• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişkisonrası ağlamak

Renalinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
2
0
86
29
kızlar ben 2. Buçuk yıldır evliuim ara ara ilişki sonrası ağlıyorum bunun nedeni nedir bilmiyorum ama çok ağlıyorum eşimden gizli

Cok ilginc.
Ne gibi duygular yasiyorsun ki aglarken?

Mesela birsey dusunupte mi agliyorsun?
Duygusal mi oluyorsun agliyorsun yoksa sinirlenitor yada uzuluyorda mi agliyorsun?

Umarım silinmez. Tabiri caizse; bu davranış taciz görmüş veyahut tavize uğramış kadınlarda görülen bir tepki.
Sabırlı, duyarlı ve anlayışlı olmayı gerektirir. Bu karmaşık duygular zamanla yok olacaktır, yani ilişki sonrası girilen psikolojik durumdan çıkmanızda, eşinizin de katkısı büyük olacaktır. Yani ilişki bittiğinde köşeye çekilmeyin (ki zaten bu bir çoğumuzda öyle değildir), biraz öyle durun, birbirinize iltifatlar edin. Bir nevi de olsa rahatlamanızı sağlayacaktır.

Tam tersini, eşisiniz, onu mutlu edecek tek kadınsınız. Gurur duyup gülümsemelisiniz :)

Vallai tam olarak şöyle söylim ilişki esnasından hiç birşey yok ama ililkiden sınra keşke olmasaydım diyorum kocamdan soğuyorum tuafım yani kendi kendime delimiyim kendime gelmeliyim diyorum saçma sapan anlarım ve hep böyleyim kurtulmk istyorum bu şeyden:(

Umarım silinmez. Tabiri caizse; bu davranış taciz görmüş veyahut tavize uğramış kadınlarda görülen bir tepki.
Sabırlı, duyarlı ve anlayışlı olmayı gerektirir. Bu karmaşık duygular zamanla yok olacaktır, yani ilişki sonrası girilen psikolojik durumdan çıkmanızda, eşinizin de katkısı büyük olacaktır. Yani ilişki bittiğinde köşeye çekilmeyin (ki zaten bu bir çoğumuzda öyle değildir), biraz öyle durun, birbirinize iltifatlar edin. Bir nevi de olsa rahatlamanızı sağlayacaktır.

Tam tersini, eşisiniz, onu mutlu edecek tek kadınsınız. Gurur duyup gülümsemelisiniz :)
Tam olarak aynı şeyi yazacaktim

Peki cocuklugunuzdan yada genc kızlık döneminden atlatamadıgınız bir cisel travmanız var mı?
Taciz, taciz girisimi, cocukken boyle hikayeler duymak gibi...

Yada severek isteyerek yapmiyor musunuz?
Yaparken aklınızdan ne gećiyor?
Acı mı cekiyorsunuz?
Taciz vs durumu varsa aklınıza onlar mı geliyor?
Bize soylemediginiz nedenler oldugunu dusunuyorum.

Vallai tam olarak şöyle söylim ilişki esnasından hiç birşey yok ama ililkiden sınra keşke olmasaydım diyorum kocamdan soğuyorum tuafım yani kendi kendime delimiyim kendime gelmeliyim diyorum saçma sapan anlarım ve hep böyleyim kurtulmk istyorum bu şeyden:KK43:

Bize söyleyemediğin bir nedenin illâki vardır,lâkin tersini düşünmelisin, her ne kadar da dile kolay gelse de, eşine severek yaklaşmalısın, pişmanlık duymamalısın, sonuçta yastığını, hayatını paylaştığın kişiyle berabersin. Eğer sen ilişki sonra pişmanlık duyarsan, eşin bir zaman sonra hissedecektir, ve cinsel hayatınız günden güne kötüye gidecektir. Bu bence fazla uzun sürmeden bi doktora git, psikoloğa git derim. Ya da eşine anlat, ki o zaten hoş karşılayacaktır durumu

kızlar ben 2. Buçuk yıldır evliuim ara ara ilişki sonrası ağlıyorum bunun nedeni nedir bilmiyorum ama çok ağlıyorum eşimden gizli
Selam tatlim benim de basima geliyordu. Sevgilime soyledigimde onun da gizliden gizliye agladigini ogrendim. Bu olay sonrasinda psikologdan yardim aldik. Benim tavsiyem bence sen de esinle paylas. Aman kafana takma tatlim bunlar gelip gecici :KK68:

Back
X