten sonra.avukatlar bile tutulmuştu.yani bu uçurumun tam kenarına kadar bekleyen bir tip.inan evlendiğime o kadra pişmanım ki birde çocuk yaptım.herşey aşk sevgi değil en önemli şey saygı ve anlayış.incelik yani

ne gibi kız? sempatiksalakcinni herzaman yediklerimizden farklı bişey yemiyoruz ki. eşinle konuş muyomusun.bencil davranmaması gerekir.sonuçta bu ona has bir durum değil.seninde hakların var.isteklerin olacak.ve boşalmayı istemekde n doğal hakkın ya.alsanaalsanasmile

evlenmeden önce hiç ilişki yaşamamış.tamam ben de hiç yaşamadım ama en azından erkek biraz tecrübeli olmalı yönlendirilmemeli kendi yönlendirmeli.sonra benim gibi uğraş dur yüreğin varsaalsanaalsanasmile

evlenmeden önce hiç ilişki yaşamamış.tamam ben de hiç yaşamadım ama en azından erkek biraz tecrübeli olmalı yönlendirilmemeli kendi yönlendirmeli.sonra benim gibi uğraş dur yüreğin varsaalsanaalsanasmile

haklıısn erkek tecrübeli olmasada bencilde olmamalı seni o halde bırakıp kendi işini bitirmemeli bence ona bir ders ver en heyecanlı anında durdur ve bir bahaneyle bırak ilişkiyi bakalım ne yapacak

kızlar merhaba konuyu okudum ilgi mi çekti kadınlar cinsellik açısından erkekler kadar istekli olmazlar zaten bu bir gerçek erkekte herzman istekli olmayabılır buda normal bir durum
arada eşinizden ayrı kalamyı deneyın bir hafta annenızde kalın mesela görüşmeyın birbirinizi görmeyın bakalım o zmana nasıl olacak eşinizi gördüğünüz an tüyleriniz havaya kalkacak emin olun:)
ama olmuyorsada bir sorun vardır gerçekten psikolojık destek alın

hiç ilişki yaşamamış olması ne kadar güzel aslında farkında mısın?eşimde yaşamadı bende...bu soruna sebep teşkil edecek bişey değil ki bu.eşin bencil davranıyor sadece.uğraşmıyor bazı şeyler için.yani nekadar çok tecrübesi olursa o kadar iyi mi olurdu?eşim beni çok seviyor diyorsun ama kendi sevginden bahsetmemişsin.eşine karşı aynı yoğunlukta değil mi hislerin?herşey aşk değil diyosunda.ya evlilikte aşkı bulmuşsun da canım kardeşim daha ne istiyosun diycem kusura bakma.eşin aşıksa sana daha kolay çözüm bulması.vardır onunda bir dili.o dilden konuşmalısın.mesela eşim asla tartışmaktan hazetmez.tatlı dil deriz ya hep klasik.gerçekten tatlı dille söyle tamam.çoğu zaman kıramaz.üzülmemi istemez.bu eşlerimizle çözebileceğimiz mahrem mesele aslında.ama aynı durumda olan bi ben miyiim diye düşünüyo insan bazen.ondan yazıyoruz.belki fikir olur bi şeyler diye...
bi de çocuk yaptım demişsin..yanlış bişey demek istemem.ama onu mu suçluyorsun bu durumdan.yani daha olmamalıydı gibi mi düşünüyorsun?bu halledilebilir bi durum ya.boşanmakta ne demek? alsanaalsanasmile

farklı şeyler deneyin olmazsa.bi süre hiç yakınlaşmayın.o arada özlemiş olursun hem...kaydirigubbakcemile

o senin hassas yerlerini bulamıyor yada aramıyorsa bile sen onu yönlendirmeye çalışsan konuşarak halledemiyorsunuz böyle bir yöntem denesen

Back