• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel isteksizlik yorgunluk

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.024
385
123
Merhaba benim olan varmı yokmu dertleşmek istedim özel bi konu olsada😞
6 yıldır evliyim...eşim iyi has seviyoruz da birbirimizi...ama y.odasi olayı ..yorgunum vs seneler isteksizlik... arada kendi davetkar .hiç basım agrimadi mesela 🙄🤭 ama hep ben hep ben olmuyor..dediğim zaman yorgunum vs uyku modu...bugün izin günü .yemekti vs uyku modunda ...ne bilim n'olacak boyle

Bende de aynı sorun var ben kabullendim artık.
Neden kabulleniyorsunuz ? Aynı şeyi siz yapsanız evi size zindan ederdi. Konuşun kemdisine çeki düzen versin. Bir de normal gelmiyor bana yaa. Sağlıklı bir erkeğin isteksiz olması. Psikolojik sorunları yoksa eğer.

6 yıldır evliyim...eşim iyi has seviyoruz da birbirimizi...ama y.odasi olayı ..yorgunum vs seneler isteksizlik... arada kendi davetkar .hiç basım agrimadi mesela 🙄🤭 ama hep ben hep ben olmuyor..dediğim zaman yorgunum vs uyku modu...bugün izin günü .yemekti vs uyku modunda ...ne bilim n'olacak boyle
Çocuk var mı? İkiniz kaç yaşındasınız? Evlilik öncesi de böyle miydi acaba?

Bende de aynı sorun var ben kabullendim artık.
Bı kaç kez tartistigimiz konu...bazen çok güzel geçiyor çoğu zamanda yorgunluk vs..sevgisizlik asla yok ama bu şekil..bugün gecti gitti ...uyuyor evet yorucu iş ama işte istek arzu ...sizde de aynı durumlar sanırım...vallahi bende aman boşver moduna geçiyorum napim artik

Neden kabulleniyorsunuz ? Aynı şeyi siz yapsanız evi size zindan ederdi. Konuşun kemdisine çeki düzen versin. Bir de normal gelmiyor bana yaa. Sağlıklı bir erkeğin isteksiz olması. Psikolojik sorunları yoksa eğer.
Ereksiyon kaybı sorunu var benim eşimde. O kayıp yaşamak yerine hiç ilişki yaşamamayı tercih ediyor. Basta ben de çok üstüne gittim doktora zorla gitti vs ama sonra baktım ki olmuyor bir yerden sonra saldım mecburen

Çocuk var mı? İkiniz kaç yaşındasınız? Evlilik öncesi de böyle miydi acaba?
Çocuğumuz olmadı basarisiz tedaviler...38 ben 43 eşim...bı dönem iyiydi ..iş yorugunlugu vs ..zaman zaman çok güzel geçiyor hoşuma gidiyor ama yorgunum vs muhabbeti oluyor öyle üzülüyorum bende...

Bı kaç kez tartistigimiz konu...bazen çok güzel geçiyor çoğu zamanda yorgunluk vs..sevgisizlik asla yok ama bu şekil..bugün gecti gitti ...uyuyor evet yorucu iş ama işte istek arzu ...sizde de aynı durumlar sanırım...vallahi bende aman boşver moduna geçiyorum napim artik
Bizde de sevgisizlik yok sevgisizlik olsa çoktan boşanmıştım ama biliyorum ki beni seviyor değer veriyor. Bir yerden sonra mecbur kaldım ben yoksa kendimi yiyip bitiriyordum. Ya ayrılacağım ya da kabulleneceğim dedim hala arada takıyorum ama eskisi gibi kavga etmiyorum bu yüzden. Sansimi deneyip sonra çekiliyorum kenara.

Şimdi soru sahibi beraber güzel vakit geçirmek sohbet muhabbet ayrı cinsellik yaşamak tamamen ayrı. Cinsellik olmadan da olmaz bu kadının da ihtiyacı ve isteği. Konuştun mu hiç eşinle ne diyor bu duruma?

6 yıldır evliyim...eşim iyi has seviyoruz da birbirimizi...ama y.odasi olayı ..yorgunum vs seneler isteksizlik... arada kendi davetkar .hiç basım agrimadi mesela 🙄🤭 ama hep ben hep ben olmuyor..dediğim zaman yorgunum vs uyku modu...bugün izin günü .yemekti vs uyku modunda .
Bizde de aynı sorun var malesef çözemedik. Doğumdan sonra iyice arttı.

Bizde de sevgisizlik yok sevgisizlik olsa çoktan boşanmıştım ama biliyorum ki beni seviyor değer veriyor. Bir yerden sonra mecbur kaldım ben yoksa kendimi yiyip bitiriyordum. Ya ayrılacağım ya da kabulleneceğim dedim hala arada takıyorum ama eskisi gibi kavga etmiyorum bu yüzden. Sansimi deneyip sonra çekiliyorum kenara.
Aynen bizde tartıştık vs kaç kez ...halbuki istek olunca herşey güzel ..ama ben davetkar olunca yorgunum yoksa istemem mi ...puf zor mesele yaşayan bilir...eşimi bende zor ikna ettim problem var açıkçası gittik vs ilaç verdi...çocuk için aşılama tüp oldum tutmadı..normal de zor ...öyle gidiyoruz bakalim

Çocuğumuz olmadı basarisiz tedaviler...38 ben 43 eşim...bı dönem iyiydi ..iş yorugunlugu vs ..zaman zaman çok güzel geçiyor hoşuma gidiyor ama yorgunum vs muhabbeti oluyor öyle üzülüyorum bende...
Sürekli yorgunum deyip cinsellik istememesi de normal değil. Kan değerleri nasıl iyi mi? Cinsel istek arttırıcı takviyeler yedirin ona :)

Arzulayan kişi yorgunluk vs dinlemiyor, eğer sağlık durumu varsa da kendisi çözmeye çalışıyor ( doktora gidiyor) çevremden gördüğüm kadarıyla.

Sürekli yorgunum deyip cinsellik istememesi de normal değil. Kan değerleri nasıl iyi mi? Cinsel istek arttırıcı takviyeler yedirin ona :)
Dr göründü ilaç vs içti yedi...Dr gitmesi içinde zor ikna ettim zaten çocuk muhabbetine...sertleşme problemi var açıkçası Dr ilac verdi sadece ama sigara göbek kilo bunlar var...

Şimdi soru sahibi beraber güzel vakit geçirmek sohbet muhabbet ayrı cinsellik yaşamak tamamen ayrı. Cinsellik olmadan da olmaz bu kadının da ihtiyacı ve isteği. Konuştun mu hiç eşinle ne diyor bu duruma?
Bı kaç kez tartistigimiz konu...bazen çok güzel geçiyor çoğu zamanda yorgunluk vs..sevgisizlik asla yok ama bu şekil..bugün gecti gitti ...uyuyor evet yorucu iş ama işte istek arzu ...sizde de aynı durumlar sanırım...vallahi bende aman boşver moduna geçiyorum napim art

Bence suyuna yada içeceğine anlamayacak kadar cinsel istek arttırıcı şeylerden koyun . O pesinizden koşsun siz kaçın

Bizde de durum aynı bence bu çağın sorunu bende kabullendim.

Back
X