- 26 Şubat 2025
- 115
- 40
- 13
- 32
Ya senin kuyruk acın ney de gelip gidip bulaşıyorsun? Sana yazan mı varHe iyi oldu güzel bilgilendik sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya senin kuyruk acın ney de gelip gidip bulaşıyorsun? Sana yazan mı varHe iyi oldu güzel bilgilendik sağol
Kuyruğum yok bildiğim kadariyla keşke olsaydı ya sen kimsin ki gelip gidip bulaşiyorum tanısıyor muyuz benim haberim yokYa senin kuyruk acın ney de gelip gidip bulaşıyorsun? Sana yazan mı var
Engelliyorum. Ne yapıyorsan yap..Kuyruğum yok bildiğim kadariyla keşke olsaydı ya sen kimsin ki gelip gidip bulaşiyorum tanısıyor muyuz benim haberim yokişte böyle kendini onemseyeceksin
![]()
Buna bir miktar incindimEngelliyorum. Ne yapıyorsan yap..
Kaşıkta çok uzun olmasına gerek yok aslında, doğru açıyı ayarlarsanız yeterli olur. Ha tabii ki üstteki veya doggydeki gibi tamamen giriş olmuyor ama yetecek kadar giriyor :)Ben de misyoner ve üstte olduğum pozisyon haricinde asla rahat edemiyorum. Üstteyken bile bazen dik durunca acı oluyor.
Kaşık denedik yapanlara çok saygı duydum herhalde 25 cmden fazlaki oraya kadar uzanabiliyor fjfjjfjf
Dogy de de canım acıyor. Hem zevk alınacak hem de acıtmayacak poz. var mı gerçekten.
Ben alışamicam şu işe
Benim vajinismus geçmişim var ondan kalan bir durum sanırım. Ve ilişkide henüz hiç orgazm olamadım bu yüzden... Eskiden ilişkiue de giremiyordumKaşıkta çok uzun olmasına gerek yok aslında, doğru açıyı ayarlarsanız yeterli olur. Ha tabii ki üstteki veya doggydeki gibi tamamen giriş olmuyor ama yetecek kadar giriyor :)
Aktif cinsel hayatınız varken hala çoğu pozisyon acıyorsa yeteri kadar hazır olmuyorsunuzdur muhtemelen. Bazı pozisyonlar yapan kadının anatomisi, esnekliği vs sebebiyle acıtabilir ama çoğunda acı olmaması lazım, en fazla yeteri kadar zevk almıyor olursunuz.
Anladım. Muhtemelen dediğiniz gibi ondan kaynaklanıyordur. İlişkiye girebilmeye başladıysanız zamanla düzelir her şey merak etmeyin.Benim vajinismus geçmişim var ondan kalan bir durum sanırım. Ve ilişkide henüz hiç orgazm olamadım bu yüzden... Eskiden ilişkiue de giremiyordum
İnşallahAnladım. Muhtemelen dediğiniz gibi ondan kaynaklanıyordur. İlişkiye girebilmeye başladıysanız zamanla düzelir her şey merak etmeyin.
Bende misyoner delisiyim hem daha iyi hissediyorum hem zevk alıyorum ama bendede basınç oluyor. Basınç biraz bence penis boyuyla alakalı. Bazen sonuna kadar alınca çığlık atıyorum meselaKizlar yeni evli biri olarak soruyorum. Ben misyonerde biraz daha rahat alistim ama esim ayaga kalktikca bile canim yaniyor gibi basinc hissediyorum yeni basladim diye mi boyle oluyor anlamayadim. Farkli pozisyonlar denemek istiyorum ama korkuyorum hem rahat olan hem de acisi nispeten daha az olan pozisyonlar neler? Bir de anal iliski hakkinda ne dusunuyorsunuz ben cok karsiyim ama bazen yapilmali mi diye dusunmuyor degilimm.
Sonuna kadar alınca çığlık atmayanda ne bileyimBende misyoner delisiyim hem daha iyi hissediyorum hem zevk alıyorum ama bendede basınç oluyor. Basınç biraz bence penis boyuyla alakalı. Bazen sonuna kadar alınca çığlık atıyorum mesela![]()
sonuna kadar almanız değil büyük olması sizi zorlyordur.Yoksa hepimiz sonuna kadar alıyoruz.Bende misyoner delisiyim hem daha iyi hissediyorum hem zevk alıyorum ama bendede basınç oluyor. Basınç biraz bence penis boyuyla alakalı. Bazen sonuna kadar alınca çığlık atıyorum mesela![]()
İşte bende büyüklüğünden bahsediyorum asıl mevzu bu bence yanlış telaffuz olmuş benimkisi.sonuna kadar almanız değil büyük olması sizi zorlyordur.Yoksa hepimiz sonuna kadar alıyoruz.
Ben hep 50 liralik aliyorum ahsjdhsonuna kadar almanız değil büyük olması sizi zorlyordur.Yoksa hepimiz sonuna kadar alıyoruz.
Çok ıslandığın için hissedemiyorum diyen bir partnerin olup, sonuna kadar alınca çığlık atan sen!Bende misyoner delisiyim hem daha iyi hissediyorum hem zevk alıyorum ama bendede basınç oluyor. Basınç biraz bence penis boyuyla alakalı. Bazen sonuna kadar alınca çığlık atıyorum mesela![]()
Bide misyoner delisi o kadar libidolu ki en efsane pozisyonu seçmişÇok ıslandığın için hissedemiyorum diyen bir partnerin olup, sonuna kadar alınca çığlık atan sen!
Tamam dayı sensin![]()
hahahshshshshzhsBen hep 50 liralik aliyorum ahsjdh
50 mi emin miyiz aslan parçasiBen hep 50 liralik aliyorum ahsjdh