Cinsel isteksizlik

The_trump

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
15
8
45
Lütfen yardım edin kizlar 38 yasindayim evleneli bir ay oldu
Vajinusmusu yeneli de bir ay oldu fakat İlişkiye girerken hala zorlaniyorum almada oyle kolay hemen löp diye girmiyor bazi pozisyonlarda zorlaniyorum 1ay oldu neredeyse hala küçükte olsa bi kasılma var girince çıkmasın istemiyorum çünkü çıkınca geri sokması beni azıcık zorluyor Zorlandığı için işin zevk tarafını atlıyorum yani zevk alamıyorum. Cinsellikten kaçıyorum esime hissettirmeden eşimi çok seviyorum onun dokunmasi opmesi hoşuma gidiyor keşke hep opse koklasa hiç cinsel ilişkiye girmesek fakat o olay olsun istemiyorum bu yuzden çok aktif değilim hep o başlatıyor ben zevk alamiyorum hayallerimde ya da bir film izlerken tahrik olup mastürbasyon yapabiliyorum zevk aliyorum fakat çok sevdiğim eşimden zevk alamiyorum bu durum ne kadar boyle gider bilmiyorum ama yani vajinusmusu yendim diye sevinirken birde bu illet çıktı başıma Allahım sen yardım et yoksa menopoza mi giriyorum

Esim 32yasinda cinsel yonden cok aktif hiç bir sorunu yok her yonden zevk aliyor acaba yasimdan dolayimi diyorum fakat gunde 2kere masturbasyon yapan biriydim sabah ve aksam fakat eşimle iliskiye baslayinca bir şey çok bi zevk almiyorum. Hele komple soyununca hiç almiyorum bir an once olsun bitsin diyorum bazen orgazm oluyorum ama bazen penisi vajinama girmeden sürtünme yolu ile o da çok uğraşıyorum öyle yani normalde bir masum hayal bile yetiyordu ama suan o hayallerimi gerçeğini yaşıyorum ama zevk alamiyorum . Esim romantik biri degildir dakkalarca öpüp koklayim diyen biri değil ya da bana kur yapan biri değil yatak odasina girdigimizde iki opuyor sonra ....
Bazi uzmanlar suçu hep onda aramayin kensimizde arayin diyorlarda ben bilmiyorum ne yapacagimi .konu biraz daginik oldu kusuruma bakmayin

Belkide yeterli ıslaklıga ulaşmadıgı için girip çıkarken rahatsız oluyorsunuz .

Eşinze bu konudan bahsedın . Biraz uzun sure öpüşmek ıstıyorum deyın . vajınanızı okşatın öpüşürken bunların etkısı buyuk oluyor. Ne kadar ıslaklık olursa o kadaar rahat olursunuz .

Ön sevişmenin yetersizliğinden kaynaklanabilir...

Vücudunuz herhangi bir yerini beğenmemenizden de kaynaklanabilir.
(komple soyununca) Bu yüzden ilişki başlar başlamaz kendinizi kasıyor olabilirsiniz...

Evlilik öncesi cinsel hayat yokmuş sanırım, vajinusmusu yeni aşmışsınız...

Düzeleceğini düşünüyorum...

Belkide yeterli ıslaklıga ulaşmadıgı için girip çıkarken rahatsız oluyorsunuz .

Eşinze bu konudan bahsedın . Biraz uzun sure öpüşmek ıstıyorum deyın . vajınanızı okşatın öpüşürken bunların etkısı buyuk oluyor. Ne kadar ıslaklık olursa o kadaar rahat olursunuz .
Aslinda islak oluyor biraz ama heyecan aşırı istek olmuyor sorunum o

Ön sevişmenin yetersizliğinden kaynaklanabilir...

Vücudunuz herhangi bir yerini beğenmemenizden de kaynaklanabilir.
(komple soyununca) Bu yüzden ilişki başlar başlamaz kendinizi kasıyor olabilirsiniz...

Evlilik öncesi cinsel hayat yokmuş sanırım, vajinusmusu yeni aşmışsınız...

Düzeleceğini düşünüyorum...
Evlenmeden once yuzeysel surtunme yolu ile zevk aliyorduk (dahacok o aliyordu)bir sene evlendik vajinusmus iletine yakalandim onu atlattım simdide isteksizlik .evet ben esimden hemen soyunmasini istemiyorum ama onun oyle hosuna gidiyor. Hemen soyunmasada yine gaza gelemiyorum e dedigin gibi az kasilmada var esimin fantazi dunyasi çok geniş icinde olmak istemiyorum sirf bu zevk alamama yuzunden
Yani şu beyin oyle güçlü ve inatci karışık bir mekanizma ki bi anda kendini kitliyor zevk alma olayim bi anda bitiyor. Sanirim bi psikologa gitmem sart

Esim romantik biri degildir dakkalarca öpüp koklayim diyen biri değil ya da bana kur yapan biri değil yatak odasina girdigimizde iki opuyor sonra ....
bildiğiniz üzere kadın ve erkek vücudu farklı. yaşadığınız sorunun sebebi çok büyük ihtimalle bu, siz henüz hazır olmadan penetrasyona geçiyorsunuz.

