• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istek !

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Selam şekerler..şu sıra hayatımda bi erkek yani sevgili yok ama mevzu son zamanlarda aşırı istekli olmam .. bu durum bana garip geliyo çünkü ben eskiden Hayatımda birisi varsa onu arzulardım.. hani hayatımda birisi yoksa normal şartlarda cinsellik benim aklıma bile gelmezdi.. otuzlu yaşlar kadınların cinselliğini keşfettiği yaşlar der doktorlar.. ben de şu an otuzumdayım acaba o yüzden mi cinselliğe olan ilgim arttı bilmiyorum .. yani hayatımda birisi yok ama yine de canım istiyor,, ben hiç böyle olmazdım .. sizde de böyle oluyor mu yani hayatınızda bir erkek varken onu arzulamamız çok doğal ama yokken yine de canınızın çekme durumu falan oluyor mu sizde de? Hani sırf bunun için bile sevgili yapasım var şu sıra o derece..😏🙄

Tabiki de birinin olmasına gerek yok. Mastürbasyon diye bir gerçek var ve vücut bunu yaşamak istiyor. İlla biri olacak diye bir şey söz konusu degil.. Açıkçası bana ilginç geldi konunuz yanlış anlamayın. Ben mesela böyle bir konu açmam cünkü doğal bişey bunu istemek yaşamak hani acıkıyorum yemek istiyorum gibi bişey. Siz sanırım hiç yapmadınız.

Tabiki de birinin olmasına gerek yok. Mastürbasyon diye bir gerçek var ve vücut bunu yaşamak istiyor. İlla biri olacak diye bir şey söz konusu degil.. Açıkçası bana ilginç geldi konunuz yanlış anlamayın. Ben mesela böyle bir konu açmam cünkü doğal bişey bunu istemek yaşamak hani acıkıyorum yemek istiyorum gibi bişey. Siz sanırım hiç yapmadınız.
Ben kendime şaşırıyorum Çünkü konuda da belirttiğim gibi hani bir sene öncesine kadar ben böyle olmazdım hayatımda birisi varsa onu istiyordum yoksa aklıma bile gelmiyordu hani burada cinselliği istemek anormal gibi bir şey demek istemedim ...Cinsel istek ve Mast çok doğal bi şey tabii ki... ama masttan çok sıkıldım.. mast asla gerçek bi cinsel birlikteliğin yerini tutmuyor 🙄

Bu arada en son sorduğun soruya da cevap vereyim onu görmemişim pardon şimdi gördüm 😊... Bir çok sevgilisi olmuş cinselliğini de yaşamış ve yaşanması gerektiğini düşünen bir insanım cevabım yeterli sanırım 😏😉

Bu arada en son sorduğun soruya da cevap vereyim onu görmemişim pardon şimdi gördüm ... Bir çok sevgilisi olmuş cinselliğini de yaşamış ve yaşanması gerektiğini düşünen bir insanım cevabım yeterli sanırım

ooo anladım o zaman ben konunu okuyunca hani sadece biri olması mı gerekli kendi diye bir anlam cıkarttım..

Back
X