9 yıldır gitmedigin hata başka bişey demiyorum
bende yerimi alayım biraz sonra bu konu güzel yerlere gelir
Bazen aysenimi olmak istersin ):Aysenimi gelmeden yerimi alayım
Bişey demiyorum canım ama 9 yıldır sorunu çözmeye çalışmadığın icin aslında hata yapmışsın bende 35 yaşındayım 13 yıllık evliyim 2 ttane kızım var 12 ve 2 yaşında 9 yıldır kendin söylüyorsun hiç orgazm olmadım diye çok şeyler kaçırmışsın yasayamamissin ne diyeyimYani şöyle diyeyim. Çocuk olana kadar yine çok kötü değildi. Ama şu an çok kötü. Yani 2.5 senedir
Peki eşiniz ne diyor?Selam hanımlar.
9 yıllık evliyim. Evliliğin başlarından beri pek cinselliğe düşkünlüğüm yok. Mesela adet öncesi istek gelir ya, ondan sonra tekrar döngüye kadar istek neredeyse hiç yok... Bunun için doktora gitmedim. Eşim de tersine istekli ve ben doğal olarak isteğini karşılayamıyorum her seferinde...
Doktora gitmeliyim ne yapmalıyım? Yaşım 36
(Bu arada hiç vajinal orgazm olmadım)
Aynen kendisine çok büyük haksızlık yapmışBişey demiyorum canım ama 9 yıldır sorunu çözmeye çalışmadığın icin aslında hata yapmışsın bende 35 yaşındayım 13 yıllık evliyim 2 ttane kızım var 12 ve 2 yaşında 9 yıldır kendin söylüyorsun hiç orgazm olmadım diye çok şeyler kaçırmışsın yasayamamissin ne diyeyim
Burada önemli olan "eşinin bu duruma ne kadar tahammül ve sabır " göstereceği.
Aslında 9 yıl baya uzun bir süreç.
Şaşırmadım desem yalan olur.
9 Sene nasıl dayandı adam ?Selam hanımlar.
9 yıllık evliyim. Evliliğin başlarından beri pek cinselliğe düşkünlüğüm yok. Mesela adet öncesi istek gelir ya, ondan sonra tekrar döngüye kadar istek neredeyse hiç yok... Bunun için doktora gitmedim. Eşim de tersine istekli ve ben doğal olarak isteğini karşılayamıyorum her seferinde...
Doktora gitmeliyim ne yapmalıyım? Yaşım 36
(Bu arada hiç vajinal orgazm olmadım)