eşinizle oturup konuşmaktan başka yapacağınız bir şey yok. öyle 2 öpüp koklayayım dedikten sonra birleşmeye devam ederseniz zevk alamazsınız. dakikalarca öpüp koklaşmanız lazım üzgünüm :)

oturun konuşun. 'aman ben sevmiyorum bunları' derse de sert çıkın. cinsel ilişki sadece tek taraf için var olan bir şey değil. ikiniz de birbirinizin zevk alması için uğraşmak zorundasınız.

bir dahakinde ön sevişmeyi 20 dakika kadar yapın. acı çekmeyeceğinizi düşünüyorum.
çünkü kadının gerçekten birleşmeyi arzuladığı bir nokta oluyor :KK66: o noktaya geldiğinizde acı hissetmeniz imkansız.

Yagsiz yapiyoruz bazi günler fakat ben bu gelgitlerden zevk alamiyorum. Esimi cok seviyorum fakat cinsel bir haz alamiyorum . Opmesi bile bana zevk vermiyor igrenmiyorum ama haz alamiyorum sevdigim için öpmesine karsilik veriyorum .her gece hangi pozisyon deneyecek ben yine haz alamayacağım diye düşünür oldum en sonunda o da bunu hissedeceginden korkuyorum Evliligin ilk gunleri böyle olmamali hiç hayal ettigim gibi değilmiş cinsellik sanki 40yıllık cocuklu evli bi kadin gibiyim . Bu durum beni çok uzuyor. Ben de eşim gibi büyük bi zevk almak odun gibi altinda durmak istemiyorum. Yeni evliler gibi olmak istiyorum istekli ve heyecanlı

C
bildiğiniz üzere kadın ve erkek vücudu farklı. yaşadığınız sorunun sebebi çok büyük ihtimalle bu, siz henüz hazır olmadan penetrasyona geçiyorsunuz.

eşinizle oturup konuşmaktan başka yapacağınız bir şey yok. öyle 2 öpüp koklayayım dedikten sonra birleşmeye devam ederseniz zevk alamazsınız. dakikalarca öpüp koklaşmanız lazım üzgünüm :)

oturun konuşun. 'aman ben sevmiyorum bunları' derse de sert çıkın. cinsel ilişki sadece tek taraf için var olan bir şey değil. ikiniz de birbirinizin zevk alması için uğraşmak zorundasınız.

bir dahakinde ön sevişmeyi 20 dakika kadar yapın. acı çekmeyeceğinizi düşünüyorum.
çünkü kadının gerçekten birleşmeyi arzuladığı bir nokta oluyor :KK66: o noktaya geldiğinizde acı hissetmeniz imkansız.
Bu konuyu açarsam aramizdaki yaş farkini hatirlayip o da üzülecek belki de ufak bir pişmanlık duymasindan korkuyorum. Bi kere konuyu acar gibi oldum . Acaba yastan dolayi olabilir mi dedi. (esim biraz açık konuşur içinden ne gelirse soyler)Kahroldum inanın cikmazdayim vajinusmus bunun yaninda sanirim hafif kalir

C

Bu konuyu açarsam aramizdaki yaş farkini hatirlayip o da üzülecek belki de ufak bir pişmanlık duymasindan korkuyorum. Bi kere konuyu acar gibi oldum . Acaba yastan dolayi olabilir mi dedi. (esim biraz açık konuşur içinden ne gelirse soyler)Kahroldum inanın cikmazdayim vajinusmus bunun yaninda sanirim hafif kalir
benim yazdığım şeylerin yaş farkıyla hiç alakası yok ki

Öncesinde çok fazla mast. yaptığınız için vajinal orgazm olamıyorsunuz. Alışmanız süre alabilir. Fakat bunu ön hazırlık evresini uzatarak daha erkene alırsınız. Yine bişey anlamadım deyip mast. a dönerseniz bu girdap olur ve içinden çıkamazsınız. Zeytinyağı öneririm kayganlaştırıcı olarak. Hatta öncesinde birbirinize genital masaj yapabilirsiniz. Oda olumlu etkiler :) geçmiş olsun

Evlenmeden once yuzeysel surtunme yolu ile zevk aliyorduk (dahacok o aliyordu)bir sene evlendik vajinusmus iletine yakalandim onu atlattım simdide isteksizlik .evet ben esimden hemen soyunmasini istemiyorum ama onun oyle hosuna gidiyor. Hemen soyunmasada yine gaza gelemiyorum e dedigin gibi az kasilmada var esimin fantazi dunyasi çok geniş icinde olmak istemiyorum sirf bu zevk alamama yuzunden
Yani şu beyin oyle güçlü ve inatci karışık bir mekanizma ki bi anda kendini kitliyor zevk alma olayim bi anda bitiyor. Sanirim bi psikologa gitmem sart
Durex in jelleri var çok güzel deneyin bence .

X