Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hak yerinden bile canın aciyormus b*k yerinden yapmayi nasıl düşünüyorsunKizlar yeni evli biri olarak soruyorum. Ben misyonerde biraz daha rahat alistim ama esim ayaga kalktikca bile canim yaniyor gibi basinc hissediyorum yeni basladim diye mi boyle oluyor anlamayadim. Farkli pozisyonlar denemek istiyorum ama korkuyorum hem rahat olan hem de acisi nispeten daha az olan pozisyonlar neler? Bir de anal iliski hakkinda ne dusunuyorsunuz ben cok karsiyim ama bazen yapilmali mi diye dusunmuyor degilimm.
Ben de misyoner ve üstte olduğum pozisyon haricinde asla rahat edemiyorum. Üstteyken bile bazen dik durunca acı oluyor.Kizlar yeni evli biri olarak soruyorum. Ben misyonerde biraz daha rahat alistim ama esim ayaga kalktikca bile canim yaniyor gibi basinc hissediyorum yeni basladim diye mi boyle oluyor anlamayadim. Farkli pozisyonlar denemek istiyorum ama korkuyorum hem rahat olan hem de acisi nispeten daha az olan pozisyonlar neler? Bir de anal iliski hakkinda ne dusunuyorsunuz ben cok karsiyim ama bazen yapilmali mi diye dusunmuyor degilimm.
Günahını bilmiyorsan öğren bir zahmet olacak.Vucuda zarar veren herşeyi dinimiz sakıncalı görmüştür.Kizlar yeni evli biri olarak soruyorum. Ben misyonerde biraz daha rahat alistim ama esim ayaga kalktikca bile canim yaniyor gibi basinc hissediyorum yeni basladim diye mi boyle oluyor anlamayadim. Farkli pozisyonlar denemek istiyorum ama korkuyorum hem rahat olan hem de acisi nispeten daha az olan pozisyonlar neler? Bir de anal iliski hakkinda ne dusunuyorsunuz ben cok karsiyim ama bazen yapilmali mi diye dusunmuyor degilimm.
Bu bilgiyi nerden kopyala yapıştır yaptın bide sürekli yazmışYüz üstü uzanıp erkeğin de üzerine uzandığı pozisyon olukça rahat. Misyonerde ağrı biraz daha fazla olabiliyor. Anal ise oldukça sıkıntılı. Öncelikle hijyenik değil. Zarar görme ihtimali var. Makattaki büzgen kaslar, içerden dışarıya kapak görevi görecek şekilde tasarlanmıştıır. Sürekli ters ilişki durumunda, o kaslar gevşer. Bu da dışkı tutamama sorununa yol açabilir.
Kizlar yeni evli biri olarak soruyorum. Ben misyonerde biraz daha rahat alistim ama esim ayaga kalktikca bile canim yaniyor gibi basinc hissediyorum yeni basladim diye mi boyle oluyor anlamayadim. Farkli pozisyonlar denemek istiyorum ama korkuyorum hem rahat olan hem de acisi nispeten daha az olan pozisyonlar neler? Bir de anal iliski hakkinda ne dusunuyorsunuz ben cok karsiyim ama bazen yapilmali mi diye dusunmuyor degilimm.
Evliliğin ilk zamanlarında vücut alışma sürecinde eşinle birlikte keşfedersin de öcü değil kızlar buBen de misyoner ve üstte olduğum pozisyon haricinde asla rahat edemiyorum. Üstteyken bile bazen dik durunca acı oluyor.
Kaşık denedik yapanlara çok saygı duydum herhalde 25 cmden fazlaki oraya kadar uzanabiliyor fjfjjfjf
Dogy de de canım acıyor. Hem zevk alınacak hem de acıtmayacak poz. var mı gerçekten.
Ben alışamicam şu işe
kopyala yapıştır yapmadım. Azbucuk insan vücudunu tanıman yeterliBu bilgiyi nerden kopyala yapıştır yaptın bide sürekli yazmış![]()
He iyi oldu güzel bilgilendik sağolkopyala yapıştır yapmadım. Azbucuk insan vücudunu tanıman yeterli