Slm arkadaşlar.
Benim ciddi bir sorunum var ve ne yapacağımı bilmiyorum
Yaşadığım bazı sıkıntılardan dolayı kendimi mutsuz ve çaresiz hissediyorum bir erkek arkadaşım var onunla cinsel anlamda bir ilişki yaşamıyoruz ama benim yaşadığım sorunlardan dolayı ona karşı yakınlaşmalarımızda hiçbirşey hissedemiyorum
kendimi çok zorluyorum bu konuda,onu seviyorum ve beni çok mutlu ediyor çok ilgili çok anlayışlı birisi fakat ona bazı konularda yetemediğimi düşünüorum.Bu sorunun benden kaynaklandığını düşünüyorum ve bunu onada açıkladım bana üzülmemem gerektiğini bu zamanla aşılabilecek bir durum olduğunu kadın doğum uzmanına görünmem gerektiğini söyledi.Daha önce görünmüştüm adet sancılarım çoktu çok ağrı çekiyordum ve kist olduğu ortaya çıktı tedavi gördüm prolaktinimin çok yüksek olduğunu öğrendim ancak daha sonra hormon testi yaptırmadım
simdi erkek arkadaşım bana yaklaştıkça ben kaçıyorum dokunacak diye aklım çıkıyor daha önce yaşadığım bir ilişkide çok hasar gördüm ve yaralandım bununda öyle olacağını ve bir zaman sonra aynı acıları yaşayacağımı düşünüyorum ve bu korku benim elimi kolumu bağlıyor.. Ten uyuşmazlığı dediler ama buda yok çünkü onu gerçekten çok seviyor ve arzuluyorm sadece korkularımdan dolayı ona yaklaşamıyorm o yaklaşıncada ağlamaya başlıyorum bana yardım edin çıkar yol bulamıyorum senağlama