Cinsel iliskide pozisyon??

Marnin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
107
15
98
27

Kizlar yeni evli biri olarak soruyorum. Ben misyonerde biraz daha rahat alistim ama esim ayaga kalktikca bile canim yaniyor gibi basinc hissediyorum yeni basladim diye mi boyle oluyor anlamayadim. Farkli pozisyonlar denemek istiyorum ama korkuyorum hem rahat olan hem de acisi nispeten daha az olan pozisyonlar neler? Bir de anal iliski hakkinda ne dusunuyorsunuz ben cok karsiyim ama bazen yapilmali mi diye dusunmuyor degilimm.

Gece gece git ne istiyorsan onu yap bacım biz ne diyelim şimdi...tövbe tövbe...

Pozisyon kişiden kişiye değişir. Yeni evlisiniz deneye deneye bulursunuz ikiniz içinde uygun pozisyonlari.
Ama anal ilişki çok sağlıksız. Açıp internetten okuyabilirsin nelere sebep olduğunu.

Kizlar yeni evli biri olarak soruyorum. Ben misyonerde biraz daha rahat alistim ama esim ayaga kalktikca bile canim yaniyor gibi basinc hissediyorum yeni basladim diye mi boyle oluyor anlamayadim. Farkli pozisyonlar denemek istiyorum ama korkuyorum hem rahat olan hem de acisi nispeten daha az olan pozisyonlar neler? Bir de anal iliski hakkinda ne dusunuyorsunuz ben cok karsiyim ama bazen yapilmali mi diye dusunmuyor degilimm.

Hak yerinden bile canın aciyormus b*k yerinden yapmayi nasıl düşünüyorsun

Yüz üstü uzanıp erkeğin de üzerine uzandığı pozisyon olukça rahat. Misyonerde ağrı biraz daha fazla olabiliyor. Anal ise oldukça sıkıntılı. Öncelikle hijyenik değil. Zarar görme ihtimali var. Makattaki büzgen kaslar, içerden dışarıya kapak görevi görecek şekilde tasarlanmıştıır. Sürekli ters ilişki durumunda, o kaslar gevşer. Bu da dışkı tutamama sorununa yol açabilir.

Affedersiniz ama bazen insan kabız olduğunda bile acısına dayanamıyor ki anal nasıl düşünebiliyorsunuz hiç anlamıyorum. Kocam olsun kim olursa olsun onun iki dakikalık zevki için acı çekmeye değmez. Ki sonrasında genişleme olduğunda ne yapacaksınız... Adam alışacak bu sefer de vajinadan yapmak istemicek. Ay neresinden tutsam elimde kalıyor. ANAL İLİŞKİ KADINLAR İÇİN SAÇMALIKTIR!! AKLA YATAN EN UFAK BİR NOKTASI YOK YA! KENDİNİZE BUNU YAPMAYIN.

Ben de misyoner ve üstte olduğum pozisyon haricinde asla rahat edemiyorum. Üstteyken bile bazen dik durunca acı oluyor.
Kaşık denedik yapanlara çok saygı duydum herhalde 25 cmden fazlaki oraya kadar uzanabiliyor fjfjjfjf
Dogy de de canım acıyor. Hem zevk alınacak hem de acıtmayacak poz. var mı gerçekten.
Ben alışamicam şu işe

Günahını bilmiyorsan öğren bir zahmet olacak.Vucuda zarar veren herşeyi dinimiz sakıncalı görmüştür.

Yüz üstü uzanıp erkeğin de üzerine uzandığı pozisyon olukça rahat. Misyonerde ağrı biraz daha fazla olabiliyor. Anal ise oldukça sıkıntılı. Öncelikle hijyenik değil. Zarar görme ihtimali var. Makattaki büzgen kaslar, içerden dışarıya kapak görevi görecek şekilde tasarlanmıştıır. Sürekli ters ilişki durumunda, o kaslar gevşer. Bu da dışkı tutamama sorununa yol açabilir.
Bu bilgiyi nerden kopyala yapıştır yaptın bide sürekli yazmış :70:

Ben de misyoner ve üstte olduğum pozisyon haricinde asla rahat edemiyorum. Üstteyken bile bazen dik durunca acı oluyor.
Kaşık denedik yapanlara çok saygı duydum herhalde 25 cmden fazlaki oraya kadar uzanabiliyor fjfjjfjf
Dogy de de canım acıyor. Hem zevk alınacak hem de acıtmayacak poz. var mı gerçekten.
Ben alışamicam şu işe
Evliliğin ilk zamanlarında vücut alışma sürecinde eşinle birlikte keşfedersin de öcü değil kızlar bu😄 bence çoğu pozisyonu deneyin bulursunuz. Dediğiniz pozisyonlarda siz istekliyseniz gayet güzel olan pozisyonlar ama eşiniz acele edip size abanmamalı elbette😅

Zamanla deneye deneye yap. Erkeğe bırakırsan o amuda kaldırıp bile yapmak ister vücutta da yapılmadık yer bırakmaz o yüzden sınırlarını kendin belirle herkesin sınırları ve zevk alma kapasitesi farklı bizler burada ne desek sana uymaz.

Back
X