limon?? ilginç ilk defa duydum limonun tansiyon düşürme özelliği var onu biliyorumda cinsel isteksizliğe neden olacağını hiç bilmiyordum .seninki dediğin gibi psikolojik herhalde bir uzmandan yardım almalısın,birde düşün biraz seni bu konuda neler etkiliyor
belki evde yatakodasında falan bir değişikilğe ihtiyacın var
cinsellik evliliğin bel kemiğidir,ama siz problemler yaşamışsınız belli,erken hamile kalmışsınız vs.
altında yatan psikolojik nedenleri araştırıp su yüzüne çıkarmanız gerekir
bu şekilde düzelebilirsiniz...
yok ya brclym yatak odası değişikliği filan değil.dediğin gibi uzmana ihtiyacımız var.biara gittik aile terapistine 45dk.sı 150 tl:1shok: açıkçası birdahaki haftaya gitmedik.ama o düzeldi ben bittim busefer:sinifsinif:
aslında hepsi suyüzünde.ama eşimin bukonunun onu fazla rahatsız etmemesi beni çıldırtıyor resmen.sallamıyor.aktara ben gönderdim ginkgo tableti ben aldım.aslında umursamazlığı beni deli ediyor.ben de işine geliyor diye algılıyorum.buşeklide nasıl düzelebilirim?mafoldumben
kızlar.bu gerçekten benide düşündürüyor.canım istemiyor çoğu zaman.heralde kırgınlığımdan oluyor.ama isteksizlik var.iş oraya gelince bahane bulmaya çalışıyorum.yapmak istemiyorum.ne bileyim istekli nasıl oluyorsunuz ya?yani eşiniz her istediğinde evet mi diyorsunuz?sizde teklif ediyormusunuz?off son zamanlarda benimde sorunum bu .öncesinde zaman zaman olsada böyle bir sorunum olmadı uzun süre.şimdi haftalardır böyle.. eşim isteyecek diye tedirgin oluyorum.çünkü reddediyorum..ayrıca sormak istediğim bişey var.afedersiniz ama birlikte olurken aynı anda mı boşalıyorsunuz?bizde öyle olmuyor?bunu bu şekilde yaşayan çok fazla değil sanırım.yani zor.ve aynı anda boşalamadığımız için farklı şekilde oluyor bu olay tabi.ama ben böyle olduğu zaman kendimi kötü hissediyorum.yani ertık istemiyorum.kendimi kandırılıyormuş gibi hissediyorum.aslında bu düşüncelerim eşime kırgın olduğum dönemlerde oluyor çoğu zaman..yoksa arada herkesin istemediği dönemler oluyor.offffff....
canım eşinin umursamadığını düşündüğün için böyle oluyorsun bence.o yüzden istemiyorsun heralde..kızgınlığın isteksiz olmana sebep oluyor gibi geldi bana.. bende mesela kırgınsam böyle oluyorum.hemen geçmiyor çünkü..onun dışında bir sorun yok çok şükür...
bizde de yok çok şükür.hatta bana öyle aşık ki.çok duygusal hatta bazen ilgiden sıkılıyorum.bütün ekseninde ben varım.ne annesi ne babası ne de kızımız:ecrin_bebek: ama oysa ki ben aşık olması yerine cinselliği dolu dolu yaşamayı tercih ederdim belki.ve bunun farkında bile değil:çok üzgünüm:
boşalma nedir bilmiyorum gibi değil benim sorunum.aslında eşim çok hassas davranır.boşalmam için uğraşır.yani aman boşalmasada olur demez.off bilmiyorum.bu bi dönem mi şimdi.neden böyle oldum ya? kaç kez reddettim soon günlerde.artık tepki vermeye başladı.
benim sebeplerim belli aslında.o uğraşmıyor benle fazla.kendi boşalınca işi bitip uyuyor.sizinki daha farklı sanırsam.yediğiniz içtiğiniz filan dokunuyor olmasın:uhm:
canım çok aşık diyosun.genelde kadınları ilgisizlik bu hale getirir.ya da sevgisizlik falan.neden böyle olduğunu iyice düşünmelisin.eşinden isteklerde bulun.seni mutlu edecek şeyler.. belki yavaş yavai ne bilim düzelir belki...
eşimle ne sevgi manasında ne başka manada sorunumuz yok.sanırım bu ni dönem benim için.geçecek biliyorum..
ne gibi kız? sempatiksalakcinni herzaman yediklerimizden farklı bişey yemiyoruz ki. eşinle konuş muyomusun.bencil davranmaması gerekir.sonuçta bu ona has bir durum değil.seninde hakların var.isteklerin olacak.ve boşalmayı istemekde n doğal hakkın ya.alsanaalsanasmile
evlenmeden önce hiç ilişki yaşamamış.tamam ben de hiç yaşamadım ama en azından erkek biraz tecrübeli olmalı yönlendirilmemeli kendi yönlendirmeli.sonra benim gibi uğraş dur yüreğin varsaalsanaalsanasmile
:) günaydın kızlarr
evlenmeden önce hiç ilişki yaşamamış.tamam ben de hiç yaşamadım ama en azından erkek biraz tecrübeli olmalı yönlendirilmemeli kendi yönlendirmeli.sonra benim gibi uğraş dur yüreğin varsaalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?