Aslinda islak oluyor biraz ama heyecan aşırı istek olmuyor sorunum oBelkide yeterli ıslaklıga ulaşmadıgı için girip çıkarken rahatsız oluyorsunuz .
Eşinze bu konudan bahsedın . Biraz uzun sure öpüşmek ıstıyorum deyın . vajınanızı okşatın öpüşürken bunların etkısı buyuk oluyor. Ne kadar ıslaklık olursa o kadaar rahat olursunuz .
Evlenmeden once yuzeysel surtunme yolu ile zevk aliyorduk (dahacok o aliyordu)bir sene evlendik vajinusmus iletine yakalandim onu atlattım simdide isteksizlik .evet ben esimden hemen soyunmasini istemiyorum ama onun oyle hosuna gidiyor. Hemen soyunmasada yine gaza gelemiyorum e dedigin gibi az kasilmada var esimin fantazi dunyasi çok geniş icinde olmak istemiyorum sirf bu zevk alamama yuzundenÖn sevişmenin yetersizliğinden kaynaklanabilir...
Vücudunuz herhangi bir yerini beğenmemenizden de kaynaklanabilir.
(komple soyununca) Bu yüzden ilişki başlar başlamaz kendinizi kasıyor olabilirsiniz...
Evlilik öncesi cinsel hayat yokmuş sanırım, vajinusmusu yeni aşmışsınız...
Düzeleceğini düşünüyorum...
bildiğiniz üzere kadın ve erkek vücudu farklı. yaşadığınız sorunun sebebi çok büyük ihtimalle bu, siz henüz hazır olmadan penetrasyona geçiyorsunuz.Esim romantik biri degildir dakkalarca öpüp koklayim diyen biri değil ya da bana kur yapan biri değil yatak odasina girdigimizde iki opuyor sonra ....
Bu konuyu açarsam aramizdaki yaş farkini hatirlayip o da üzülecek belki de ufak bir pişmanlık duymasindan korkuyorum. Bi kere konuyu acar gibi oldum . Acaba yastan dolayi olabilir mi dedi. (esim biraz açık konuşur içinden ne gelirse soyler)Kahroldum inanın cikmazdayim vajinusmus bunun yaninda sanirim hafif kalirbildiğiniz üzere kadın ve erkek vücudu farklı. yaşadığınız sorunun sebebi çok büyük ihtimalle bu, siz henüz hazır olmadan penetrasyona geçiyorsunuz.
eşinizle oturup konuşmaktan başka yapacağınız bir şey yok. öyle 2 öpüp koklayayım dedikten sonra birleşmeye devam ederseniz zevk alamazsınız. dakikalarca öpüp koklaşmanız lazım üzgünüm :)
oturun konuşun. 'aman ben sevmiyorum bunları' derse de sert çıkın. cinsel ilişki sadece tek taraf için var olan bir şey değil. ikiniz de birbirinizin zevk alması için uğraşmak zorundasınız.
bir dahakinde ön sevişmeyi 20 dakika kadar yapın. acı çekmeyeceğinizi düşünüyorum.
çünkü kadının gerçekten birleşmeyi arzuladığı bir nokta oluyoro noktaya geldiğinizde acı hissetmeniz imkansız.
benim yazdığım şeylerin yaş farkıyla hiç alakası yok kiC
Bu konuyu açarsam aramizdaki yaş farkini hatirlayip o da üzülecek belki de ufak bir pişmanlık duymasindan korkuyorum. Bi kere konuyu acar gibi oldum . Acaba yastan dolayi olabilir mi dedi. (esim biraz açık konuşur içinden ne gelirse soyler)Kahroldum inanın cikmazdayim vajinusmus bunun yaninda sanirim hafif kalir
Durex in jelleri var çok güzel deneyin bence .Evlenmeden once yuzeysel surtunme yolu ile zevk aliyorduk (dahacok o aliyordu)bir sene evlendik vajinusmus iletine yakalandim onu atlattım simdide isteksizlik .evet ben esimden hemen soyunmasini istemiyorum ama onun oyle hosuna gidiyor. Hemen soyunmasada yine gaza gelemiyorum e dedigin gibi az kasilmada var esimin fantazi dunyasi çok geniş icinde olmak istemiyorum sirf bu zevk alamama yuzunden
Yani şu beyin oyle güçlü ve inatci karışık bir mekanizma ki bi anda kendini kitliyor zevk alma olayim bi anda bitiyor. Sanirim bi psikologa gitmem sart
Bence kendinize güven sorunu olabilir,begenmeme yada beğenilmeme korkusu da olabilir. Karanlikta deneyin, romantik film izleyin beraber nasıl olsa berabersiniz zaman vardir.Aslinda islak oluyor biraz ama heyecan aşırı istek olmuyor sorunum o