Cinsel ilişkiye giremiyorum !

nora__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
3
0
36
İstanbul
Merhaba, benim sorunum cinsel ilişkiye girememek. Her şey çok normal gidiyor, korku da yok, ama penisin vajinaya girişi gerçekleşmiyor. Biraz zorladığım zaman da bu zorlama ağrıya sebebiyet veriyor. Jinekologa gittim, vajinamı kontrol etti ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Kayganlaştırıcının işe yarayabileceğini söyledi. Yani ilişkiden korkmuyorum, sevgilimi engellemeye çalışmıyorum, ben de istiyorum ama sanki tamamen kapalı gibi. Nedenini anlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Nora birleşme esnasında partnerini geri itiyorsan ve red ediyorsan vajinusmus olabilirsin.Destek almanı öneririm.Bir de jel kullanmayı dene bakalım değişiklik olacak mı:kkk:

konu fake olmasın daha dün üye olmuş birde ben hiç görmedim bundan dolayı konu açan toplumunda bi ahlak çercevesi var ya

Merhaba, benim sorunum cinsel ilişkiye girememek. Her şey çok normal gidiyor, korku da yok, ama penisin vajinaya girişi gerçekleşmiyor. Biraz zorladığım zaman da bu zorlama ağrıya sebebiyet veriyor. Jinekologa gittim, vajinamı kontrol etti ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Kayganlaştırıcının işe yarayabileceğini söyledi. Yani ilişkiden korkmuyorum, sevgilimi engellemeye çalışmıyorum, ben de istiyorum ama sanki tamamen kapalı gibi. Nedenini anlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben vajinismus olduğunu düşünmüyorum.Bende yaşamıştım aynı durumu ilk ilişkide sanki tamamen kapalı gibi çok zor gerçekleşmişti.Bende kayganlaştırıcı jel kullanmanı tavsiye ederim.Ve senin üstte olduğun pozisyonlarda daha rahat olursun.

ay ilk evlendik ne yaptıysak olmadı kremledik falan yok sabaha kadar uğraştık yok bnde de korku yok olsada bitse vardı :19: ama olmuyordu ertesi gün eşimle oturtuk votka içtik kafa dağıttık:22: çıktık dışarı hava aldık yemek yedik:56: geldk eve gene uğraş olmadı sonra son kez kendimi tuttum ittir dedim:10: ama çok acı çektim bağırıyorum ağzımı tutuyoır yalvarıyor sus die sonra bi baktım olmuş bitmiş..:nazar: sonrasında da baya acılı ilişkiler yaşadım 2 ay falan sonra alıştım tabi o iki aydada eczaneden ilaç aldım 50 tl ye işe yaradı ama iyiki almışım olur yani illaki :40:

konu fake olmasın daha dün üye olmuş birde ben hiç görmedim bundan dolayı konu açan toplumunda bi ahlak çercevesi var ya

verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler. öncelikle bu yorum için jinekoloji bölümünde nasıl böyle bir başlık görmedin anlamadım. ben vajinismus olduğunu düşündüğüm için sizlerden yardım almak istedim. burada sadece kadınlar var belki aynı şeyi yaşamış biri olabilir diye düşündüm. bunun ahlakla ne alakası var.

eşimi itmedim öyle korku falan da olmadı sadece dediğiniz gibi kapalı gibi yani. anlamadım neden öyle olduğunu. doktora gittim o da hiç yardımcı olmadı sadece jel tavsiye etti. ben emin olmak için sordum.

nora cım
bende evlendiğimde aynı senin gibi şeyler yaşadım2 ay sürdü bu durum sanki tamamen kapalıydı hatta eşim bile bunu söylüyordu.
vajinusmus değildim biliyordum zaten değilmişim evet işte ailenin devamlı bu konudaki baskısı benim kızlık zarımı fazlasıyla sahiplenmeme sebep olmuş tedavi eden dr böyle söyledi.
eğer jinekolog bi sorun görmediyse ve sende penisi biraz alıp devamı olmuyorsa vajinusmus olmayabilirsin fakat yinede bi destek alman şart ben 8 seans sonrasında ilişkiye girebildim ve gerçekten ilişkiye girdiğim gün hiçbirşey hissetmedim sinek ıssırsa daha çok acırdı anlamadım bile önce ağladım çok sahiplendiğim için sonra güldüm bunun içinmi bu kadar acı çektim diye ama o dönem böyle düşünmüyor insan.
kayganlaştırıcı falan bi işe yaramıyor zaten ön sevişme esnasında gereken kayganlık sağlanıyor bana doktorun dediği altın kelime şuydu eşine o an geldiğinde hadi deme ve eşinde hazırmısın diye sana sormasın ve dediği gibi oldu ben sadece bi önsevişme zannederken o sözcükler ağzımızdan daha çıkmadan iş oldu bitti.
dilerim bu sorunundan herkes acilen kurtulur.

Bende ilk evlendiğimde aynı durumdaydım. Konu açtım anlattım uyguladığım herşeyi gözatabilirsiniz. Belki bir faydam olur.

vajinismusla ilgili sayfaların çoğunu okudum, egzersizleri uygulamayı düşünüyorum ben de. çok büyük bir sahiplenme ya da korkum yoktu kızlık konusunda, yani tamamen fiziksel bir sebep gibi görünüyordu jel kullandıktan sonra da böyle devam etmez umarım.

Mutlaka ön sevişme gibi şeyleri yapın ne kadar çok uzun tutarsanız o kadar çok duruma adapte olursunuz ve gevşersiniz. Bebek yağı, kayganlaştırıcı gibi şeylerle masaj yapın. Birbirinizi tahrik etmeye filan çalışın bırakın o sizi arzulasın istesin ve sizde bunu hissedin. O zaman vajinal ilişkiniz sandığınızdan daha rahat ve daha zevk içinde geçer.

Back