Cinsel ilişkimde yaşadığım sorun

temmuzf

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
2
1
41
Merhaba normal yoldan cinsel ilişki sırasında büyük tuvalet hissi yaşıyorum yani şöyle anlatayım ilişkiye başladığımız da organ içimdeyken bir basınç hissi oluşuyor çıkardığında o his geçiyor yeni evliyim o his beni gerginleştiriyor ne yapacağımı bilemiyorum tuvalet isteğimde olmuyor yani desemki var ama yok böyle bi durum yaşayan varmı acaba internette araştırdım bulamadım 🥺

Son düzenleme:
Gayet normal zamanla alisirsin. Bende de öyle olmustum zamanla geciyor. O hisse yogunlasma aklina getirme iliski sirasinda

Her kadında başta öyle oluyor bir süre sonra geçiyor.

Merhaba cinsel ilişki sırasında büyük tuvalet hissi yaşıyorum yani şöyle anlatayım ilişkiye başladığımız da organ içimdeyken bir basınç hissi oluşuyor çıkardığında o his geçiyor yeni evliyim o his beni gerginleştiriyor ne yapacağımı bilemiyorum tuvalet isteğimde olmuyor yani desemki var ama yok böyle bi durum yaşayan varmı acaba internette araştırdım bulamadım 🥺
Normal bir his sende bu baskıya karşı kasma kendini kafanı oraya verme
unutmaya çalış geçecek o bir süre sonra

Merhaba cinsel ilişki sırasında büyük tuvalet hissi yaşıyorum yani şöyle anlatayım ilişkiye başladığımız da organ içimdeyken bir basınç hissi oluşuyor çıkardığında o his geçiyor yeni evliyim o his beni gerginleştiriyor ne yapacağımı bilemiyorum tuvalet isteğimde olmuyor yani desemki var ama yok böyle bi durum yaşayan varmı acaba internette araştırdım bulamadım 🥺
Kendini kastığından. Başka pozisyonlar deneyin. 🙏🏻

Geçer zamanla canımm takılma ☺️👍

X