CİNSEL İSTEKSİZLİK

girl67

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2020
3
2
31
Merhaba arkadaşlar,

ben yeni evliyim Korktuğum için eşimle bi kaç ay sonra ilişkiye girebildik. Şuan da hala düzenli bi ilişkimşz var diyemem. Çünkü hala çok canım yanıyor. Bu durumda cinsel isteksizlik oluşturdu bende. Artık eşimle bu yüzden sürekli kavgalar ediyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum herkes bunun çok zevkli Ve ihtiyaç olarak bahsettiği halde ben neden hissedemiyorum. Lütfen bana akıl verin ne yapmalıyım.

Başta zaten zevk alamıyorsun ki. Bende öyle düşünüyordum eşim çok anlayışlı belki kavga etse benle daha korkardim.

Çok normal ama keşke eşin anlayışlı olsa daha güzel olurdu senin için . Benim 2 yılı geçti ve halen canım acıyor korkuyorum ve isteksizlik oluyur eşimde onu biliyor ve ona göre davranıyor yaklaşıyor bana sonrası rahat oluyor canım daha az acıyor

Senin yapacağın birşey yok ki burda eşinde birşeyler yapmalı öncelikle bunun için kavga etmeyi bıraksın alın karşınıza sakin sakin anlatın herşeyi birlikte uğraşmak lazm öyle tek başıma ne yapmalıyım demek olmaz

Böyle şeyleri bir cinsel terapistle daha kolay aşarsınız. Çok değil birkaç seans yeterli olur bence sizin durumunuzda. Eşinizle birlikte yapmanız lazım terapiyi ve ödevleri. Şu aralar zaten online şekilde yaparlar kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Kendinize yüklenmeyin, forum sitelerinde yazan kadınlara pek aldırmayın. Gayet doğal bir şey yaşadığınız ve çözümü de mümkün olduğu için endişelenmeyin.

Birbirinize alışmanız için zaman lazım yatakta birbirinizin neleden hoşlandığını keşfetmeli ve birbirinizden talep etmelisiniz vücudunuzu ne kadar iyi tanırsanız o kadar haz alırsınız.

İlk başlarda olur öyle. Yaşadıklarınız normal. Biraz kendinizi, vücudunuzu, haz noktalarınızı tanımaya çalışın.
İlişkiden sürekli kaçarsanız hiç bir zaman rayına oturmaz. Düzene girdikçe zevk alacaksınız.
Hazır olmadan ilişkiye girmeyin, canınız o yüzden acıyor. Eşinizle açıkça konuşun iyice hazırlasın sizi.

Erkekler kadınlar gerdek gecesinde inlemeye başlayacak zannediyor. Eşini karşına al konuş. Kadın bedeninin erkek gibi rüyasında bile zevk almadığını, zevk almayı evlendikten sonra yavaş yavaş öğrendiği bunun için de onun yardımına ve sabrına ihtiyacın olduğunu söyle. Bu konuda zaten araştırma yaptığını ve onun da araştırma yapmasını söyle. Bunun kavga çıkararak değil beraber hareket ederek çözüleceğini anlat. Sen de mümkün olduğu kadar olumlu bakmaya çalış, acı bu kadar sürüyorsa ya sen kendini hala sıkıyorsun ya da içeride deformasyon var demektir

Kızlar cinsel isteksizlik için havuç suyu kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 gündür içiyorum ve işin kötüsü evli de değilim ben havuç elma ve armut bunları katı meyve sıkacağında karıştırıp içtim. Vitamin olsun diye yapıyordum ama havuç suyunun bu anlamdaki etkisini de duymuştum, hurafe değil gerçekmis meğer ihtiyacı olanlarin işine yarar umarım

Canının yanması normal zamanla gececek fakat kavgalar cogalırsa daha da cok isteksizlesirsin.

Tesadüfen bak ne kesfetmissin

4 yıllık evliyim bir oğlum var ikinci bebeğime hamileyim ve eşim isteksizligimden dert yanıyor önceden iyiydi güzeldi ama bazı sorunlar yaşadık ayrılma derecesine geldik ama bırakmadı o yaşananlar yüzünden mi bilmiyorum yapamıyorum ama eşimi hala çok seviyorum ne yapmalıyım en ufak kavgada dahi geçmişi açıyorum ağzıma geleni diyorum onun isteklerini karşılamak istiyorum ama ona yaklaşırken bile bir bahane bir tatminsizlik yapacak ve kavga edecek diye korkuyorum her ilişkimizde başta bir kavga çıkar yaklaşma sen ancak öp sarıl der başka birşey yapamıyorum utaniyorum eşimden çocukları nasıl yapiyon dersen hep karanlıkta ışık kapalı o istiyor kavga etmesin diye şuan şehir dışında yazmamı telefonda o konuyu konuşmamı istiyor utaniyorum desemde ille yapacaksın karimsin utanma benden biz evliyiz diyor haklı da ama yapamıyorum öneriniz nedir yaşım daha 20 çok utanıyorum kendimi pis ahlaksız biri gibi hissediyorum

