Cinsel isteksizlik

zerenim01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
48
0
86
İstanbul
arkadaşlar aranızda cinsel isteksizlik yaşayan var mı?ohaoldumsmile 3 yıllık evliyim düzenli bir cinsel hayatım olmadı.hep sorun hep sorun.eşimde sorun varsa o düzeliyor ben başlıyorum..çok mutsuzum mafoldumben

bu yazıya göre hep böyleydi diye anlıyorum
sorun neden kaynaklanıyor acaba eşinle severekmi evlendiniz yoksa farklı yollardanmı evlilik oldu.Anlaşılan eşindede sorun var o düzeliyor ben başlıyorum diyorsun cinsellik hadi yapalım demekle olmamalı cinsellikte eşler biribirine çekmeli arzulamalı sevgi olmalı aşk olmalı cinselliğin içinde böyle olunca bir anlamı olur eğer bunlar yoksa bir uzmandan yardım almak lazım,

ya benimde oluyor arada.neden bilmiyorum.ya da..eşime kızıyorum kafamda bi sebepten.ve bu ona karşı isteksiz olmama sebep oluyor.. evliliğinizin başından bu yana tartışmalarınız falan oldu mu devamlı?bunlarda etken olabiliyor.sorun çözüldü sanıyoruz.özürler vs..ama içimizde bi müddet kalıyor o kırgınlık ya da kzıgınlık.. bunlar belki isteksiz olmana sebep olabilir..

seninyaşadığın bu durumu hepimiz yaşıyoruz bizler daha duygusal olduğumuzdan ufak tefek tartışmalar bile bizi psikolojik olarak etkiliyor ve bu cinsel isteksizliğe sebp oluyor ama bu durum geçici zerenim01 inki ise biraz daha farklı galiba yada ben öyle algıladım

inş.düzelir.çünkü gerçekten insanı huzursuz eden bir konu bu...

9 yıllık evliyim eşimde bir sorun yok ama bende de var bu isteksizlik maalesefmafoldumben
niye neden ben de bilmiyorum.bunun bir tedavisi var mı acaba:uhm:
eşimi seviyorum hiç beraber olmayalım demiyorum ama ancak uzun bir ara verirsek özlüyorum onu :kedi:diğer şekilde ben hiç yanaşmıyorum eşime.
bu evliliğimde sorun yaratıyor daha dün gece bu sebepten dolayı kırdım onu moralim hala bozukbenneyaptımki
bilgisi olan yardımcı olabilecek birileri varsa burda paylaşalım lütfen

keşke o da sana daha yumuşak davransa senin bu isteksiliğini nasıl giderebilirim diye araştırma yapsa,sen belkide cinsel ilişkide beklediğin sona ulaşamıyorsun ondan olabilirmi bu isteksizlik

keşke o da sana daha yumuşak davransa senin bu isteksiliğini nasıl giderebilirim diye araştırma yapsa,sen belkide cinsel ilişkide beklediğin sona ulaşamıyorsun ondan olabilirmi bu isteksizlik

beklediğim sona ulaşamamak gibi bir durum yok.sorun ne bilmiyorum
bende var bir tuhaflıkbenneyaptımki
eşimde bana isteksizliğimin nedenini neler yapılabileceğini netten araştır bak diyorbilmiyorumkismile

eşimde bana isteksizliğimin nedenini neler yapılabileceğini netten araştır bak diyorbilmiyorumkismile

ben çok araştırdım.hatta aktara bile gitti eşim.ne yemeli ne yememeli diye.demiş ki abi limondan uzak dursun en ateşli kadına bile 1 hafta yedirsen yaşlı teyze gibi olur demiş.şimdi ginkgo biloba tablete başladım o birebirmiş isteksizliğe.ama sanırım benimki psikolojik :2:

inş.düzelir.çünkü gerçekten insanı huzursuz eden bir konu bu...

hem huzursuz hem mutsuz ediyor.hiçbir şeyden zevk alamıyorsun.2 aylık evliyken hamile kaldım.onu öğrenene kadar her şey yolundaydı.sonra doktor ilk 3 ay yasakladı ve son 2ayakannehir sonra bebek olunca zaten malum sürekli kavgalar boşanmaya kalkmalar eşimin erken boşalması ve isteksizliğieyvahedigeldismile sırf bu yüzden boşanacaktık.şimdi o düzeldi ben bittim 3 yıldır mücadele ede ede eridimkafamçokkarıştı

limon?? ilginç ilk defa duydum limonun tansiyon düşürme özelliği var onu biliyorumda cinsel isteksizliğe neden olacağını hiç bilmiyordum .seninki dediğin gibi psikolojik herhalde bir uzmandan yardım almalısın,birde düşün biraz seni bu konuda neler etkiliyor
belki evde yatakodasında falan bir değişikilğe ihtiyacın var

ben çok yaşadım sizi bilemiyorum.ama benimki kesinlikle psikolojik.çok şey atlattık biz(daha doğrusu ben) yaşlı teyzeler gibi oldum resmen:1shok: aktar da limondan uzak dursun demiş.en ateşli kadını bile söndürüyormuş

bence kesin bir uzmana ihtiyacın var senin burda uzman birinin ismi konusunda yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka vardır

bence bu limon işi falan değil
sen çok sıkıntılı dönemler yaşamışsın bunları aşmak kolay değil

partnere güvensizlik var mı? mesele o da zaman zaman isteksiz oluyor mu? ya da erken boşalma gibi bir sorunCADIARZU bide reddedildiğin oluyor mufisfisfis çünkü bende hepsi oluyordumafoldumben ama şimdi o kendini düzeltti bu sefer ben başladımmafoldumben

cinsellik evliliğin bel kemiğidir,ama siz problemler yaşamışsınız belli,erken hamile kalmışsınız vs.

altında yatan psikolojik nedenleri araştırıp su yüzüne çıkarmanız gerekir

bu şekilde düzelebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…