Tesadüfen bak ne kesfetmissinKızlar cinsel isteksizlik için havuç suyu kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 gündür içiyorum ve işin kötüsü evli de değilimben havuç elma ve armut bunları katı meyve sıkacağında karıştırıp içtim. Vitamin olsun diye yapıyordum ama havuç suyunun bu anlamdaki etkisini de duymuştum, hurafe değil gerçekmis meğer ihtiyacı olanlarin işine yarar umarım
4 yıllık evliyim bir oğlum var ikinci bebeğime hamileyim ve eşim isteksizligimden dert yanıyor önceden iyiydi güzeldi ama bazı sorunlar yaşadık ayrılma derecesine geldik ama bırakmadı o yaşananlar yüzünden mi bilmiyorum yapamıyorum ama eşimi hala çok seviyorum ne yapmalıyım en ufak kavgada dahi geçmişi açıyorum ağzıma geleni diyorum onun isteklerini karşılamak istiyorum ama ona yaklaşırken bile bir bahane bir tatminsizlik yapacak ve kavga edecek diye korkuyorum her ilişkimizde başta bir kavga çıkar yaklaşma sen ancak öp sarıl der başka birşey yapamıyorum utaniyorum eşimden çocukları nasıl yapiyon dersen hep karanlıkta ışık kapalı o istiyor kavga etmesin diye şuan şehir dışında yazmamı telefonda o konuyu konuşmamı istiyor utaniyorum desemde ille yapacaksın karimsin utanma benden biz evliyiz diyor haklı da ama yapamıyorum öneriniz nedir yaşım daha 20 çok utanıyorum kendimi pis ahlaksız biri gibi hissediyorumBöyle şeyleri bir cinsel terapistle daha kolay aşarsınız. Çok değil birkaç seans yeterli olur bence sizin durumunuzda. Eşinizle birlikte yapmanız lazım terapiyi ve ödevleri. Şu aralar zaten online şekilde yaparlar kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Kendinize yüklenmeyin, forum sitelerinde yazan kadınlara pek aldırmayın. Gayet doğal bir şey yaşadığınız ve çözümü de mümkün olduğu için endişelenmeyin.
Kizlar bana acil akıl verin 4 yıl oldu evleneli 3 yaşında bir oğlum var hamileyim ikinciye ve eşimin cinsellikteki istekleri vs hiçbirini yapamıyorum utaniyorum eşimden yaklaşmak benim için öpmek sarılmak biraz geri kafaliyim galiba onunla birlikte olurken bile başta bir kavga çıkar hergun hergun ister ilk evlendigimizde 1.5 yıl iyiydi ama ayrılma derecesine geldik o sırada eşim gorevdeydi yanına gittim adam bana yaklaştı ilişkiye giricez ben ağlamaya başladım oda ustelemedi tamam ağlama dedi bıraktı beni ama ondan sonra hiç eskisi gibi olmadı ne onun istediği gibi bir ilişki ne de benim istediğim o sıcaklık huzur sevgi şefkat kaldı kendimi seks objesi gibi hissediyorum bazen ama herşeyi de eksik etmemek için çabalıyor birşey göreyim alalım der bende ona aynı en çokta su yüzden belkide ilişkiye giremiyorum hamile kalmadan önce aldatildigimi öğrendim ilk değildi sonda olmayacak ama çocuklarım için mecburum o gece kavga ettik yatağı ayirmama müsade etmez döver gene sokar o yatağa kavga büyümesin diye mecbur yattım istemeye istemeye yaptı gene hamile kaldım bebeğimi seviyor muyum bilmiyorum bazen seviyor bazende sen bu olaydan sonra oldun çok gerek gibi diyorum biliyorum onun suçu günahı yok şuan tek sorun aldatilmamdaki tatmin edemiyormusum nasıl tatmin ederim nasıl ben bu adama isteyerek yaklasabilirim hepsi psikolojikmen ve bozanda o ve ailesi onların yüzünden bu hale geldik geri nasıl ben bu adamda huzuru sadakati ve güveni bulurum inanın bilmiyorum ama tek bildiğim çocuklarım büyüyüp ben ayaklarım üzerinde durana kadar bu hayatı yaşamak zorundayim o yüzden fikirleriniz önemli benim için
Sen baya tecavuze ugramissin bi terapi mi alsan ki acaba el kadar cocugu sucluyacagina o adamdan mi kurtulsan ki. Yeni konu açsana baskasinin konunun icine yazmissin kimse cevap vermez sana bu sekilde.Kizlar bana acil akıl verin 4 yıl oldu evleneli 3 yaşında bir oğlum var hamileyim ikinciye ve eşimin cinsellikteki istekleri vs hiçbirini yapamıyorum utaniyorum eşimden yaklaşmak benim için öpmek sarılmak biraz geri kafaliyim galiba onunla birlikte olurken bile başta bir kavga çıkar hergun hergun ister ilk evlendigimizde 1.5 yıl iyiydi ama ayrılma derecesine geldik o sırada eşim gorevdeydi yanına gittim adam bana yaklaştı ilişkiye giricez ben ağlamaya başladım oda ustelemedi tamam ağlama dedi bıraktı beni ama ondan sonra hiç eskisi gibi olmadı ne onun istediği gibi bir ilişki ne de benim istediğim o sıcaklık huzur sevgi şefkat kaldı kendimi seks objesi gibi hissediyorum bazen ama herşeyi de eksik etmemek için çabalıyor birşey göreyim alalım der bende ona aynı en çokta su yüzden belkide ilişkiye giremiyorum hamile kalmadan önce aldatildigimi öğrendim