Kizlar bana acil akıl verin 4 yıl oldu evleneli 3 yaşında bir oğlum var hamileyim ikinciye ve eşimin cinsellikteki istekleri vs hiçbirini yapamıyorum utaniyorum eşimden yaklaşmak benim için öpmek sarılmak biraz geri kafaliyim galiba onunla birlikte olurken bile başta bir kavga çıkar hergun hergun ister ilk evlendigimizde 1.5 yıl iyiydi ama ayrılma derecesine geldik o sırada eşim gorevdeydi yanına gittim adam bana yaklaştı ilişkiye giricez ben ağlamaya başladım oda ustelemedi tamam ağlama dedi bıraktı beni ama ondan sonra hiç eskisi gibi olmadı ne onun istediği gibi bir ilişki ne de benim istediğim o sıcaklık huzur sevgi şefkat kaldı kendimi seks objesi gibi hissediyorum bazen ama herşeyi de eksik etmemek için çabalıyor birşey göreyim alalım der bende ona aynı en çokta su yüzden belkide ilişkiye giremiyorum hamile kalmadan önce aldatildigimi öğrendim ilk değildi sonda olmayacak ama çocuklarım için mecburum o gece kavga ettik yatağı ayirmama müsade etmez döver gene sokar o yatağa kavga büyümesin diye mecbur yattım istemeye istemeye yaptı gene hamile kaldım bebeğimi seviyor muyum bilmiyorum bazen seviyor bazende sen bu olaydan sonra oldun çok gerek gibi diyorum biliyorum onun suçu günahı yok şuan tek sorun aldatilmamdaki tatmin edemiyormusum nasıl tatmin ederim nasıl ben bu adama isteyerek yaklasabilirim hepsi psikolojikmen ve bozanda o ve ailesi onların yüzünden bu hale geldik geri nasıl ben bu adamda huzuru sadakati ve güveni bulurum inanın bilmiyorum ama tek bildiğim çocuklarım büyüyüp ben ayaklarım üzerinde durana kadar bu hayatı yaşamak zorundayim o yüzden fikirleriniz önemli benim için

Döver gene sokar ne demek ya? Seven insan aldatmaz hanımefendi, seven insan zorla dövüp o yatağa sokmaz,kendinizi kandırıyorsunuz. Hele döver falan diyorsunuz da bu kafadan çıkın, nasıl ezdiriyorsunuz kendinizi ya? Her insan aynı değildir herkes bir anda ilişkiye hazır olacak ya da girecek diye bi olay yok. Karşınızdaki adam sizi seviyorsa zaten bundan dolayı soğumaz yardım etmek ister, gidip aldatmaz. Çocuklarınız için katlanacaksınız da ne olacak? Aldatılmayı ne kadar basit bir olay gibi yazmışsınız son olmayacak demek ne nasıl bir kabulleme durumu bu? Artık yataktaki sorunlarınızı geçtim bu çocukların psikolojisini batırısınız. Kusura bakmayın böyle bir adamda sadakat falan bulamazsınız yazık edersiniz kendinize. Üstüne aldatılmayı normal olarak kabul edip baş eğerseniz daha da kötüleşecek. Kendinize değer verin lütfen

Sen baya tecavuze ugramissin bi terapi mi alsan ki acaba el kadar cocugu sucluyacagina o adamdan mi kurtulsan ki. Yeni konu açsana baskasinin konunun icine yazmissin kimse cevap vermez sana bu sekilde.

Yeni konu aç. Açmayacaksan da şuraya kısaxa yazayım. Terapi almalısın, burası seni tedavi edemez, sıkıntın çok büyük, aldatmış ve aldatmaya devam edecek bir adamla yatakta mutlu olma ve mutlu etme ihitmalin yok gibi

Al işte karısını asla haketmeyen bir öküzcan daha
Bak canım yaşın çok genç...ve anne olmuşsun artık..o masumun hiçbir suçu yok bu bir...
hayatı da tecrübe ederek öğreneceksin
Madem boşanamıyorsun buradan elimizden geldiğince ufak taktikler vermeye çalışalım ablaların olarak
İlk olarak şu dövme işini çözmek gerek...seninle güzel bir hayat istiyorsa el kaldırmaması gerektiğini anlamalı...el kaldırdığında mutlaka tavrını göster ama bundan önce kendini biraz geliştir tabi...bir erkek nasıl idare edilir bu bir öğren
Cilveyle nazla tamm canım peki aşkım sen nasıl istersen bebeğim falan de üstün çıkamayacağım konularda tartışmaya girme boşuna
Cinsel yönden biraz yenile kendini o senin eşin ve utanma diye bişey söz konusu olmasın hayatında...üzgünüm ama cinsel yönden tatmin edemezsen bu tip adamları maalesef aldatırlar üstüne bide seni o kadınlarla kıyaslayıp canını sıkarlar...
Değişik çamaşırlar al kendine kokulu losyonlar falan...öpüşme sarılma yeterli olmuyor canım evlilikte....biraz oynak ol ...evlilikte ağır hanım hanımcık kadınlar maalesef biraz meşrep olmak lazım...çeşitli masajlar,okşamalar,erotik danslar şart...mallesef böyle olunmayan evlilikler de aldatılma kaçınılmaz son...adamı sürekli tahrik et ...seni istesin ...ama her istediğinde verme ki özlesin...cinselliği görev olarak görme kesinlikle...
Zevk almak seninde hakkın bu arada...bırak kendini teslim et seni tatmine uğraşsın izin ver bazı şeylere...utanma kesinlikle...

Bunlar küçük tüyolar.. Tabiki hayat evlilik bunlardan ibaret değil..ama bir evliliğin gidişatını değiştirebilecek konular ...belliki başka sorularda var...bunlar içinde uzman yardımı öneririm..sorunları aşmanız için bu şart...
Sormak istediğiniz birşey olursa yazabilirsiniz seve seve cevaplarım

İlk bi kaç ay böyle olması çok normal eşinizde bu konuda daha anlayışlı olmalı canın acıması kuruluktan olabilir cinsel bölgen tam hazır olmadan ilişkiye girersen acır kayganlaştırıcı prezervatifler var onları kullanabilirsin canının yanmaması için okeyin nirvana diye bi prezervatifi var kayganlaştırıcı etkisi var onda kabartması da var dediğim çeşidin o da zevk almana yardımcı olur bunları deneyebilirsin inşallah zamanla daha da yoluna girer cinsel hayatınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…