Cinsel istek

Esinizle konustunuz mu? Isteklerinizi anlattiniz mi? Cinsel terapiye gitmeyi teklif edin. Hayir diyorsa boşanin.

Esinizle konustunuz mu? Isteklerinizi anlattiniz mi? Cinsel terapiye gitmeyi teklif edin. Hayir diyorsa boşanin.
Bu konuda fikrimi belirtmedim çünkü faydası olabileceğine artık inanmiyorum bunu sorun olarak bile görmez bence eşime göre haftada bı kez ilişki ve 3 dakika sürmesi sorun değildir diye düşünüyorum

Bu konuda fikrimi belirtmedim çünkü faydası olabileceğine artık inanmiyorum bunu sorun olarak bile görmez bence eşime göre haftada bı kez ilişki ve 3 dakika sürmesi sorun değildir diye düşünüyorum
Esinize göre sorun olmayan evlilikte cinsel iliski sorunu tek celse bosanma nedeni ama..
Vibratör almak yerine düzelmiyorsa onu degistirin.

Cinsellik bi evlilik için cok önemlidir esinizle terapiye gitmeyi konusun gitmiyosa ve değişmiyosa bosanma sebebi evet. Bunu eşinize söylerseniz size neler neler diyebilecegini tahmin edebiliyorum
Bu konu yüzünden küstüm ve umrunda bile değilim insan bı gönlümü almaya falan çalışır ama yok olmayınca olmuyor

Ailem bu konuda bana destek olmaz malesef onlara göre eşim ağzıma bakıyor her istediği alıyor falan
Ailem destek olmaz deyip kestirip atıyorsan sana çözüm sunamayız, öncelikle çalışıyorsan ailenin desteğine ihtiyacın yok. Bunun için boşanılır mı sorusuna kendin cevap bulamamışsın, boşanılmazsa boşanma, eşine daha sık birlikte olmak istediğini belli et, sen sokul, süre konusunda da "hayatım keyif alıyorum ama daha uzun sürse daha mutlu olacağım sanki" de, işe yaramazsa kabullen otur.

Ailene de sizin yanınızda el üstünde tutuyor ev içinde yalnızken böyle değil diyebilirsin. Bunu demek zor olmasa gerek.

Burada isteksiz ve erken boşalma sorunu olan erkeklerle ilgili onlarca konu var, bakın bakalım kaç tanesi çözülmüş, allah kokaylık versin

Siz konuşmaya bile cesaret edemiyorsunuz, adamın hiçbir şeyden haberi yok. Önce bir konuşmayı deneyin.

Bana göre değil yani dolu dolu yaşasak belki ama 5 dakika bile surmeyince zor
Erken boşalma sorunu varsa haklısınız evet. Belki erkenden boşaldığı için uzak duruyordur. O problemi olan erkekler çekiniyormuş

Erken boşalma sorunu varsa haklısınız evet. Belki erkenden boşaldığı için uzak duruyordur. O problemi olan erkekler çekiniyormuş
Haftada 1 olursa erken boşalma olur tabi ki..konu sahibi siz istediğiniz zaman hiç mi etkilenmiyor.yataktan mi kalkıp gidiyor.2-3 günde 1 olsa süre uzar bence (3 dk demissiniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…