Cinsel isteksizlik

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.022
10.761
Selam hanımlar.

9 yıllık evliyim. Evliliğin başlarından beri pek cinselliğe düşkünlüğüm yok. Mesela adet öncesi istek gelir ya, ondan sonra tekrar döngüye kadar istek neredeyse hiç yok... Bunun için doktora gitmedim. Eşim de tersine istekli ve ben doğal olarak isteğini karşılayamıyorum her seferinde...

Doktora gitmeliyim ne yapmalıyım? Yaşım 36

(Bu arada hiç vajinal orgazm olmadım)

Yani şöyle diyeyim. Çocuk olana kadar yine çok kötü değildi. Ama şu an çok kötü. Yani 2.5 senedir
Bişey demiyorum canım ama 9 yıldır sorunu çözmeye çalışmadığın icin aslında hata yapmışsın bende 35 yaşındayım 13 yıllık evliyim 2 ttane kızım var 12 ve 2 yaşında 9 yıldır kendin söylüyorsun hiç orgazm olmadım diye çok şeyler kaçırmışsın yasayamamissin ne diyeyim

Selam hanımlar.

9 yıllık evliyim. Evliliğin başlarından beri pek cinselliğe düşkünlüğüm yok. Mesela adet öncesi istek gelir ya, ondan sonra tekrar döngüye kadar istek neredeyse hiç yok... Bunun için doktora gitmedim. Eşim de tersine istekli ve ben doğal olarak isteğini karşılayamıyorum her seferinde...

Peki eşiniz ne diyor?

Bişey demiyorum canım ama 9 yıldır sorunu çözmeye çalışmadığın icin aslında hata yapmışsın bende 35 yaşındayım 13 yıllık evliyim 2 ttane kızım var 12 ve 2 yaşında 9 yıldır kendin söylüyorsun hiç orgazm olmadım diye çok şeyler kaçırmışsın yasayamamissin ne diyeyim
Aynen kendisine çok büyük haksızlık yapmış

Eşiniz iyi sabırlı adammış. Biz mesela hastalikti,kavgaydı, küslüktü,bebeğin fırsat vermemesiydi derken 4 hafta olmuş birlikte olmamışız ve kadın halimle bu beni gerim gerim geriyor.
Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz? Bence geç bile kalmışsınız ama zararın neresinden dönülse kardır bir doktora gidin ilk fırsatta. Eşinizi geçtim kendinizi bu zevkten mahrum bırakmayın daha fazla.

Bence insan sevistikce sevisesi geliyor, ara verince ise soğuyor. Orgazm olamamanizin isteksizlige etkisi vardir diye düşünüyorum. Kas egzersizlerini yaparak orgazm olmaya baslamistim ben. Tabi eşle beraberde calisma yapmak gerekiyor. Sizede tavsiye ederim bunu.

Selam hanımlar.

9 Sene nasıl dayandı adam ?

X