ilk değildi sonda olmayacak ama çocuklarım için mecburum o gece kavga ettik yatağı ayirmama müsade etmez döver gene sokar o yatağa kavga büyümesin diye mecbur yattım istemeye istemeye yaptı gene hamile kaldım bebeğimi seviyor muyum bilmiyorum bazen seviyor bazende sen bu olaydan sonra oldun çok gerek gibi diyorum biliyorum onun suçu günahı yok şuan tek sorun aldatilmamdaki tatmin edemiyormusum nasıl tatmin ederim nasıl ben bu adama isteyerek yaklasabilirim hepsi psikolojikmen ve bozanda o ve ailesi onların yüzünden bu hale geldik geri nasıl ben bu adamda huzuru sadakati ve güveni bulurum inanın bilmiyorum ama tek bildiğim çocuklarım büyüyüp ben ayaklarım üzerinde durana kadar bu hayatı yaşamak zorundayim o yüzden fikirleriniz önemli benim için
4 yıllık evliyim bir oğlum var ikinci bebeğime hamileyim ve eşim isteksizligimden dert yanıyor önceden iyiydi güzeldi ama bazı sorunlar yaşadık ayrılma derecesine geldik ama bırakmadı o yaşananlar yüzünden mi bilmiyorum yapamıyorum ama eşimi hala çok seviyorum ne yapmalıyım en ufak kavgada dahi geçmişi açıyorum ağzıma geleni diyorum onun isteklerini karşılamak istiyorum ama ona yaklaşırken bile bir bahane bir tatminsizlik yapacak ve kavga edecek diye korkuyorum her ilişkimizde başta bir kavga çıkar yaklaşma sen ancak öp sarıl der başka birşey yapamıyorum utaniyorum eşimden çocukları nasıl yapiyon dersen hep karanlıkta ışık kapalı o istiyor kavga etmesin diye şuan şehir dışında yazmamı telefonda o konuyu konuşmamı istiyor utaniyorum desemde ille yapacaksın karimsin utanma benden biz evliyiz diyor haklı da ama yapamıyorum öneriniz nedir yaşım daha 20 çok utanıyorum kendimi pis ahlaksız biri gibi hissediyorum
Yeni konu aç. Açmayacaksan da şuraya kısaxa yazayım. Terapi almalısın, burası seni tedavi edemez, sıkıntın çok büyük, aldatmış ve aldatmaya devam edecek bir adamla yatakta mutlu olma ve mutlu etme ihitmalin yok gibiKizlar bana acil akıl verin 4 yıl oldu evleneli 3 yaşında bir oğlum var hamileyim ikinciye ve eşimin cinsellikteki istekleri vs hiçbirini yapamıyorum utaniyorum eşimden yaklaşmak benim için öpmek sarılmak biraz geri kafaliyim galiba onunla birlikte olurken bile başta bir kavga çıkar hergun hergun ister ilk evlendigimizde 1.5 yıl iyiydi ama ayrılma derecesine geldik o sırada eşim gorevdeydi yanına gittim adam bana yaklaştı ilişkiye giricez ben ağlamaya başladım oda ustelemedi tamam ağlama dedi bıraktı beni ama ondan sonra hiç eskisi gibi olmadı ne onun istediği gibi bir ilişki ne de benim istediğim o sıcaklık huzur sevgi şefkat kaldı kendimi seks objesi gibi hissediyorum bazen ama herşeyi de eksik etmemek için çabalıyor birşey göreyim alalım der bende ona aynı en çokta su yüzden belkide ilişkiye giremiyorum hamile kalmadan önce aldatildigimi öğrendim ilk değildi sonda olmayacak ama çocuklarım için mecburum o gece kavga ettik yatağı ayirmama müsade etmez döver gene sokar o yatağa kavga büyümesin diye mecbur yattım istemeye istemeye yaptı gene hamile kaldım bebeğimi seviyor muyum bilmiyorum bazen seviyor bazende sen bu olaydan sonra oldun çok gerek gibi diyorum biliyorum onun suçu günahı yok şuan tek sorun aldatilmamdaki tatmin edemiyormusum nasıl tatmin ederim nasıl ben bu adama isteyerek yaklasabilirim hepsi psikolojikmen ve bozanda o ve ailesi onların yüzünden bu hale geldik geri nasıl ben bu adamda huzuru sadakati ve güveni bulurum inanın bilmiyorum ama tek bildiğim çocuklarım büyüyüp ben ayaklarım üzerinde durana kadar bu hayatı yaşamak zorundayim o yüzden fikirleriniz önemli benim için
İlk bi kaç ay böyle olması çok normal eşinizde bu konuda daha anlayışlı olmalı canın acıması kuruluktan olabilir cinsel bölgen tam hazır olmadan ilişkiye girersen acır kayganlaştırıcı prezervatifler var onları kullanabilirsin canının yanmaması için okeyin nirvana diye bi prezervatifi var kayganlaştırıcı etkisi var onda kabartması da var dediğim çeşidin o da zevk almana yardımcı olur bunları deneyebilirsin inşallah zamanla daha da yoluna girer cinsel hayatınızMerhaba arkadaşlar,
ben yeni evliyim Korktuğum için eşimle bi kaç ay sonra ilişkiye girebildik. Şuan da hala düzenli bi ilişkimşz var diyemem. Çünkü hala çok canım yanıyor. Bu durumda cinsel isteksizlik oluşturdu bende. Artık eşimle bu yüzden sürekli kavgalar ediyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum herkes bunun çok zevkli Ve ihtiyaç olarak bahsettiği halde ben neden hissedemiyorum. Lütfen bana akıl verin ne yapmalıyım.