Arkadaşlar merhabalar 1 sene önce hpv bulaştı ve siğil çıktı kolposkopi sonucu cin2 olduğumu öğrendim leep işlemi oldum ama cin 2 duruyordu hala genç olduğum için 3 ay sonra tekrar kontrol edelim denildi bu arada kendi araştırmalarım sonucu deflagyn diye bir ilaç kullandım vajina içine sıkılan birşey. Sonraki kontrolüm de cin 1 e gerilemişti yine 3 ay sonraya takip verildi bu sefer sadece smear alındı ve temiz olduğu için tekrar kolposkopi yapılmadı artık ara ara takip edilecek tüm bu süreç 1 seneyi buldu ben psikolojik olarak çok yıprandım cinsel hayatımız devam ediyor bir ağrı vs yaşamıyorum ama birkaç aydır ilişkiden hemen sonra perine ve vajina dudakları şişiyor bikaç saat sonra iniyor küçülüyor bikaç gün sonra tamamen sönüyor. Bu yüzden eşimle ilişkiye girmek istemiyorum yada kendimi kasıyorum acıyacak yada yine şişecek diye krem felan sürüyorum ilişkiden önce ve sonra ama pek işe yaramıyor gibi. Doktora henüz gidemedim son 1 senedir doktorlarla o kadar münasebet kurdum ki erteliyorum sanırım. Genital sağlığıma kavuşmak istiyorum artık. Benim yaşadığıma benzer durum yaşayanlar başından geçenleri anlatırsa yada tedavisi varsa lütfen yazın biraz desteğe ihtiyacım var.